Kisalföld logö

2018. 01. 19. péntek - Sára, Márió 0°C | 7°C Még több cikk.

Cozma-gyilkosság - Tart a negyedik gyanúsított kihallgatása

Jelenleg is tart a Cozma-gyilkosság hétfőn este elfogott negyedik gyanúsítottjának kihallgatása. Egyelőre nem tudni, hogy mivel gyanúsítják, és azt sem, beismert-e valamit.

Csányi Zoltán, a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság helyettes szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy a hétfőn este hat órakor elfogott férfi vallomásáról a nyomozás érdekeire hivatkozva nem beszélhet. A szóvivő csupán annyit mondott, hogy egy 32 éves budapesti férfiről van szó, akit a nyolcadik kerületben fogtak el, és utána azonnal Veszprémbe vittek, kihallgatása jelenleg is tart. A nyomozás eddigi eredményei alapján a férfi összefüggésbe hozható a támadással. Nem kizárt, hogy az ügynek a nyomozás haladtával lesznek még gyanúsítottjai.

Mint ismert, Marian Cozmát, az MKB Veszprém játékosát február 8-án, vasárnap hajnalban szúrták le egy veszprémi szórakozóhelyen. Csapattársai, Ivan Pesic és Zarko Sesum életveszélyesen megsérültek: Pesicnek az egyik veséjét el kellett távolítani, mert teljesen szétroncsolódott, Sesum pedig arckoponya-törést szenvedett. Az ügyben hétfőig két gyanúsítottat fogtak el, egy pedig feladta magát, a most őrizetbe vett férfi a negyedik ember, akinek köze lehet a gyilkossághoz.

Korábban

Újabb gyanúsítottat fogott el a rendőrség a Cozma-gyilkossággal összefüggésben. A Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság kedd reggeli tájékoztatása szerint a férfit a megyei nyomozók hétfőn, Budapesten vették őrizetbe. A nyomozás eddigi eredményei alapján a férfi összefüggésbe hozható a támadással.


Mint ismert, Marian Cozmát, az MKB Veszprém február 8-án, vasárnap hajnalban szúrták le egy veszprémi szórakozóhelyen. Csapattársai, Ivan Pesic és Zarko Sesum életveszélyesen megsérültek: Pesicnek az egyik veséjét el kellett távolítani, mert teljesen szétroncsolódott, Sesum pedig arckoponya-törést szenvedett.

Az ügyben hétfőig három gyanúsítottat fogtak el, a most őrizetbe vett férfi a negyedik ember, akinek köze lehet a gyilkossághoz.

Olvasóink írták

 • 18. s.margit 2009. február 18. 16:29
  „Fogat fogért.”
 • 17. Kiskun 2009. február 18. 10:02
  „-moderálva-”
 • 16. buggyant 2009. február 17. 18:41
  „Sagittarius, ez nagyon ott volt.”
 • 15. éaa 2009. február 17. 17:41
  „8. előrelátó 2009.02.17. 13:39 Az idézett videón nagyon is reálisan látja a KISZ jövőjét. Azóta megcsináltatta rohadó és hiányos fogazatát (amitől kicsit sejpitve beszélt) és mai ruházata alkalmanként kb 500 ezer és minden a helyén van. A tegnapi parlamenti viszontválasznál nem a miniszterelnők válaszolt az ellenzéknek, hanaem egy gazdag ember,- proli intellektussal- aki mélyen lenézi a csóró (cigány eredetü szó) frakcióvezetőket. Dávid Ibolyát meg nevetségessé tette -ugyan Ibolyácska ön úgy táncol ahogy én fütyülök!”
 • 14. Komissar 2009. február 17. 17:38
  „Becsület 2009.02.17. 13:47
  Kedves nem is tudom hogy szólítsam Magyar földön élő most....
  Büd-ös, tet-ves élős-ködő fé-regnek. Aki késsel a kézben többed magával együtt mer nagyfiú lenni.
  Sagittarius telitalálat!”
 • 13. matriné 2009. február 17. 15:48
  „Akár a gyerekek! Elvannak játék közben.”
 • 12. Löw 2009. február 17. 15:39
  „S aztán az is igen érdekes,amikor egy külföldi rendszámú kocsival nem lehet behajtani a benzinkutra,mert ott cigányok kergetik el öket.
  Ez lenne az EU törvényben? Igen érdekes lenne megpiszkálni ott Brüsselben ezt a témát.
  A cigányok csapatostól mit kerestek a kutnál? Ott ünnepeltek? Érdekes benzingöz mellett ezt se igen értem.
  Aki közveszélyes,azt ki kell emelni a sorból.”
 • 11. kamikaze 2009. február 17. 13:53
  „saggitarius!!!!!!le a kalappal!!!!!!!”
 • 10. előrelátó 2009. február 17. 13:48
  „hepatitist terjesztenek, dögöt esznek, vérfertőznek, bélférgesek

