Kisalföld logö

2018. 11. 18. vasárnap - Jenő -1°C | 6°C Még több cikk.

Bizonyítékokat követelnek a rendészeti minisztertől

A Fidesz határozottan elvárja, hogy Draskovics Tibor rendészeti miniszter még vasárnap mondja el az igazat a Magyarok Nyilai nevű szervezet robbantásaival kapcsolatos videofelvételekről - ezt mondta Szijjártó Péter, a Fidesz elnöki stábjának vezetője vasárnapi sajtótájékoztatóján. Az ellenzéki politikus szerint a politikai terrorizmus nem gyerekjáték, ezért magyarázatot várnak arra, hogy a képsorokkal átverték-e az országot, vagy másról van szó.
Elfogadhatatlan, hogy a rendészeti miniszter még mindig nem reagált az őt ért vádakra, amikor komoly dologról van szó - fogalmazott Szijjártó Péter. A politikus szerint a politikai terrorizmus veszélyes kérdés, amiről csak indokolt és megalapozott esetben szabadna nyilvánoson beszélni. Hozzátette: a felvétel kísérteties hasonlósága egy korábbi "kísérleti csínytevéshez" felveti a gyanút, hogy bizonyítékhamisításról van szó.

A Fidesz szerint Draskovics Tibornak azonnal tisztáznia kell, hogy hisztériakeltő átverésről, vagy másról van-e szó - tette hozzá. Korábban a Hír TV számolt be arról, hogy Draskovics Tibor rendészeti miniszter pénteki sajtótájékoztatóján egy olyan videót osztottak ki a sajtó képviselőinek a "Magyarok Nyilainak" próbarobbantásaival kapcsolatban, ami kísértetiesen hasonlít egy több évvel ezelőtti robbantás képsoraira. A rendőrség akkori közlése szerint "átlagon felüli kémiai tudással rendelkező, kísérletező kedvű fiatalok robbantottak".

Balsai István, a Fidesz országgyűlési képviselője szombati közleményében azt írta: felmerül a gyanú, hogy Draskovics Tibor rendészeti miniszter bizonyítékot hamisított azért, hogy látványosan és zavartalanul riogathasson a szélsőjobboldali veszéllyel. A Fidesz szombaton is felszólította a tárcavezetőt, hogy haladéktalanul tisztázza az ügyet, és adjon magyarázatot a történtekre.

Közben a Nemzeti Nyomozó Iroda (NNI) szombaton azt közölte: felháborítónak tartja és visszautasítja azt a feltételezést, hogy a kiadott felvételeken egy más bűnügyben lefoglalt képanyag látható. Hozzátették: a felvételt a terrorszervezet egyik tagjának számítógépén találták, és nyilvánvaló a kapcsolat köztük és a robbantás végrehajtói között.

Olvasóink írták

62 hozzászólás
 • 62. Reális 2009. július 29. 12:48
  „Az arcátlanság és a szemtelenség netovábbja,hogy ifjú baloldali szocialisták robbantanak hobbiból,a drazskovics elvtárs meg a békés magyarok ellen uszítja az embereket,a szélsőjobboldali veszéllyel!Hát ezt a szemétséget!”
 • 61. reszegenisjozan 2009. július 28. 11:16
  „patriot

  ezért működik nagyon jól az "oszd meg és uralkodj" elv.

  Ha fideszes hazudik, akkor keményen védik az elvaklt fideszek.
  Ha mszp-s hazudik, akkor vadul védik az elvakult mszp-sek.

  Hihetetlen, de az elvakultnak a tények is kevésnek bizonylnak.”
 • 60. patriot 2009. július 27. 21:47
  „"Ezt a bombát sajnos valódi magyar terroristák helyezték ott el, ők robbantották föl, ők készítették erről a felvételt". Draskovics Tibor

  Mi a f..t lehet ezen még magyarázni? Hazudott és lebukott.”
 • 59. reszegenisjozan 2009. július 27. 20:51
  „gjozsi88 2009.07.27. 18:45
  "Illusztrációként bemutattak egy bizonyítéknak fel nem használt felvételt!"

  Vagy tudatlan vagy, vagy egyszerűen hazudsz!!!!!!!

  Az illusztráció kifejezést először másnap az ügyészségi szóvívő használta!!!!!!

