Kisalföld logö

2018. 07. 19. csütörtök - Emília 18°C | 27°C Még több cikk.

Borsodnádasdi gyilkosság: fennakadt a hazugságvizsgálaton Csenge gyilkosa

A fiú gyanúsan viselkedett, "nem állt össze a kép" az elmondásai alapján, ezért megkérdezték, aláveti-e magát egy poligráfos vizsgálatnak.
A borsodnádasdi Csenge eltűnését még szeptember 3-án jelentették szülei. A hatóságok ezt követően a 17 éves lány keresésére indultak, akik még aznap este megtalálták a lány meztelen holttestét egy vízelvezető aknában.

A lány tóparti szalonnasütésre igyekezett egy társasághoz, de nem érkezett meg, a 20 éves B. Rolanddal randevúzott aznap.

A fiú elmondása alapján találkozott a lánnyal: alkoholt fogyasztottak, majd elindultak haza. Útközben összevesztek a templom mögötti ösvényen, de gyorsan kibékültek, végül elköszöntek egymástól. A rendőrök később ezen az ösvényen találták meg a lány cipőjét, majd néhány lépéssel odébb egy vízelvezető aknában a holttestet is megtalálták.

A fiút ezt követően ismét kihallgatták, és mivel gyanúsan viselkedett, és az elmondásai alapján "nem állt össze a kép", megkérdezték tőle, hogy hajlandó-e alávetni magát egy poligráfos vizsgálatnak. A fiú belement, az eredmények alapján beigazolódott, hogy köze van a lány halálához.

A vizsgálat után megváltoztatta vallomását: elmondása alapján együtt ittak a lánnyal az erdőben, majd Csenge kétszer is otthagyta. A második alkalommal utána ment, és akkor vérző orral, eszméletlenül, félig meztelenül talált rá, nem érezte a lány szívverését és pulzusát. Háromnegyed óra várakozás után úgy döntött, eltünteti a holttestet, ekkor dobta a közeli aknába. Azonban az már a helyszínen kiderült, hogy a lány még élt, amikor az aknába dobták.

Később a helyszíni kihallgatáson megmutatta a fiú a rendőröknek, mit tett az áldozattal.

(24.hu)

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Barnamedvék kóboroltak Borsodban

Barnamedvék nyomait fedezték fel néhány nappal ezelőtt Kánó határában, a települést Ragállyal összekötő út közelében. Tovább olvasom