Kisalföld logö

2018. 04. 20. péntek - Tivadar 12°C | 22°C Még több cikk.

Bújtatják a gyermekkínzással vádolt szülőket

A szigetszentmiklósi házaspárt felmentették a szexuális erőszak vádja alól, a bíróságról szabadon távozhattak. Most egy jogvédő szervezet szerzett nekik titkos szállást.
Fenyegetések sokasága lepte el az internetet, amikor február 24-én a bíróság felmentette a házaspárt a gyermekeik sérelmére elkövetett szexuális erőszak vádja alól.

A Bors információi szerint egy jogvédő szervezet vette pártfogásába a szülőket, szállást is szereztek nekik, amelynek hollétét szigorúan titkolják.

Bírósági források szerint az ügyészség gyakorlatilag "céltáb­lát rajzolt" a házaspárra. K. Rudolf és felesége hollétéről még legközelebbi ismerőseik sem tudnak.

Mint korábban írtuk, a vádirat válogatott szörnyűségeket rótt fel a szülők terhére. K. Rudolfot és feleségét, Andreát többek között azzal gyanúsították, hogy emberi ürülékkel, patkányhússal etették a gyere­ke­ket, és rendszeresen kiélték rajtuk szexuális vágyaikat.

Az igazságügyi pszichológiai szakértő szerint kijelenthető, hogy a gyermekeket nem érte szexuális erőszak, és ezt a véleményt megerősítette egy később felkért szakértői csoport is.

Borsonline.hu

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lázár: még mindig túl sokan dolgoznak vasárnap

Lázár János szerint milliónyian dolgoznak vasárnap, ami nagyon sok. Hozzátette, ha népszavazásra… Tovább olvasom