Kisalföld logö

2017. 01. 17. kedd - Antal, Antónia -6°C | 1°C

Beperelte az apját a zsebpénz miatt

Nem ítélte jogosnak a spanyol bíróság annak a 22 fiatalembernek a kérését, aki úgy vélte, az apjától kapott havi 150 eurós apanázsnál több illetné meg.
A sevillai törvényszék szerint a jelenlegi összeg „arányos, nagylelkű, és elegendő ahhoz, hogy az elengedhetetlen költségeket fedezze", főleg, hogy az apa munkanélküli és havi 700 eurós segélyből kénytelen eltartani családját. Mivel a fiatalember szüleivel él közös háztartásban, és a család „szolgáltatásait" veszi igénybe, beleértve az ebédet is, ha tetszik neki, amit főztek, nem szorul ennél magasabb zsebpénzre.

A probléma először két éve merült fel, akkor a fiú azt követelte, hogy szülei fizessék egyetemi tandíja és könyvei költségeit, valamint adjanak neki pénzt ennivalóra és ruházkodásra. A szülők, belefáradva a gyerekkel folytatott örökös vitába, bírói úton kérték az ügy rendezését. Akkor ítélték meg a fiú számára a havi 150 eurót, mivel annak juttatását a szülők önként vállalták, és amelyet most az elégedetlen utód, szintén törvényi úton emeltetni próbált.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bubu a kadettválogatott élén

Egy hete ő kapta a legnagyobb tapsot a bemutatásnál. Pedig az ellenfél, a BEAC-Újbuda… Tovább olvasom