Kisalföld logö

2017. 10. 22. vasárnap - Előd 9°C | 14°C Még több cikk.

Civilek összefogása

Listát állított a megyei önkormányzati választásokra a Győr-Moson-Sopron Megyéért Egyesület – tájékoztatta szerkesztőségünket Botos Gábor elnök. Az egész megyét lefedő civil szervezet megalakulása óta tagja a megyei önkormányzatnak, s a 2006-os választásokon is politikamentes, szakmai programmal készül a megmérettetésre. Támogatni kívánja a térségfejlesztési források arányos elosztását, egy költségtakarékosabb megyei szervezet kialakítását, a szabadidősport, tömegsport, közrend és közbiztonság feltételeinek és eszközeinek bővítését.

A 10.000 fő alatti listán szereplő képviselőjelöltjei:
Botos Gábor (Mosonma-

gyaróvár), Csaplár Zoltán (Lébény), Hokstok Imre (Győrsövényház), Lendvai Ivánné (Kunsziget), Soós Lajos (Nyúl), Szabó Ferenc (Tét), Völgyi János (Hegykő), Király Péter (Öttevény), Jungi Csaba (Győr), Varga Kálmán (Rajka), dr. Nagy József (Jánossomorja), Zsoldos Ferenc (Püski).
A 10.000 fő feletti (Mosonmagyaróvár, Csorna, Kapuvár) listán a Győr-Moson-Sopron Megyéért Egyesület a Mosonmagyaróvári Vállalkozók Egyesületével és a csornai Szülőföldünkért Egyesülettel állított közös listát. Támogatja a civil összefogást a Kapuvárért Egyesület. A lista jelöltjei:

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A bajnokság állása

1. Tovább olvasom