  "SOHA SEHOL NEM ÁLLÍTOTTA, HOGY CSAK EZ ALAPJÁN FOLYIK ELJÁRÁS!"
  Ez igaz, de nincs ok-okozati összefüggés. Ebből látszik, hogy logikádat célszerű lenne fejleszteni.
  Senki sem azt mondja, hogy draskovics patkány CSAK és kizárólag ezen felvétel alapján akarja ráhúzni a fogvatartott gyanúsítottakra a vízes lepedőt. Hanem MINDENKI ezt kifogásolja:
  "ezt a bombát sajnos valódi magyar terroristák helyezték ott el, ők robbantották föl".
  Mint írtam, bírósági ítélet van arról, hogy ezt a bombát NEM terroristák robbantották fel!!!!!!!

  1. eset. draskovics patkány valóban nem tudta, hogy ez egy két évvel ezelőtti felvétel.
  Ebben az esetben azonnal le kell mondania, mert igazságügyi és rendészeti miniszterként FELELŐTLENÜL riogat ilyen nagy bombákkal!!!!! Továbbá azért kell lemondani ebben az esetben, mert TÁJÉKOZATLAN, pancser, tudatlan, szakmaiság legkisebb jele sem mutatkozik, stb, azaz ALKALMATLAN miniszternek.

  2. eset Tudta, hogy ez egy korábbi felvétel.
  Ebben az esetben meg egyszerűen HAZUDOTT. Csakhogy ezzel egyben riogatott is, félelmet keltett, ha ez jobban tetszik!!! IGAZSÁGÜGYI (tudod, akinek a dolga az igazság igazgatása, védelme, karbantartása, stb) miniszterként szintén alkalmatlan, mert HAZUDOTT!!”
 • 58. reszegenisjozan 2009. július 27. 20:39
  „gjozsi88 2009.07.27. 18:41
  "Ha valami nem bizonyíték, azt hogy lehet meghamisítani? "
  Te most tényleg nem érted vagy csak megjátszod magad????
  Bizonyíték hamisítása az, amikor egy NEM bizonyítékot bizonyítékként állítanak be.
  Hátha így jobban érted:
  Ha te nem látsz egy verekedést. A sajtónak pedig azt állítod, hogy te ott voltál a verekedésénél és azt meg azt láttad, akkor NEM voltál ott, tehát NEM vagy tanú, mégis HAMIS TANÚZÁST követsz el. (persze a sajtó nem bíróság, drsakovics patkány nem bíróság előtt hazudott, DE ő a rendészeti MINISZTER és a sajtónak, azaz a magyar népnek hazudott!!!)

  "Hol állítottam, hogy Fideszes vagy?"
  Hát itt: "gjozsi88 2009.07.27. 17:32"
  "te már ítélkeztél is, mint oly sok esetben a Fideszes ügyeletes szóvivők" (ez kétértelmű, de itt a fórumon egyértelműnek hangzik, hogy engem is fideszes szóvívőnek állítasz be).”
 • 57. patriot 2009. július 27. 19:52
  „Draskovics hazudott!
  ..ennyi!”
 • 56. VJack 2009. július 27. 19:25
  „GJózsi, nincs kedvem vitázni már veled. Ha te ezt a bandát véded kritikátlanul, akkor nincs közös pontunk. Nem is keresem. Tehát vitának sincs értelme. Utald a fizetésed egy részét Drazsééknak, ha gondolod, a te dolgod. Még akkor is tedd azt, ha ezzel a családodnak gondot okozol. Sőt, akkor is, ha a kormányunk ezt a pénzt plüssállatok gyártására szánja, amivel a cigánybűnözőknek segíti a börtönélet elviselését. Tedd azt, ha úgy érzed, ezt kell tenned.”
 • 55. gjozsi88 2009. július 27. 18:45
  „A draskovics azt állította, hogy a terrorista cselekményekkel gyanusított személy számítógépén találtak terhelő bizonyítékokat!
  Illusztrációként bemutattak egy bizonyítéknak fel nem használt felvételt!
  A Draskovicsnak nem feladata a bizonyíték elemzése, SOHA SEHOL NEM ÁLLÍTOTTA, HOGY CSAK EZ ALAPJÁN FOLYIK ELJÁRÁS!”
 • 54. gjozsi88 2009. július 27. 18:41
  „reszegenisjozan!
  Ha figyeltél volna én végig azt állítottam, hogy egy terrorgyanús ügyben keletkező nyomozati cselekmény keretében, megalapozott gyanu miatt került sor házkutatásra! Tehát nem csak ez lehet a terhelő adat, ha házkutatást rendeltek el!Mint kiderült nem is bizonyíték!
  Ha valami nem bizonyíték, azt hogy lehet meghamisítani? Mit állít a Fidesz?
  Hol állítottam, hogy Fideszes vagy?
  Amit állítottam az az, hogy a fIdeszes Balsai politikai elönyszerzése, egyben a probléma elbagatelizálási törekvése, hasonlít a korábbi megszólalásaikra!A mások ok nélküli vádolása nem áll messze a kommunikációjuktól, pl Zsanett ügyben!”
 • 53. reszegenisjozan 2009. július 27. 18:35
  „gjozsi88 2009.07.27. 17:49

  "ez nem is bizonyíték az ügyben, ezért is járult hozzá a rendőrség illusztrációkénti bemutatáshoz!"
  Te érted is amit írsz???? Gondolkozol, de nem megy???

