Kisalföld logö

2018. 11. 19. hétfő - Erzsébet 0°C | 5°C Még több cikk.

Besurranó és cserbenhagyók

Ismeretlen tettes 2005. október 30-án reggel 5 óra és fél 6 között Győrben, az egyik Temető utcai nyitott lakás előszobájából ellopta a tulajdonos pénztárcáját, a benne lévő készpénzzel, bankkártyákkal és egyéb iratokkal. Később a kártyával megpróbált pénzt felvenni az egyik automatából, ekkor felvétel készült az ismeretlenről. A rendőrség kéri, aki a képen látható férfit felismeri, tartózkodási helyére vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, tegyen bejelentést az 520-000/13-66-os, 12-95-ös telefonszámon.

December 15-én este 8 óra és éjjel fél 12 között ismeretlen tehergépkocsi-vezető a Metro Áruház szervizútján tolatott, s nekiütközött a bejárati kerítésnek. A helyszínről megállás nélkül távozott.
December 24-én délután 4 óra és 25-én délután fél 1 között egy ismeretlen vezető, feltehetően fehér színű gépkocsijával, nekiütközött a győri Galamb és Babits utca kereszteződésénél parkoló BMW hátsó lökhárítójának, majd adatai hátrahagyása nélkül távozott a helyszínről.
Január 3-án reggel 7 órakor Győrben, a Baross G. út és Petz L. út kereszteződésében egy ismeretlen gépkocsi nem biztosított elsőbbséget az előtte balról jobbra a gyalogátkelőhelyen áthaladó gyalogosnak, akit a járművel fellökött, majd egyenesen továbbhajtott. Mintegy 50 méter megtétele után megállt, visszagyalogolt a helyszínre, majd néhány perc múlva visszatért a kocsihoz és adatai hátrahagyása nélkül elhajtott.
A rendőrség kéri az ismeretlen gépjárművezetők jelentkezését, illetve akik a baleseteket látták, a baleset körülményeinek tisztázása érdekében tegyenek bejelentést az 520-092-es telefonszámon vagy a Győri Rendőrkapitányságon személyesen a Győr, Zrínyi u. 54. szám alatt.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kisbajcs mára kiheverte az árvizet

Kisbajcson úgy tartják, a Szigetközben élő ember éppúgy megszokta, hogy számolnia kell a vízzel,… Tovább olvasom