  http://kuruc.info/r/35/16354/”
 • 9. Becsület 2009. február 17. 13:47
  „Kedves nem is tudom hogy szólítsam Magyar földön élő most roma, vagy cigány honfitárs, vagy csak itt letelepedő embertársam! Ahhoz, hogy valahova befogadjanak valakit, alkalmazkodni kell! Alkalmazkodni és nem pofátlannak lenni! Arról nem is beszélve, hogy lopni, csalni és ölni végképp nem szabad!!! A hála nem ott kezdődik, hogy kifosztom, megerőszakolom, feldarabolom, megölöm azt, aki engem befogadott, segített. Ha mégis ezt történik, akkor az az illető nem képes a legalapvetőbb normáknak sem megfelelni. Ebben az esetben nincs irgalom, a törvény legnagyobb szigorával kell lesújtani! Szomorú, hogy ebben az országban az erkölcsi tartás, a béka segge alatt van! Tisztelet a kivételnek, de ezen becsületes emberek száma egyre fogy! A gazember akkor gazember, ha öltönyben és fehér ingben van és akkor is toprongyos.”
 • 8. előrelátó 2009. február 17. 13:45
  „A főrendőr hazudik?
  http://kuruc.info/r/2/35431/”
 • 7. előrelátó 2009. február 17. 13:39
  „És itt van még egy jómadár. Már akkor is csak mellébeszélt! Őmiatta tart itt az ország, gratula!
  http://kuruc.info/r/34/35480/”
 • 6. előrelátó 2009. február 17. 13:35
  „Amikor a cigány csürhe lesz többségben:
  http://kuruc.info/r/35/35441/”
 • 5. előrelátó 2009. február 17. 13:29
  „Géppisztolyos enyingi horda:
  http://kuruc.info/r/35/35459/”
 • 4. zeta62 2009. február 17. 12:54
  „Ahhoz minimum olvasni kellene, a szövegértésről nem is beszélve...”
 • 3. Imcsi 2009. február 17. 12:06
  „Ez igen! Elismerésem az előttem szólónak! Már csak a megszólíttatottaknak kellene elolvasni és értelmezni, magukévá tenni a leírtakat!”
 • 2. Sagittarius 2009. február 17. 10:54
  „"Magyar ember levele a Cigánynak!
  Kedves Cigány !

  Levelem azért íródik, mert a köztünk lévő ellentét már-már mérhetetlenné válik. Nem azért írok, hogy ezt tovább fokozzam. Azért írok, hogy értsük egymást végre. A nyílt beszéd szükségszerűen fog olyan mondatokat tartalmazni, melyekre ráfoghatjuk, hogy rasszista. De ne feledjük, te is rasszista vagy (ilyen alapon), ha magyarnak nevezel engem. Most az egyszer lássuk be, hogy komoly különbségek vannak közöttünk.
  Most az egyszer tartsuk ezt evidenciában, és ne a szavakon lovagoljunk. Nem szeretlek téged. Miért ? Talán mert mások vagyunk ? Részben igen. Én törekszem a másságunkat a magam oldaláról kezelni. Segítelek. Milliárdokban mérhető az az összeg, amit havonta a számládra utalok. Te ebből annyit érzékelsz, hogy "rajta vammá a családi a kártyán".