  Tehát bizonyíték a felvétel????????
  Te írtad az origo-s cikkre hivatkozva: "NEM IS BIZONYÍTÉK AZ ÜGYBEN".

  Draskovics mit mondott a sajtótájékoztatón??????
  Hogy ez a felvétel a bizonyítéka annak, hogy veszélyes terroristákat tartanak fogva.
  Tehát MIT mondott?????
  Ez a bizonyíték!!!!!!!

  Akkor mit tett draskovics patkány????????
  Igen!!!! Leesett már?????
  Bizonyítékot hamisított!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 52. reszegenisjozan 2009. július 27. 18:26
  „Józsi, Józsi!

  Mondták már, hogy üldözési mániád van????
  Hol beszéltem én a Fideszről??????

  Megsúgom neked, hogy liberális vagyok, de nem szdsz-es, mert ők nem azok.
  Fidesz szóvivő sem vagyok, bár ha nekik van igazuk, akkor őket védem. Most igazuk volt, de nem őket védtem, hanem leírtam, hogy van egy jogerős bírósági ítélet a Draskovics által nyilvánosságra hozott felvétellel kapcsolatosan. Az pedig véletlenül sem szól terro- előkészületéről vagy bármi másról, ami kapcsolatos lehet a terrorral. Ez tény. gondolom te sem vitatod.
  A két felvétel teljesen ugyanaz. Ez már lehet vita tárgya, de csak demagógia szintjén, amit pont te szeretnél másra kenni. Magyarán a vak is látja, hogy ugyanazon felvételről van szó.

  Ezek tények. Ez nem demagógia. Olvasd el, hogy te mit írtál és utána gondolkozz el azon, hogy ki a demagóg!!!

