Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Bevándorlónak hitték a párját: lemezt kell beültetni az arccsontja helyére a megvert lánynak

Belekötött egy csoport egy általuk bevándorlónak hitt félvér magyar fiúba és barátnőjébe szombat késő este Szegeden. A vita tettlegességig fajult, a nőnek eltört az arccsontja.
A rendőrség közösség tagja elleni erőszak gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen - írja a delmagyar.hu.

A portál úgy tudja, hogy a megvert lányt hétfő délelőtt megműtik, lemezt kell beültetni az arccsontja helyére. A műtét előtt pár órával a Facebookon azt üzente az érte aggódóknak: Meggyógyulok!

Egy szegedi egyetemista lányt vertek meg ismeretlenek szombaton késő este a Partfürdőn rendezett Wake Up Color Festival környékén a Belvárosi híd közelében.

Szemtanúk szerint egy fekete ruhás kopasz fiatal belekötött egy félvér magyar férfibe, mert azt hitte, hogy bevándorló. Miközben azt üvöltözte, hogy takarodj az országból, nekiindult, hogy megverje. A félvér fiú barátnője próbált közbelépni, elmagyarázta nekik, hogy barátja itt született, azóta itt él, és magyar állampolgár. Ez nem érdekelte a kötekedőket, ezért a nő kapta a pofonok nagyját, ezután a támadók a riasztott mentők és rendőrség megérkezése előtt elfutottak.

A megvert lány bátyja a Facebookon azt írta: „Tegnap este color után volt egy kis incidensünk pár emberrel a partfürdő bejárata és a híd környékén. Nagyon erős és tökös emberkék szépen hazavágták a húgomat, mert nem tetszett nekik a félvér barátja. Olyannyira, hogy eltört az arccsontja, a szemén alig lát ki és épphogy megmaradt a foga. Az eset este fél 12 körül történt az említett helyszínen. Ha valaki látta a történteket és tudja kik voltak, vagy emlékszik, hogyan néztek ki esetleg, kérem szépen írjon".

A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata az esettel kapcsolatban arról tájékoztatta a delmagyar.hu-t, hogy az ügyben közösség tagja elleni erőszak gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen indítottak nyomozást.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bíró Anna-Mária: a kisebbségi jogok nemzetközi kezelése csődöt mondott

"Az Európai Unió lényegében cserben hagyja a kisebbségeket" Tovább olvasom