Kisalföld logö

2018. 05. 20. vasárnap - Bernát, Felícia 12°C | 23°C Még több cikk.

Bencze: a testvérpár mind a kilenc helyszínen jelen volt

A romák elleni támadások ügyében előzetes letartóztatásban lévő négy gyanúsított közül a testvérpár mind a kilenc bűncselekmény helyszínén jelen volt.

Az erről szóló információt Bencze József országos rendőrfőkapitány szerdán a Magyar Televízió Nap-kelte című műsorában erősítette meg.

A másik két férfit egy-egy támadás elkövetésével gyanúsítja az eddigi bizonyítékok alapján a rendőrség - mondta Bencze József, hozzátéve: ez azonban nem zárja ki, hogy ezek a gyanúsítottak több helyszínen ott voltak "más minőségben", például vezethették az autót.

Az országos rendőrfőkapitány közölte, hogy Alsózsolcán tavaly decemberben egy ember lőtt. A Sajó-parton három rapsic 8-10 méterről látta az elkövetőt, amikor az a lövéseket leadta. Mindez nem zárja ki, hogy nem volt segítője - jegyezte meg Bencze József.

A Nemzeti Nyomozó Iroda kedden arról tájékoztatta az újságírókat, hogy a 6 halálos áldozattal és 5 sérülttel járó, 55 ember életét veszélyeztető bűncselekmény-sorozat ügyében két embert gyanúsítanak mind a 9 támadással, azt nem közölték, a négy férfi (K. Á., K. I., P. Zs., Cs. I.) közül melyik kettőt.

A harmadik gyanúsított a rendőrök szerint a Galgagyörkön, a negyedik pedig a Tiszalökön elkövetett bűncselekményben vett részt.

Olvasóink írták

22 hozzászólás
12
 • 22. Túrabakancs 2009. augusztus 27. 22:12
  „Vipera!
  Érdekes, én nem tudtam hogy hazug az általad megnevezett oldal! :)
  Egyébként újabb ellentmondás az ügyben: állítólag a rendőrség szerint
  sem volt terepjáró a helyszíneken, sőt a gyanúsítottak birtokában sem
  létezik ilyen kocsi. Alakul,alakul...”
 • 21. Vipera 2009. augusztus 27. 17:57
  „Kedves Goldmund! Ne ülj fel a kuruc infónak, az egy elmebeteg bűnözők által vezetett hazug, uszitó szennylap, ezt mindenki tudja.DNS-t az általad leirtakon kívül még számtalan módon lehet szerezni,ime néhány:ahol hasaltak az elkövetők, cigaretta csikkről,földrevizelésböl,ha megkarcolta v.mi,pl. egy faág, s még hosszan sorolhatnám.Hidd el a rendőrség szakemberei pontosan tudják,hogy mit -hol keressenek,(ha akarják).S valóban a mobiltelefon cellainformációja 30 m sugarú körben behatárolja a tartózkodási helyedet akkor is ha nem tewlefonálsz, s utólag bármikor előhívható.Ez nem lehalgatás, hanem azt jelzi,hogy mikor, melyik adótoronyra jelentkezett rá a telód,s milyen jelerősséggel.”
 • 20. Pistike 2009. augusztus 27. 14:04
  „19. Goldmund

  Ahhoz, hogy megálapítsák a cellainformációk alapján, hogy hol van a telefonod, nem kell telefonálni. Elég, ha csak be van kapcsolva.
  Tehát, ha valaki a "tilosban jár", előtte kapcsolja ki a telefonját, de legjobb, ha othon hagyja bekapcsolva.:-)”
 • 19. Sophia 2009. augusztus 27. 13:54
  „Népbutítás folyik ismét!Kerestek 2 bűnbakot,hogy kuss legyen az országban!”
 • 18. Goldmund 2009. augusztus 27. 10:20
  „A 2. pontban tatárszentgyörgyi ügy helyett tarnabodi ügyet akartam írni. Elírás az "öltek" szó is, mert ott nemhogy haláleset, de személyi sérülés sem történt. Elnézést a hibáért!”
 • 17. Goldmund 2009. augusztus 27. 09:36
  „kurucinfon van egy elgondolkodtató írás a bizonyítékok ellentmondásairól.
  Csak a legerősebbekket említem a saját megfogalmazásomban:

