Kisalföld logö

2017. 11. 22. szerda - Cecília 4°C | 11°C Még több cikk.

Besurranó bűnözők elfogásáért jutalmazták

Győr-Moson-Sopron - A megyei rendőr-főkapitányság minden hónapban megjutalmazza a kiemelkedő teljesítményt nyújtó rendőröket. A kitüntetés az elmúlt két alkalommal Sopronba került.
A Soproni Rendőrkapitányságon gépkocsizó járőrvezetőként dolgozó Gulyás Ferenc zászlós lett a megyében február hónap rendőre. A soproni járőr az elmúlt időszakban végzett kiemelkedő munkájáért, elsősorban a közelmúltban történt besurranásos lopások elkövetőinek elfogásáért vehette át az elismerést dr. Szabadfi Árpád dandártábornoktól, a megyei rendőr-főkapitányság vezetőjétől.

– Társammal immár kilenc éve együtt dolgozunk, járjuk a soproni utcákat – mesélte az 1992 óta rendőrként dolgozó Gulyás Ferenc.

– Olyannyira ismerjük egymást, hogy már egy nézésből is tudjuk, mit kell tennünk. Erre a tapasztalatra nagy szükség van, hiszen egy-egy helyzetben gyorsan kell döntenünk...

Gulyás Ferenc 1992 óta dolgozik rendőrként, a zászlós lett a megyében február hónap rendőrjárőre. Fotó: Magasi
Gulyás Ferenc 1992 óta dolgozik rendőrként, a zászlós lett a megyében február hónap rendőrjárőre. Fotó: Magasi

A Soproni Rendőrkapitányságon nem ez volt az első ilyen elismerés. Januárban Herbszt Róbert törzsőrmester lett a hónap rendőre, aki a körözött személyek elfogásáért vehette át az elismerést.

Olvasóink írták

 • 6. rendőrtanuló 2009. március 04. 18:12
  „Gratulálok az elért eredményeihez!!!!Csak így tovább!!!!”
 • 5. pampus 2009. március 04. 10:14
  „No végre a tökös rendőr, aki jól végzi a munkáját! Reméljük igaz is a róla írottak.”
 • 4. MTT 2009. március 04. 08:01
  „Tisztelt Gulyás úr, ritka az Önhöz hasonló rendőr erre, felénk. Kérem, költözzön ide!!! Tiszteltetem, további jó egészséget a munkájához. A győriek mikor lesznek címlapon? Majd ha a Laposon megint hülyére vernek valakit és akkor majd nyilatkozhatnak....”
 • 3. jockey 2009. március 03. 23:19
  „Ráadásul hiába teljesítik a limitet, több, mint 10%-ukat jövőre kirúgják, mehetnek, amerre látnak. Közben meg a kormánypropaganda telehazudja a médiát azzal, hogy több rendőr az utcára, meg 900 új rendőr. A meglévőket meg kirúgják. Remélem tudják már, hogy kire NEM fognak szavazni semmiképpen.”
 • 2. Poltergeist 2009. március 03. 20:57
  „Na menjenek a picsába.Azt miért nem írják le,hogy működik a rendőrség???
  Sem mentális sem emberi erkölcsöket nem ismerve teszik a dolgukat amit a felettesük által kiadott diktatórikus módszerekkel vegyítenek.Szerinted milyen ország az ahol ki van adva központi utasításra a csóró rendőrnek,hogy a szolgálati ideje alatt ennyi meg ennyi feljelentés és bírságot kell /hangsúlyozom kell/kiadni mert különben megvonják tőlük a mozgóbérüket és egyéb juttatásukat.Én ezt úgy hívom zsarolás és mit csinál az egyszerű rendőr keresi a kevesebb balhéval elintézhető szükséges limitet,hogy meglegyen a limit nehogy már a családja éhen haljon. Ez a demokrácia????Még a végén szaltókat dobok az ilyen hírektől felbuzdulva.”
 • 1. soproni 2009. március 03. 18:01
  „Csak így tovább! Tisztítsák meg városunkat a bűnözőktől!”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Lassan mindenki megkapja a pénzt

Megkezdődött a területalapú támogatás nemzeti kiegészítő részének átutalása a Mezőgazdasági és… Tovább olvasom