Kisalföld logö

2018. 09. 26. szerda - Jusztina 4°C | 15°C Még több cikk.

Cininek kedden kell börtönbe mennie

Jövő kedden kell börtönbe vonulnia Zalatnay Saroltának.

Ha a hároméves büntetése letöltésére addig nem ad haladékot az ügyében eljáró bíró. Megtudtuk, Cini halasztási kérelmében, amelyhez tegnap igazságügyi orvos szakértői véleményt csatoltak, arra hivatkozik, hogy egészségi állapota rosszabbodása miatt hosszabb ideig tartó kezelésre szorul.

Bárhová megy Cini, a kis termoszát mindenhová magával viszi. Rejtély, mi lehet benne, talán valami gyógyhatású ital, vagy egyszerű nyugtató keverék. (Fotók: Korponai Tamás)
 
- Megerősíteni és cáfolni sem tudom, hogy október 26-tól, keddtől kellene az ügyfelemnek megkezdeni a kiszabott büntetése letöltését - nyilatkozta lapunknak dr. Hegedűs László, a művésznő ügyvédje, aki hozzátette: reményei szerint a Fővárosi Bíróság még ezelőtt dönteni fog a halasztási kérelemről. Zalatnay Sarolta tegnap egy igazságügyi orvos szakértő véleményét - amelyet a kérelemhez csatoltak - személyesen vitte be a bíróságra. Cini egészségi állapotáról anynyit elárult: amikor legutóbb a válóperének tárgyalása miatt az Egyesült Államokban járt, újra megvizsgálták, és az eredmények nem voltak túl biztatóak. A szervezetét megtámadó rák 40 százalékkal rosszabbodott.
Más forrásból megtudtuk, a beadvány arra hivatkozik, hogy az énekesnő folyamatos kezelésre szorul, gyógyulásának esélyeit nagyban rontaná, ha a megadott időpontban börtönbe kellene vonulnia. A bíró - miután nincs halasztó hatálya a kérelemnek - szabadon dönthet, meghozza-e a végzését jövő kedd reggelig, amikor Zalatnay Saroltának a Nagy Ignác utcai büntetés-végrehajtási intézetbe kell vonulnia. Az is előfordulhat, hogy a Fővárosi Bíróság újabb szakértő véleményét is bekéri az ügyben, vagy akár olyan döntést hoz, hogy az énekesnő gyógykezelése a büntetése letöltése mellett is lehetséges.
- Mindent elkövetek azért, hogy kapjak még időt a probléma elrendezésére, és talán figyelembe veszik majd megromlott egészségi állapotomat. Bízom benne, hogy jövő héten nem kell börtönbe vonulnom, és megkapom azt a három hónapot, amely nagyon fontos a számomra. Ha nem, akkor Niki lányom az édesapjához kerül, én pedig bevonulok oda, ahová a bíróság ítélete szerint mennem kell - mondta az énekesnő.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Apáczai Napok hetedszer

A Nyugat-Magyarországi Egyetem Apáczai Csere János Tanítóképző Főiskolai Kar idén ismét megrendezi… Tovább olvasom