Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Benedekes hallgatók sikerei

Az Eötvös Kupa röplabdabajnokságon a NYME Benedek Elek Pedagógiai Kar röplabdacsapata II. helyezést ért el. A bajnokságon Oross Anita, a kar II. évfolyamos óvodapedagógus szakos hallgatója a legjobb játékos címet nyerte el.

A Mozart-fesztiválon Sarang Judit, III. évfolyamos óvodapedagógus szakos hallgató zongorajátékával aranyfokozatot szerzett.
A Pedagógusjelöltek Nagy J. Béla Országos Helyesírási Versenyén a kari megmérettetésen első helyezést elérő Kécskefalvi László, II. évfolyamos szociálpedagógus szakos hallgató képviseli a pedagógiai kart.
A kari népmesemondó versenyt ma 13 órakor tartják.

Folytatódó történelmi előadássorozat

A NYME Központi Könyvtár igazgatója, ifj. Sarkady Sándor történész a Selmeci Társaság szervezésében történelmi előadássorozatot tart az egyetem „E” épületének 16-os termében. A programsorozat következő eseményén, ma 19 órakor a második bécsi döntésről (1940. augusztus 30.) hallgathatnak előadást az érdeklődők.

Bqnmegelőzési Szabadegyetem a BPK-án

A NYME Benedek Elek Pedagógiai Kara ismét megszervezi a Bqnmegelőzési Szabadegyetemet, ezúttal a „Kiskorúak Védelméért” témában. A továbbképzés időpontja: május 17. és május 24., mindkét alkalommal 9–16 óráig. A szabadegyetem tesztlap kitöltésével zárul. A tanúsítvány ünnepélyes átadására június 21-én, 11 órakor kerül sor a kar E/1-es termében. A részletes program megtekinthető és a jelentkezési lap letölthető a kar honlapjáról.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Ötven év az európai egység útján

Hat ország piacának laza kapcsolatrendszeréből fél évszázad alatt huszonhét országot a legtöbb téren… Tovább olvasom