  És valóban az ügyészség szóvivője is azt mondta, hogy ezt a felvételt az egyik gyanusított gépén találták, ami nem feltétlenül jelenti azt, hogy ő készítette.
  Draskovics úgy mutatta be ezt a felvételt, hogy azt a most letartoztatott gyanúsítottak készíetették és lám itt a bizonyíték, hogy a politikai terror megjelent hazánkban.
  Tehát, hogy te is értsd: a felvétel valóban nem bizonyíték, de draskovics patkány azt mondta rá, hogy ez a bizonyíték arra, hogy ezek a fiatalok robbantani készültek és lám milyen veszélyesek.
  Szerinted mi ez ha NEM BIZONYÍTÉK HAMISÍTÁSA????????????????”
 • 51. gjozsi88 2009. július 27. 17:49
  „varpeter!
  Az origon az is ott van, hogy ez nem is bizonyíték az ügyben, ezért is járult hozzá a rendőrség illusztrációkénti bemutatáshoz!
  Akkor milyen bizonyítékot hamisított a Draskovics? Miről beszél a Fidesz?”
 • 50. zola 2009. július 27. 17:47
  „A kapafogú zsidó gonosz kerti törpének a minimum a börtönben lenne a helye egy jogkövető államban, <moderálva> ,országot kifosztó,kiárusító cimborájával együtt!
  SZABADSÁGOT BUDAHÁZY GYURINAK ÉS A POLITIKAI FOGLYOKNAK!!!”
 • 49. gjozsi88 2009. július 27. 17:41
  „42-re még annyit!
  Tudtommal a személyzetis végkielégítés kifizetését vizsgálják és, ha törvénytelenség, lesz jogi következménye! Ezeket a pénzeket nem a miniszterek fizetik ki, hanem különböző közhivatalnokok(különböző ellenőrzések hatására utólag derülnek ki, melyeket vizsgálatok követnek, felelőségre vonási következményekkel!Remélem nem abba látjátok a megoldást, hogy minden kifizetést csak a miniszterelnök irhatna alá, mert töredékére sem lenne ideje), melyek 13 havi fizetésének még az elvételét sem engedte volna a legnépszerübb párt!
  A számtalan példád, hogy miért nem fizetnek adót hírességek, számtalan ellenpélda van, amikor kőkeményen büntetnek, ha törvénytelenséget találnak! Az adott országok adó törvényei eltérőek! Az adócsalást nem illik összekeverni az adóelkerüléssel!”
 • 48. gjozsi88 2009. július 27. 17:32
  „43-ra!
  részegenisjozan!
  A demagógiád igazolására képtelen vagy gondolkodni és téged semmi nem érdekel, te már ítélkeztél is, mint oly sok esetben a Fideszes ügyeletes szóvivők! Aztán később számtalan esetben kiderült, hogy megalapozatlanok a kijelentéseik(pl.Zsanett ügy), de a bocsánatkérés elmaradt!
  Azt azért lehet sejteni, ha valakinél megtalálnak a számítógépen egy terhelőnek gondolt felvételt, azt egy megalapozott gyanú fennállása esetén kiadott házkutatási engedély alapján érhetik el! Tehát abszolut nem csak ez a terhelő adat, ami alapján házkutatást tartottak!
  Persze erre lehet mondani sok mindent,csak azt nem, élet és valószerűtlen!”
 • 47. varpeter 2009. július 27. 17:29
  „A dolgok már jóval előbbre haladtak... Az NNI sem tudja védeni Draskovics hazugságait. A cikk az origon (ez pedig nem egy ellenzéki portál, de nem ám!!!): http://www.origo.hu/itthon/20090727-nemzeti-nyomozo-iroda-igazolni-probalja-a-draskovics-altal-bemutatott-robbantasos.html
  Kedves Elvtársak!
  El lehet végre ballagni, míg nem késő!!! :-)”
 • 46. gjozsi88 2009. július 27. 17:23
  „42!-re!
  Addig amig a pártfinanszirozást nem engedik rendbe tenni, sem a jobboldalon,sem a baloldalon, addig a közpénzek jelentős része megy a pártkasszába! Azt a Gyurcsányt aki ezt rendbe szerette volna tenni, a népet felhasználva ellehetetlenítették! Addig, amig a közbeszerzéseket kell csinálni, mert nem bizunk egymásba, addig nem a legolcsóbbat választják, hanem a legolcsóbb ajánlattevőt!
  A jelenlegi kormány legalább épített valamit a köz javára, fejlesztette az infrastrukturát, ami még ha többe is kerül, de van megtérülési ideje! A Fidesz által beruházott rengeteg milleniumi zászlónak, keresztnek, koronausztatásnak, Erzsébet téri gödörnek, 5 milliárdos beléptetőrendszernek..., nincs! Ez egy nagyon lényeges a különbség,ennek ellenére fenntartom, hogy a pártfinanszirozást rendbe kellene tenni,ez jelenleg senkinek sem érdeke, különösen nem a Fideszé, ahol az elmúlt 7 évben kiürült a kassza!
  Ami az egészségügyi ellátást illeti, az orvosnak nem érdeke az államilag finanszirozott ellátásban hatékonyan dolgozni, tisztelet a kivételnek,amikor párhuzamosan van magánrendelése!Ezt se engedtük rendbe tenni!”
 • 45. suellen 2009. július 27. 16:06
  „Miért nem jelentik fel a szarházit? Börtönbe vele!”
 • 44. PaPa 2009. július 27. 08:02
  „"Az államilag szervezett, intézményes terror, illetve a katonai terror a megfélemlítés rendszere és légköre, mint politikai eszköz (például a vörösterror vagy a fehérterror)."(Wikipédia)
  Akkor ki kit akkar megfélemlíteni?”
 • 43. reszegenisjozan 2009. július 26. 23:52
  „teljesen egyértelmű, hogy drazsé lódított.
  Az egyik letartóztatott gépén megtalálták ezt a felvételt. Drazsé meg azt állítja, hogy ez a bizonyíték, mely szerint a letartóztatottak valóban veszélyes terroristák. A bőkkenő csak az, hogy ezt a felvételt mások készítették, akiket már el is ítéltek robbanóanyaggal való visszaélés miatt. Magyarán bírósági ítélet van arról, hogy ez nem terroristák előkészülete. Ezek tények.

  A korábban leírt józsi féle éktelen hülyeségekre meg jobb nem reagálni.”
62 hozzászólás

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Betört a sertéstelepre és disznót ölt

Ismeretlen személy, vagy személyek rongáltak a Körmendi Rendészeti Szakközépiskola tulajdonban lévő… Tovább olvasom