Kisalföld logö

2018. 02. 25. vasárnap - Géza -11°C | -2°C Még több cikk.

Botrány élő adásban!

Bochkor részegen vezette a műsorát. Másnaposan, káromkodva vezette a tegnapi Bumeráng adását Bochkor Gábor.

A Sláger rádió próbálja menteni munkatársukat: a vezetőség úgy nyilatkozott: előre megtervezett akcióról volt, és Bochkor csak eljátszotta, hogy részeg volt.

Borgőzös hangon, néha motyogva, alig érthetően, később harciasan, támadva...  Semmi nem volt jó neki, belekötött a hallgatókba, a műsorblokkba, hangosan szürcsölte a teáját... Így vezette tegnap a Bumerángot Bochkor Gábor.

Bocsi késve érkezett a stúdióba, káromkodott , szájából többször elhangzottak a "ba..d meg" és a "szar" kifejezések. Kollégái, Boros Lajos és Voga János hallhatóan kissé kínosan érezték magukat az adás során, bár Voga próbálta menteni Bocsi másnaposságát.

- Nincs is semmi baja, csak ideges, játssza az agyát - próbálta csitítatni Voga.

- Engem kényszerítettek, hogy ma idejöjjek, érted? Nem abban az állapotban vagyok, amikor kontrollálni tudom magam. A mondataimért nem vállalom a felelősséget. Veszélyes vagyok, értitek??! Veszélyes!! - mondta élő adásban a másnapos rádiós, aki Árpa Attila partijáról érkezett, akivel a producer kislányának születését ünnepelték.

A Bumeráng hallgatói eközben üzenetekkel bombázták a műsort. "Örülök, hogy megjöttél, szeszkredenc." "Együtt érzek veled, de ne teát igyál, inkább vegyél be egy algopirint, és küldd le egy hideg sörrel" - jöttek a hozzászólások. Bochkor Gábor olyannyira elvesztette önuralmát, hogy egyik hallgatói reagálásra, miszerint "...nyírd ki azt is, aki nem engedett szabira!" azt válaszolta: "Azt is kinyírom." Az adás során pedig többször kihangsúlyozta: kényszer hatására dolgozik aznap. - Gyerekek, Öcsi ide lett parancsolva... - mondta magáról. - Öcsi ma nem lenne itt, de Öcsi nem viselkedik úgy, mintha egy józan műsorvezető lenne... Ez nincs előírva neki - tette hozzá önérzetesen.

Bochkor Gábort nem tudtuk elérni. Boros Lajos megkeresésünkre letette a telefont. Voga János nem kívánt nyilatkozni.

Csak eljátszotta?

A Sláger Rádió közleményt jutatott el lapunkhoz (SZBL), melyben kijelentik, hogy Bochkor Gábor nem ittas állapotban vezette a tegnapi Bumerángot.  "A hét eleje óta többször is elhangzott, hogy Árpa Attila kislányának érkezését a barátok közös vacsorán ünneplik meg. A műsor szerkesztői úgy érezték, a csütörtöki adásban a hallgatók szeretnének élménybeszámolót az estéről. Ez a beszámoló úgy lehetett hiteles és szórakoztató, ha életszerű szituációban hangzik el. Ezért a műsorvezetők és a vezetőség úgy döntött, hogy Bochkor Gábor csak később csatlakozzon a műsorhoz, és tegyen úgy, mintha becsípett volna."

Boros várta Bocsit

6:10:  "Bochkor Gábor pihen, mert tegnap megünnepelték a született kisbabát Árpa Attiláéknál. De jön ám a Bocsi, amint magához tér..."

7:10: "Bochkor Gábor remélhetőleg megérkezik nemsokára, tegnap ünnepelnivalója volt és mi ezt őszintén nem irigyeljük tőle."

7:40:  "És... megérkezett. Azt hiszem, lehet, jobb lett volna, ha nem jött volna... Kicsit furcsa a nézése..."

7:52: Boros: "Hozzatok már valami piát, mert nem tudok vele beszélgetni..."

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Petárdától égett ki egy épület

Még keresi a rendőrség azt az ismeretlent, aki petárdával gyújtott fel egy vályogházat szilveszter… Tovább olvasom