Kisalföld logö

2018. 08. 15. szerda - Mária 19°C | 28°C Még több cikk.

BKV-ügy: a Well Reklámügynökség szerint felháborító rágalmak jelentek meg

Érthetetlennek és felháborítónak tartja a Well Reklámügynökség, hogy a korábban általuk leadott teljesítési dokumentumaik hogyan tűnhettek el BKV-nál, de - mint írják - az még inkább felfoghatatlan, hogy ha ezek a dokumentumok eltűntek, a BKV miért nem kéri el azokat újra a cégtől, mielőtt jogi útra terelné az ügyet.

A Well MTI-hez vasárnap eljuttatott közleménye szerint a cég csak pénteken, a sajtóból szerzett tudomást arról, hogy a BKV a teljesítési dokumentumok hiánya miatt feljelentést tett, és vizsgálatot rendelt el a Well Reklámügynökséggel kötött korábbi szerződései miatt. A Well a szükséges jogi lépéseket megteszi - írták a BKV eljárására reagálva.

A BKV állítása szerint hiányzó dokumentumokra utalva megjegyzik: ha azok el is tűntek, akkor a teljesítést végző cégtől előbb újra el kellene kérni azokat, mielőtt a rágalmak megjelenhetnének a médiában. Ha ugyanis ez történt volna, akkor kiderülhetett volna, hogy valamennyi a munkavégzéssel kapcsolatos dokumentum, bizonyíték megtalálható az ügynökségnél - hívták fel a figyelmet, hozzátéve: ezeket a vizsgálat alkalmával a hatóságok rendelkezésére bocsátják majd.

A Well Reklámügynökség a Combino bevezető kommunikációja kapcsán több olyan sajtóeseményt is megszervezett, amelyről a média szinte minden esetben tudósított is. Ilyen volt például a Combino indulása a bécsi Siemens gyárból, a Moszkva téri bemutató nagyrendezvény, a Megasztár villamos, a villamos vadászat, a Mesevillamos - sorolják, majd azt is megemlítik, hogy a Streetshield-kampányról is igen sok médium tudósított, s a bliccelés elleni sajtóhirdetések kreatív munkáit is átadták a BKV-nak.

A Bölcs Ádám ügyvezető igazgató által jegyzett közleményben idéznek a BKV 2006-os éves jelentéséből is, amelynek megfogalmazása szerint a cég is sikeresnek ítéli a Combino-s rendezvényeket és annak kommunikációját. Pénteken jutott az MTI birtokába egy belső jelentés, amely szerint Kocsis István, a BKV vezérigazgatója feljelentést tett a rendőrségen több szerződés miatt, amelyek összesen több mint 100 millió forint kárt okozhattak a BKV-nak.

A február 11-én kelt dokumentum szerint a tíz cég - az Európa Szolgáltató Kht., a Honeymood Filmgyártó Kft., a Me-ko Resti Kft., a LaxÚLex Kft., a Suvet Research Piac Média és Társadalomkutató Kft., a MaxÚFuture Kft., a Média a Jövőért! Alapítvány, a Piatnik Budapest Kft., az SM System Kft. és a Well Reklámügynökség - olyan megbízást kapott a BKV-tól, amelyeknél teljesítési dokumentáció nem készült és a BKV számára több esetben gazdaságilag előnytelen volt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A hatos lottó nyerőszámai és nyereményei

A Szerencsejáték Rt. tájékoztatása szerint a 6. héten megtartott hatos lottó számsoroláson a… Tovább olvasom