  Ezért a pénzért nekem keményen meg kell dolgoznom. Hogy ne menjen ez így a végtelenségig, gyermekeidet csekély műveltsége és szellemi képességei ellenére beerőltetem iskolákba, hogy tanulhasson, szakmája legyen, és képessé váljon az önellátásra. Tanárt verni nem épp a hála megfelelő formája.
  Óriási különbségek vannak köztünk. Neked az ideálod a mérhetetlen gazdagság. Persze az ehhez vezető tisztességes út megtételére képtelen vagy. Engem pedig ezért irritál, amikor a gazdagság külső jegyeit
  magadon hordod. Meg vagy rakva arannyal, szép autód, krokodilbőr csizmád van. Palotában élsz. Te ezt úgy hívod, sukár. Én úgy, cifra nyomor.
  Nem vagyok irigy. Csak tudom, hogy az ehhez szükséges összegre hogyan tettél szert. Bűncselekményekkel (elveszed, amiért más megdolgozott), és a törvény által számodra nyitva hagyott kiskapukon (elveszed a közös asztalról anélkül, hogy bármit is tennél oda). Nem csak téged hibáztatlak ezért. Ezt neked valakik megengedik. Az én rovásomra.
  Törvényesen, vagy törvénytelenül, de elveszed azt, ami az enyém. Cserébe utálatot, fenyegetést, bántalmazást, erőszakot, halált kapok érte. Félnem kell tőled. Miért ? Munka... igen, ez gyakori magyarázat a
  szádból... Hogy a cigány nem kap munkát sehol. Igazad van. Nem adok neked munkát.
  Miért ? Nem azért, mert cigány vagy. Azért nem, mert nem értesz semmihez. Nem tanultál szakmát, vagy ha tanultál is, az elvégzett munkádban nincs köszönet. Gyakori kifejezés egy összecsapott, szakszerűtlen munkára a "cigánymunka" . Szerinted ennek miért pont ez a neve? Ha téged alkalmazlak esetenként, a végeredmény mindig ugyanaz. Bevételkiesés, sokszoros időbeni csúszás, elégtelen kivitelezés, munkaeszközök, alapanyagok eltűnése.
  Tehát nekem, munkáltatónak jobb, ha csak eltartalak az adómmal. Akkor legalább nem hátráltatsz. Az a szörnyű, hogy nem is törekszel rá, hogy változtass ezen. Acsarkodsz, rasszistázol, hisztizel, hogy milyen rossz neked. De nem akarsz kilépni a saját árnyékodból, pedig mindkettőnknek jobb lenne. Mind a ketten tudjuk nagyon jól, mi lenne a vége, ha magadra hagynálak. Nem lenne kit lehúzni szociális alapon, vagy bicskával. Rövid időn belül éhen halnál, vagy a saját mocskodba fulladnál bele. És barátom, nem sok időd van már.
  Lassan az összes cérnám elszakad. Minden nap elkövetsz valamit ellenem, még ha nincs is benne a híradóban.
  Rövidesen eljön az idő, amikor hirtelen megvonok tőled minden kedvezményt. Akkor aztán "romázhatsz", ahogyan jólesik. Szerintem ne akard ezt elérni. Jobb, ha megvagyunk békességben egymással. Mit várok tőled?
  1. Feltétlen tiszteletet, mert én vagyok a kenyérkeresőd.
  2. Erőszakmentességet, mert ha egyszer én visszacsapok a tesóimmal, az neked nagyon fájni fog... tudod, még mi vagyunk többen (már bocs, de úgy tudom, ezt a nyelvet beszéled).
  3. Törekvést az önellátásra. Tanulást, tanulni akarást, pontos munkavégzést . Ez a sikeredhez szükséges 20%. A maradék 80% legyen az én gondom, meg fogom oldani. Minden segítséget megkapsz.
  4. És végre fejezzük be ezt a rasszizmusról szóló ökörködést, hisz mind a ketten tudjuk jól, hogy nem a barna bőröd zavar engem.

  Baráti tisztelettel: A MAGYAR"
  U.i.: "Beszélni lehet, de a tettek minősítenek."”
 • 1. Szilágyi_Zsolt 2009. február 17. 10:21
  „Kapják el a többit is, mind a tizen- vagy huszonakárhányat, és rántsák fel őket!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pénzváltót akartak kirabolni fegyveresek

Fegyveresek támadtak egy tatabányai pénzváltóra kedden reggel Tatabányán. A Komárom-Esztergom Megyei… Tovább olvasom