Kisalföld logö

2017. 02. 21. kedd - Eleonóra 2°C | 8°C Még több cikk.

Casanova és a sexi csajok

Casanova a javából – mindezt olyan férfira mondjuk, aki csupán jelenlétével leveszi a nőket a lábukról.

Casanova a javából – mindezt olyan férfira mondjuk, aki csupán jelenlétével leveszi a nőket a lábukról. Mostantól azonban más is eszünkbe juthat. Nemsokára elindul a Casanova Night Musical című monstre produkció, melyben Mester Tamás címszerepet kapott.

- Ez igazából csak egy szerep. Tényleg vannak sokan körülöttem, de igazából csak kedves vagyok a lányokhoz, meg az emberekhez. Tehát ez csak egy szerep – mondja Tamás.

A színpad másik végére persze kellenek nők is, akik elcsábulnak. Az egyikük már biztos, hogy Dukai Regina lesz, akinek szépsége ellensúlyozza önbizalom problémáit.

- Én biztos vagyok benne, hogy nem vagyok őstehetség, mert jártam színitanodába, de rájöttem arra, hogy ez nem nekem való. Viszont itt énekelni is kell és nem csak beszélni, így könnyebb a helyzet – véli Regina.

Mindeközben Casanovánk még lázasan készül, hogy az első közös fotót elkészítsék vele és Reginával. A kosztümével ismerkedik, ami igen szorosnak tűnik, főleg öltájt.

- A nadrág, igen. Azon gondolkoztam, hogy még nem nagyon tűrtem be inget nadrágba, tehát általában pólóban, trikóban látsz. És most ezt adták rám. De egyébként meg lehet szokni, ez egy korabeli fíling. Hogyha abban az időben éltem volna, akkor lehet, hogy ilyen ruhát hordtam volna – magyarázza az énekes.

Tamás egyébként addig húzta a szerződéskötést a produkcióval, amíg

végül a nagyon pikáns jeleneteket kissé letompították. Mert állítása szerint nem szívesen meztelenkedik a színpadon.

- Nem szeret vetkőzni?! Hazudik! Szerintem ott ki fog vetkőzni magából és élvezi majd, hogy apácák és rosszlányok veszik majd körül – mondja Regina.

Persze attól nem kell félni, hogy hiányoznának a darabból a fülledt erotikus jelenetek, azonban nem csak ezért bólintott végül a mester a szerepre. Azért is, mert komoly művészeti szabadságot kapott a producertől.

- Megengedi, hogy beleszóljak a dallamívek változtatásába, hogy a saját hangvételemben tudom elénekelni, hogy egy kicsi blues-t bele lehet tenni. Már nem blúzt, hanem blues-os hajlításokat, amit ma R’n’B-nek hívnak. És ez nagyon nagy segítség. Az, hogy én saját stílusommal tudom elénekelni, ez így más – ecseteli Tamás.

Így fest tehát korunk Casanovája az ő prédájával. Uraim, kezdhetnek féltékenykedni, bár el kell mondjuk, az a nő, aki bedől a sármőrnek, egy idő után magától is menne.

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Van-e már karácsonyi hangulata?

Tovább olvasom