Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Brutálisan megvertek egy debreceni diszkó előtt egy roma férfit

A Nemzeti Nyomozó Iroda vizsgálódik egy férfi ügyében, akit a debreceni Home diszkó több rendésze agyba-főbe vert május 27-re virradóan.
A Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) vizsgálódik egy férfi ügyében, akit a debreceni Home diszkó több rendésze agyba-főbe vert május 27-re virradóan - adta hírül a haon.hu csütörtökön.

Az internetes portál információi szerint a többszörös orrcsonttörést és szemsérüléseket szenvedett férfit azzal fordította vissza egy rendész a diszkó bejáratától, hogy cigány származása miatt nem mehet be. A fiatalember "miérttel" visszakérdezett, mire egy kevésbé forgalmas helyre lökdösték, brutálisan megverték, majd behúzták a kukák közé.

A haon.hu megkereste a Home üzletvezetőjét, Oláh Sándort is, aki minden kérdésüket elhárítva közölte: nincs mondanivalójuk az ügyről.

Nem mellékesen a Bajcsy-Zsilinszky utcai szórakozóhely üzemeltetője (a szomszédos Cool és White Angel diszkókkal együtt) az a milliárdos üzletember, V. László, akit vasárnap rendőrök korrumpálásának gyanújával előzetes letartóztatásba helyeztek Budapesten - olvasható a hírportálon.

Bartha László, az NNI szóvivője az ügyről csak annyit közölt, hogy súlyos testi sértés miatt, ismeretlen tettes ellen folyik az eljárás.

Olvasóink írták

26 hozzászólás
12
 • 26. dundi08 2012. június 12. 23:21
  „24. gjozsi
  1. Az egyik ok amiért nem válaszolok neked mert nem tartalak őszinte embernek, és te sem tettél eleget annak amit én kértem tőled, többször is. Igazából nem is értem hogy te milyen alapon vársz el tőlem bármit is amikor te sem tettél semmit . Majd ha te adsz, akkor várj el tőlem is valamit. Addig egy hazug maradsz a szememben a 3-as hozzászólásod miatt. A másik ok hogy amikor feleltem neked, nem jelentették meg valamiért. Ezt a 18-as hozzászólásomban jeleztem is. Így értelmetlen bármit is mondanom.
  2. Figyelj oda légyszi hogy ha már kiemelsz dolgokat tedd helyesen. Szerintem így lenne helyes ha már ki akartad emelni:
  sőt az ártatlan cigánygyerekek lelővése kapcsán SEM VOLT ELMARASZTALÁS NÉZETEID OLDALÁRÓL!!!!!
  Nem volt. És? MI ezzel a bajod? Kértelek korábban is hogy ne példálózz régi dolgokkal mert elő tudok szedni én is "cigánybűnözéses" dolgokat és nem igazán erről beszélgetünk most. Te tényleg nem akarod megérteni amit mondani akartunk. Így hogy beszélgessünk amikor te sem felelsz, csak folyamatosan mellébeszélsz?
  A 16-os hozzászólásodnál is javítani kellene a kiemelést! Szerintem hagyd el a kiemeléseket mert nem megy és e nélkül is fogjuk érteni mit akarsz írni.
  3. Mint mondottam tárgytalan mit gondolsz vagy mit érzel velem kapcsolatban mert én csak azt érzem hogy te folyamatosan mellébeszélsz és folyamatosan nem akarod megérteni a témát.
  4. "Kérdést tettem fel, amire nem válaszoltál!!!"
  Még egyszer nyomatékosítom, hogy amíg te nem teszel eleget egy korábbi kérésnek addig fogd vissza ezt a magadnak kikérő stílust. Először kezdj el magadba nézni, és utána kérj számon engem! Folytathatjuk a beszélgetést amennyiben TE eleget teszel egy korábbi kérésemnek amit csak kerülgetsz! Ellenkező esetben nem kívánok egy ilyen emberrel beszélgetést folytatni! Köszönöm és szép estét!”
 • 25. gjozsi88 2012. június 12. 16:07
  „Rebeka01!
  Szerinted......annak ellenére, hogy a romániai, szlovákiai magyarok nem kérnek a nemzeti nacionalizmusunkból ,hisz az ottani integrációra törekvő pártokat támogatják (RMDSZ, HID) ellentétben a nacionalista magyar pártokkal.......milyen hatást vált ki az a magyarországi erölködés, hogy beavatkozunk az ö ügyeikbe, melynek eredménye a fokozodó magyar gyülőlet?
  Miért akarjuk megmondani a külhoni magyaroknak, hogy mi a jó nekik, mikor láthatóan nem kérnek belőle!”
 • 24. gjozsi88 2012. június 12. 16:04
  „dundi08
  A kérdésre nem válaszoltál!

