Kisalföld logö

2018. 04. 25. szerda - Márk 13°C | 25°C Még több cikk.

Bevásárlónapi vevőroham

Győr-moson-sopron - Az első Kisalföld-bevásárlónap akcióhoz jelentős árkedvezményekkel csatlakozó üzletek tegnap látványosan megnövelték a forgalmukat: a hűségkártyával rendelkező olvasóink ugyanis szinte megrohanták az üzleteket, hogy spórolva vásárolhassanak.

Kezükben a bevásárlónapot hirdető, kivágott újságoldallal tartottak a vevők az akciónkhoz csatlakozó üzletekbe és nem sokkal később kifelé már bevásárlótáskákkal jöttek. A Wolf boltjában tegnap fél óra alatt húsz, csomagokkal megpakolt vásárló fordult meg.

Nyugdíjas asszonyok a boltból kifelé jövet, láthatóan elégedett arccal  arról beszélgettek: milyen jó, hogy épp elszakadt  papucsuk helyett újat tudtak venni, igazán kényelmeset és kedvezményes áron. Többen pedig a ballagást emlegették, ami miatt nagyon jókor jött az akció, így spórolni tudtak az ajándékok, az alkalmi kiegészítők vásárlásánál. Mindez azt bizonyítja, hogy a már egy éve bevezetett Kisalföld-hűségkártya, amely folyamatosan számos megyei  üzletben biztosít  kedvezményeket, különleges spórolási alkalmat is nyújthat, és azt –  a Kisalföld-bevásárlónapot –  ki is használják olvasóink. Több mint húsz, hűségkártya-elfogadóhelyként működő  üzletben  tegnap  jelentős – 20 százalékos, vagy még ennél is nagyobb arányú – árleszállítás várta a kártyával rendelkező vásárlókat.

A győri Schauer család az újra munkába álló édesanyának vett papucsot kedvezményesen. Fotó: Krizsán Csaba
A győri Schauer család az újra munkába álló édesanyának vett papucsot kedvezményesen. Fotó: Krizsán Csaba

Tétről Hegedűsné Sopf Beáta és lánya, Nikolett ezért szervezte győri bevásárlását erre a napra. Készültek előre és nem akarták kihagyni. Mikor találkoztunk velük, már elmondhatták, hogy nem is csalódtak, akkor már két pár papucsot vásároltak, jártak a Scholl  és a Wolf üzletében is, ezután a notebookokat  árusító boltba készültek, mert ballagó is van a családban. Neki akartak ott ajándékot venni, remélték, hogy ahhoz is jelentős kedvezménnyel jutnak hozzá. A téti hölgyek  kedvezően fogadták lapunk  kezdeményezését, s annak pénztárcájukat kímélő hasznát látták. Azért figyeltek fel az akcióra, mert eddig is rendszeresen használták a hűségkártyát, mindig velük van, ennek kapcsán megemlítették, hogy például annak révén a nyelvtanfolyamért is kevesebbet fizettek.

Mások is hasonlóképp vélekedtek a bevásárlónapról, mert a győri, orvosi műszerekkel és gyógyászati segédeszközökkel foglalkozó üzletben tegnap a szokásosnál jóval több volt az érdeklődő. Már délelőtt többtucatnyi kivágott kupon gyűlt össze a boltban, ami azt mutatta, sokan használták fel lábbeli vásárlásakor az ajánlott kedvezményt. Többek közt Schauer Szabolcs családja is, a feleségnek akartak vásárolni, aki most készül vissza a munkába, de  régi lábbelije már elkopott és mivel az egészségügyben dolgozik, nem mindegy, miben „tizenkét órázik".

A téti Hegedűs Nikolett és édesanyja örült  az akciónak, és eddig is rendszeresen használták a Kisalföld-hűségkártyát. Fotó: Krizsán Csaba
A téti Hegedűs Nikolett és édesanyja örült az akciónak, és eddig is rendszeresen használták a Kisalföld-hűségkártyát. Fotó: Krizsán Csaba

– Ehhez a munkához nem vehettem olcsót, mondjuk egy kétezer forintosat, csak jó minőségű jöhet szóba. Ki is néztük már, amikor szólt édesanyám, hogy a szaküzletre is érvényes a Kisalföld bevásárlónapja. Ezért odaadta a hűségkártyáját és mi vártunk egy hetet, hogy kihasználjuk ezt az alkalmat. Rögtön az első papucs, amit felpróbáltam, jó is lett, s a család többi tagja is rábólintott, amikor látták, milyen örömmel viselem. Megérte  megvenni, húsz százalék  jelentős kedvezmény. Kétezer forintot spóroltam – mondta el Schauer Szabolcsné.

Remélhetőleg annak is örül majd, hogy lapunk a jövőben havonta hasonló bevásárlónapokat tervez.

A szerdaii alkalmat kihasználók kuponjai pedig sorsoláson vesznek részt és egy szerencsés olvasónk vásárlási utalványt nyer.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Húsba vág a 13. havi bér

Győr-Moson-Sopron - Átlagosan évi bruttó 150–200 ezer forintot vesz majd ki a Bajnai-csomag a… Tovább olvasom