Kisalföld logö

2018. 01. 16. kedd - Gusztáv -3°C | 5°C Még több cikk.

Benedeket májusban várják Kínában

Május elejére halasztották azt az őssejtbeültetést, amelyet a négy évvel ezelőtt gerincén súlyosan megsérült Molnár Benedeken nemrég végeztek volna el egy kínai klinikán.
Már a repülőjegyek is megvoltak, mikor a Molnár családot értesítették, hogy az év elejére tervezett pekingi mqtét elmarad. Benedek, az egykori győri bencés diák, akinek a gerince egy szerencsétlen kimenetelq játékban sérült meg, új időpontot és helyet kapott. A baleset során mozgásképtelenné vált fiatalembert május 8-ra várja Huang professzor a koreai tenger partján fekvő Quingdau külföldiek számára kijelölt, korszerq klinikájára. Érdeklődésünkre Benedek édesapja, Molnár Attila úgy fogalmazott, hogy valamiért Istentől kaptak néhány hónapot. Talán azért, mert tudomásukra jutott, hogy egy zürichi orvosi kutatócsoport tavaly nyártól olyan gyógyszert tesztel az egyik svájci klinikán, amellyel a mqtéti beavatkozáshoz hasonló vagy azzal azonos eredményeket lehet elérni.
A pekingi mqtét ugyan elmaradt, de a vizsgák és a szigorlatok nem, mivel Molnár Benedek a szombathelyi Berzsenyi-főiskola másodéves történelem–német szakos, levelező hallgatója. Lapunknak elmondta, hogy sikeresen vette az akadályt. Benedek szerint év végén a két választott szak tantárgyai egyforma súllyal kerülnek a vizsgákra készülés képzelt serpenyőibe.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Beszélni tanul egy macska Kínában

Egy Kínában élő macska megtanulta kimondani saját nevét - állítja a gazdája. A kétéves, Agui névre… Tovább olvasom