Kisalföld logö

2018. 08. 16. csütörtök - Ábrahám 17°C | 28°C Még több cikk.

Cini koncertből törleszti adósságát

Hatalmas élvezettel habzsolta a szexet és költötte a pénzt eddigi életében Zalatnay Sarolta. Az énekesnő most magányos, és sokaknak tartozik. A két év börtönbüntetés után néhány hónapja újra szabad, és hagyja tombolni tüzes énjét – de már nem féktelenül. A szentesi lecsófesztiválon adott koncertjén elénekelte sok régi slágerét.
Az elmúlt néhány év egy egészen új korszak kezdetét jelenti Zalatnay Sarolta életében: férfi nélkül van. Az énekesnő számára ez egy teljesen új minőség, ilyen eddig nem volt, és őszintén szólva nincs elragadtatva tőle. Az ötvenkilenc éves popdíva koncert után az öltözőjében azonnal leült az ovális tükör elé, és megfésülködött. Gyakorlott mozdulatokkal igazította meg a frizuráját, és kellemes illatú kendővel törölte meg a homlokát.

Boldoggá tette őket

Zalatnay Cini azt mondta, hatalmas benne a szeretetéhség, a szeretet iránti igényét pedig kielégíti a lánya, Niki. Igaz, korábban volt boldog feleség is, magáénak tudhatta az egykori Piramis együttes énekesének, Révész Sándornak szerelmét. Benedek Lászlóval kötött, második házasságának is vége lett. Majd mikor anyagilag tönkrement, következő párja, Márton Csaba elhagyta, aki most Amerikában pornóproducer. A férfiakat mindig boldoggá tette, és nagyon sokat kapott tőlük. A szexualitás forradalmának idején született énekesnő kortársai szerint lehengerlő volt. Sokak szerint ma is az. A normák minden határát feszegető megnyilatkozásai elsodorták a pornó határáig, több könyve jellemzi őt.

Hisz a reinkarnációban

A lánya, Benedek Nikoletta negyedikes gimnazista komoly lányka benyomását kelti. Az édesanyja szerint Niki rendkívül bölcs, erősen visszatartó erő. Amikor Cini édesanyja meghalt, nem volt senki, akire támaszkodhatott volna. A szerepet most a kislány vette át, Sarolta szerint ez egyértelműen karmikus. Hisz a reinkarnációban és abban, hogy életünkben semmi sem történik véletlenül. Ilyen, s ehhez hasonló dolgokon volt kénytelen gondolkodni azokban a hónapokban, amikor fizikailag nem mozdulhatott. Minden reggel fél hatkor jött az őr, csörgött a kulcs, fel kellett kelni. Minden délben ebéd és mindennap ötkor vacsora. Se zene, se szerelem, csak a magány.

A milliókért imádkozik

– Beszélgettem sokat a társnőimmel, akik ugyanolyan emberek voltak, mint én. Jó kapcsolat alakult ki közöttünk, sosem adtam a kivagyiságra – idézte fel emlékeit a börtönből. A nagyon puritán körülmények között úgy érezte, egy tisztulási folyamaton esik át. Míg mások a poklok poklát élik meg, addig ő lelkileg emelkedett. A pihentető két év alatt volt ideje rendszeressé válni és persze sokat gondolkodni. Ma már tudja, hogy igaz a spirituális tanítás: „amit tagadsz, az megtalál". Tudja, hogy a rá kiszabott börtönbüntetést maga hozta létre a Nem vagyok én apáca kezdetű slágerével. Elénekelte milliószor. Koncertről koncertre jár, mert hál' istennek sok felkérést kap. Ezt a dalt ma is kérik tőle. Amikor a színpadon énekel, nagyon erősnek érzi magát, az az ő világa, ott senki nem bánthatja. Amikor lejön a színpadról, egy másik világba érkezik, a gázsija harminc százalékát ugyanis azonnal hitelezőinek kell kifizetnie.

Lehet, hogy Niki százmilliót örököl, de azt a pénzt nem veheti el tőle, semmi köze hozzá. Természetesen szeretné, ha a lánya megkapná elhunyt keresztanyja, Szirmay Eszter grófnő hagyatékának felét, a belsőbárándi kastélyt, hosszú időre előre megoldódnának a gondjaik. Zalatnay Sarolta semmiféle végrendeletet nem látott, és nem tud semmi biztosat ebben az ügyben. Egyet mondhat csak: imádkozik érte. Rajongók tolongtak az öltözőjénél, Ciniről készült régi fényképekkel a kezükben, Szentesen előkerült néhány fotó a hatvanas évekből. Egy feltűnően csinos lányról, aki nőként soha egyetlen titkot nem hagyott maga felől.

Csalás, börtön, csalás

Zalatnay Saroltát 2004 szeptemberében 36 rendbeli csalás miatt 3 év letöltendő szabadságvesztésre ítélték, melyből végül két évet töltött börtönben. Az énekesnő 112 millió forintot vett fel kisbefektetőktől, a pénz nagy részét nem fizette vissza. A tíz hónapja szabadult Zalatnayt most újra csalással vádolják. A korábban bűnszövetségben elkövetett csalássorozat károsultjaihoz csatlakozva fordult ügyvédhez Sz. Erzsébet, akitől Cini egy fodrászszalonban 12,5 millió forintot kért kölcsön – adta hírül a Népszabadság. A XI. kerületi rendőrkapitányság jelentős értékre elkövetett csalás bűntettének gyanújával továbbította az aktát az ügyészségre. A sértett védője, Magyar György ügyvéd szerint Zalatnay Sarolta jogi értelemben nem visszaeső, ezért szerinte börtönbe nem kell mennie, csak a pénzt visszafizetnie.

Cini ezzel kapcsolatban lapunknak azt mondta, a hatvanadik születésnapjára tervez egy nagy koncertet. Annak teljes bevételéből szeretné adósságait végérvényesen leróni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kuznyecova túl nagy falat volt Szávaynak

A negyeddöntőben búcsúzott egyesben Szávay Ágnes az amerikai nyílt teniszbajnokságon. Az alig 19… Tovább olvasom