  "Csak azt nem tudom azért nem érti meg mert ennyire buta vagy azért mert a kisebbséghez tartozik és próbálja "ezeket" védeni. "

  Mit jelent, hogy ezeket?????
  Ha értenéd amit írtam, akkor tudnád, hogy elítélem a cigány bünözőt is, ahogy látom a magyart is, ugyan akkor csak az elkövetett cselekményért és nem a származásáért!
  Ugyan akkor nem gyülölöm a 100 tagú cigányzenekar tagjait, csak mert cigányok ,sőt tisztelem őket, a zenei tehetségükért!
  De te nem teszel különbséget másként, mint származás alapján!!!!!

  "Az az igazság hogy lényegtelen. Nekem mondhat amit akar mert a linket többszöri kérésemre sem csatolta így a szava pont semmit nem ér. "

  Kérdést tettem fel, amire nem válaszoltál!!!

  Egyébbként amiről beszélek, hogy az összes cigány által elkövetett cselekményt kommentelitek......miközben egyetlen e témában megszólaló véleményét nem olvastam, amikor móron gyilkoltak, sopronban, kulcson......sőt az ártatlan cigánygyerekek lelővése kapcsán sem VOLT ELMARASZTALÁS NÉZETEID OLDALÁRÓL!!!!!”
 • 23. dundi08 2012. június 11. 20:56
  „21. xverax
  Tényleg nem fogja megérteni. Igazad van. Csak azt nem tudom azért nem érti meg mert ennyire buta vagy azért mert a kisebbséghez tartozik és próbálja "ezeket" védeni. Az az igazság hogy lényegtelen. Nekem mondhat amit akar mert a linket többszöri kérésemre sem csatolta így a szava pont semmit nem ér. Egy nulla bármit mond mert hazudott a 3-as hozzászólásánál is. Nem volt itt semmi cikk amit Ő annyira nagy mellénnyel reklámozott. Az nekem lényegesebb hogy az értelmesebb emberek - mint te is - értik mit írok. Aki meg ennyire nem akarja érteni a dolgokat arra kár időt pazarolni. Ja és az én szememben igaza és szava NINCS!!!”
 • 22. Rebeka01 2012. június 11. 14:27
  „Ma délután fél 4 körül Kolozsvár főterén két román fiatalember brutálisan bántalmazta az RMDSZ Kolozs megyei szervezetének egyik alkalmazottját - derül ki a párt közleményéből.

  ,,Úgy tűnik, hogy a választási kampány a ´90-es évek Funar-féle nacionalizmusát keltette életre, ahol teljesen természetesnek számít, hogy fényes nappal, Kolozsvár Főterén egy fiatal lányt azért bántalmaznak, mert magyar nyelven beszél."

  Az RMDSZ Kolozs megyei szervezete felháborítónak tartja az ilyen erőszakos megnyilvánulásokat és azt javasolja alkalmazottjának, hogy éljen büntetőfeljelentési jogával. ,,Elfogadhatatlannak tartjuk azt, hogy a rendszerváltás után 22 évvel, egy multikulturális városban ilyen vagy hasonló megalázó cselekedetek áldozatává válhat a magyar lakosság" - áll a közleményben.”
 • 21. xverax 2012. június 11. 09:55
  „19.: nem igen akarod ezt megérteni.....
  az a különbség, hogy ha egy romát bántanak, akkor mindenki rasszizmusról
  ugat egyszerre, ellentétben ha "magyar" kerül bajba, akkor az teljesen más.
  nézd meg, vénembernek valaki állítólag oda mondott valamit és egyből
  mindenki antiszemitázik.... a srácot elverték az aluljáróban, ott az elkövetők
  nem voltak antiszemiták. Azért bántották a "magyar" srácot mert annyira szeretik.....

  különbség nincs, milyen származású el a bűncselekményt...
  de Ti tesztek különbséget...csak sajnos az egyik oldalát veszitek észre”
 • 20. xverax 2012. június 11. 09:55
  „19.: nem igen akarod ezt megérteni.....
  az a különbség, hogy ha egy romát bántanak, akkor mindenki rasszizmusról
  ugat egyszerre, ellentétben ha "magyar" kerül bajba, akkor az teljesen más.
  nézd meg, vénembernek valaki állítólag oda mondott valamit és egyből
  mindenki antiszemitázik.... a srácot elverték az aluljáróban, ott az elkövetők
  nem voltak antiszemiták. Azért bántották a "magyar" srácot mert annyira szeretik.....

