Kisalföld logö

2017. 11. 24. péntek - Emma 3°C | 8°C Még több cikk.

Botrányos ülés

Az Országos Cigány Önkormányzat elnökválasztó közgyqlésének újbóli összehívását követeli a Lungo Drom vezetője, miután szerinte törvénytelenül választotta meg a testület kedden Kozák Jánost elnöknek. A botrány azért tört ki az alakuló ülésen, mert a rivális MCF frakciója a Lungo Drom képviselőjét, Kozák Jánost jelölte elnöknek Farkas Flóriánnal szemben, majd erőszakkal, kiabálások kíséretében átültették a jelöltet soraikba. Az MCF és a Lungo Drom sorai között sorfalat állva több olyan ember megjelent, akik az MCF szimpatizánsai voltak, és megakadályozták a Lungo Drom politikusait abban, hogy a képviselőt visszarángassák a saját soraik közé.

Két gázkezdeményezés

Az MSZP azt kezdeményezi, hogy a gázfogyasztó az elszámolási időszakon belül is módosíthassa egy alkalommal a szerződését, ha másfajta elszámolási rendre szeretne áttérni, illetve dönthessen arról, hogy a túlfizetést miként kapja vissza a szolgáltatótól. A Fidesz kommunikációs fogásnak tartja a javaslatot.

A vizitdíj ellen

Nem szedi be a vizitdíjat egy Nógrád megyei háziorvos; akinek döntése valójában jelképes, olyan egészségügyi rendszer kiépítése ellen tiltakozik, amelyben szerinte a betegek kiszorulnak az ellátásból. Hozzátette: emellett alkotmányellenesnek és orvosi esküjével is ellentétesnek tartja a vizitdíjat. (mti)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kétmilliós kár az autóban

Vasárnap a 84-es számú főúton közlekedési baleset történt. Egy 38 éves soproni lakos a… Tovább olvasom