Kisalföld logö

2018. 07. 18. szerda - Frigyes 18°C | 26°C Még több cikk.

Boogie & Cry Baby: debütáló lemez ősszel

A Megasztárból ismert Gál Csaba Boogie nyarának nagy része egy tévés főcímzene elkészítésével telik, de együttesével is készül a debütáló anyag megjelentetésére. A Boogie & Cry Baby a Borsodi Malátabárban lép fel a SZIN második napján, augusztus 24-én.
Mi újság a zenekar háza táján?
A Boogie & Cry Baby első nagylemeze reményeink szerint október-novemberre készül el. Éppen hatalmas slágerszámok írása közben vagyunk de a felvételek augusztus végén kezdődnek csak meg, addig pedig lemezkiadókkal tárgyalunk. Még senkivel sem állapotunk meg, szabadok vagyunk mint a madár, ennek minden felszabadító és lesújtó tényezőjével.

Hogy fog telni a nyár?
A nyár egy része nekem egy tévés főcímzene elkészítésével telik, aminek már a végén tartok, illetve felkészüléssel egy televíziós rajzfilm zenéjének az elkészítésére. Ott vannak még a nagylemez munkalatai (dalszövegek, hangszerelés, stb…), illetve jelenleg is dolgozom egy számon egy feldolgozás lemezre, mely a zenekartól független, de teljes album lenne, ennek sorsáról még nem született döntés.
A zenekar közben szaporodott, Piluéknál és Pápai Istiéknél nemrég járt a gólya, így ők szabad perceiket mindig a családdal töltik.

Ha Szeged, akkor..
...Paprika Fesztivál, és Volvox illetve Wiegand Gyula emlékkoncert. No meg persze ne felejtsük el a Halászcsárdát sem…

Ha SZIN, akkor...
...egy felejthetetlen Incognito koncert a SZIN-en jópár évvel ezelőtt, csak ezért utaztam le a fesztiválra.

Kit hallgattokk/hallgatnátok meg legszívesebben az idei SZIN-en?
A Jeffo's Dream-et.

Ki a kedvenc együttesetek, énekesetek?
Túl sok felsorolni. Nem vagyok egypólusú, eleve a sokféleséget szeretem.
Mi volt a legemlékezetesebb fellépésetek?
Amikor egy Saint Louis-i dobos szállt be hozzánk, bizonyos Montez Colemann, aki egy külföldi jazz-zenekarral lépett fel itthon másnap és lelátogatott a mi koncertünkre. Már a beálláskor nagyon vigyorgott, majd a második kör elején egyszerűen a színpadon termett és végigdobolt Zsombi helyett egy számot. Ő az egyik 2006-os grammy díjra jelölt énekesnő (Roberta Gambarini) kísérőzenekarának tagja, nagy élmény volt vele játszani. Ez volt a Cry Baby fennállásának második koncertje.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vonatot mentett a rendőr

Tovább olvasom