  különbség nincs, milyen származású el a bűncselekményt...
  de Ti tesztek különbséget...csak sajnos az egyik oldalát veszitek észre”
 • 19. gjozsi88 2012. június 10. 10:53
  „dundi88
  Mi a különbség áldozati oldalon, hogy a sérelmére elkövetett cselekményt milyen származású követte el????
  Ugyanis te látsz különbséget!
  Szerintem a sérelem az elítélendő és nem az elkövető személye!
  Vagy talán te nem romától boldogabban lennél áldozat?”
 • 18. dundi08 2012. június 09. 13:26
  „Nem küldték át valamiért az előző hozzászólásomat és így értelmetlen az egész. Bár nem tudom megint mi rosszat írtam...”
 • 17. dundi08 2012. június 09. 01:01
  „16. gjozsi88
  Bocs. Egy dolog kimaradt! Bevállaltam hogy az adott szituációban amit felhoztál, nem vagyok normális. De azért legyen tiszta hogy az én értékrendemben te nem vagy normális, akár bevállalod akár nem. És hidd el közel sem biztos hogy a te értékrended a helyes...”
 • 16. gjozsi88 2012. június 08. 19:32
  „dundi08

  "Én nem ítélem el és valóban nem érdekel ha romát vernek rommá, pláne azután hogy 5-en püföltek meg ok nélkül egy fiatalt egy aluljáróban csak hogy lopni tudjanak tőle."

  ez tetszik különösen......!
  Főként abból a megközelitésből, hogy például móri gyilkosságnál, embert öltek, hogy raboljanak......még sem várjuk el, hogy emiatt utálják a magyarokat!
  A probléma az, hogy nem UGYAN AZ A KÉT ESET SZEREPLŐJE, mégis párhuzamot vonsz!

  "Vállalom hogy ilyen szempontból amit mondtál nem vagyok normális ember."
  Nincs , nem lehet más szempont.....igy a következtetéseddel egyetértek!”
 • 15. dundi08 2012. június 08. 10:40
  „14. bojtár
  Amennyiben ezt a linket az én kérésemre csatoltad be akkor nem teljesen fogtad meg a mondanivalóm lényegét. Az esetet ismerem és láttam a TV-ben, video megosztókon stb. Olvasd vissza kérlek az 1, 2, 3 hozzászólásokat. Én erre írtam hogy kérném a linket ahol az adott esetről van cikk ezen az oldalon és ahol mentek a kommentek. Azt szeretném elolvasni.

  Amennyiben csak úgy szívességből csatoltad, tárgytalan az előző bekezdés, és továbbra is várom gjozsi88 linkjét. Köszönöm”
 • 14. bojtár 2012. június 08. 08:32
  „http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=85o5ZiFlQEo”
 • 13. bellotto 2012. június 08. 08:27
  „Hányingerem va a cigányoktól, de ez nem vezet sehova”
 • 12. imre1964 2012. június 08. 08:01
  „Ez nagyon ritka cikk, fordítva mindennapos a dolog azzal nem nagyon foglalkozik senki ,esetleg egy "rasszista" oldalon szerzünk tudomást róla.
  Akkor nem kell csodálkozni hogy mindenki elítéli őket.”
 • 11. kamillas 2012. június 08. 07:59
  „Hármaska, gyógyszert bevenni.”
 • 10. dundi08 2012. június 08. 07:39
  „3. gjozsi88
  Vállalom hogy ilyen szempontból amit mondtál nem vagyok normális ember. Én nem ítélem el és valóban nem érdekel ha romát vernek rommá, pláne azután hogy 5-en püföltek meg ok nélkül egy fiatalt egy aluljáróban csak hogy lopni tudjanak tőle. Nem mellékesen másold be nekem légyszíves a cikk linkjét ahol erről volt szó, mert valahogy nekem is elkerülte a figyelmemet és szívesen elolvasnám a hozzászólásokat. Köszönöm”
 • 9. titokgyula 2012. június 08. 07:03
  „Csak megértette hogy nem mehet be. Valami oka biztos volt.”
 • 8. Szólásszabadságvan??? 2012. június 08. 04:36
  „Hogyan függ össze a verés azzal, hogy a tulajt őrizetbe vették más ügyelmei miatt???

  Az hogy a kedves rézbőrűt megcsapkodták, valszeg nem véletlen. Azt hitte, hogy a banda többi tagja ott áll mögötte, s éppen akkora lehetett a pofája is. Nem jött be neki.
  Egyébként a sajnálattól majdnem elment a munkakedvem. DDD”
 • 7. nagyonfááj 2012. június 07. 23:09
  „"Hogy én mennyire sajnálom ezt a jótét agyonvert lelket! A gaz ámokfutó munkakerülő fehérek ok nélkül kipiccsantották.....így hétfőn nem tud részt venni az országépítő termelő munkában!!! Szegéy roma......." mondhatnám én de akkor ti meg joggal mondhatnátok, hogy meghibbantam.......felhívom a figyelmet mondandóm első felét abszolút a cinizmus oltárára áldoztam......”
26 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

37.2 milliárd: befolyhat a tervezett játékadó bevétel

A Magyar Szerencsejáték Szövetség (MSzSz) szerint a kormány által tervezett 37,2 milliárd forint… Tovább olvasom