  1. DNS-minták honnan vannak? Használt óvszert, használt zsebkendőt, friss ondót vagy vérnyomot (saját magukról) nyilván nem hagytak ott. Így legfeljebb hajszál vagy egy kis köröm alatti bőrdarab maradhat. Egyrészt több, mint érdekes, hogy egy rendezetlen családi ház udvarán ilyet megtalálnak (úgy, hogy közben a kedves rokonság már összejárta a helyszínt), másrészt nemhogy egy profi gyilkosnak, de egy átlag, krimiket néző embernek eszébe jutna, hogy kesztyűt vegyen, harisnyát húzzon a fejére és akkor már nemigen potyog el hajszál vagy bőrdarabka a helyszínen.

  2. A tatárszentgyörgyi ügyben elengedték az eddigi gyanúsítottakat, 3 cigányt. Ők 11 hónapot ültek előzetesben. Milyen bizonyíték alapján gondolták, hogy ők voltak az elkövetők? Ha voltak ilyen bizonyítékok, hogyhogy érvényüket veszítették, mihelyt letartóztatták ezt a 4 férfit? Honnan tudja ilyen magabiztosan a rendőrség, hogy ott is a K. testvérek öltek? Onnan is van DNS-minta? De akkor az a korábbi gyanúsítottakéval nem egyezhetett meg!!!

  3. Mobiltelefonok cellainformációi. A "profi elkövetők" nekiállnak telefonálni a gyilkosság előtt-közben-után? Mondjuk valami ilyesmit:
  "Pista, a megbeszélt földút elején vagyunk, sehol nem látjuk a terepjáródat, ...... Ja, a másik végénél vársz? Hát akkor gyere ide öregem, de gyorsan, mert múlnak a percek, a szomszédok már értesíthették a rendőrséget is!"
  Minek oda mobiltelefon, pláne saját! Megbeszélik, ki, hol várja őket, végrehajtják a gyilkosságot és mennek a megbeszélt helyre. Ez lenne logikus, nem a telefonhasználat.

  Számomra továbbra is homály fedi ezt az ügyet....”
 • 16. lótusz 2009. augusztus 27. 05:08
  „persze a rasszista jelző csak megtévesztés. drága autók stb. nem illik a képbe. megint össze-vissza mondanak mindent.pár napja még nyom sem volt”
 • 15. ti-a-bi 2009. augusztus 26. 22:13
  „Kormos lettél te már kisbence.

  Annyit hazudtok, és mindig előjöttök olyannal amivel megcáfoljátok az előző dumátokat.
  Egy hete még semmit nem tudtatok, nyivákoltatok mint a hülyegyerek, most meg minden világos.

  Tegnap engedték ki a legutóbbi, még tuti elkövetőket. "Biztos egyezik a nyomuk"”
 • 14. Túrabakancs 2009. augusztus 26. 21:29
  „Ja és egy érdekes infó:
  Egy héttel ezelőtt még mindig profi elkövetőkre gyanakodott a rendőrség, mert nem találtak értékelhető nyomokat a helyszíneken,
  viszont most hirtelen mind a kilenc helyszínen érdekes módon
  megtalálták az elkövetők DNS-eit! Micsoda véletlenek vannak...”
 • 13. Túrabakancs 2009. augusztus 26. 21:26
  „kahane! /ASHER/
  A móri mészárlást egy Weiszdorn R. nevű emberke követte el, ugye
  ismerős ez a név neked származásilag? A mostani csapat szintén egyik tagja élt Izraelben egy kibucban,ráadásul antirasszista nézeteket vallott sokáig! Csak nem a Mosad bízta meg egy kis szarkeverésre ezt a jóembert? Aki mellesleg behúzott pár szerencsétlen magyar falgyűlölő emberkét, hogy így elterelje a valós indítékot a cselekményről. Erre mit mondasz?”
 • 12. lótusz 2009. augusztus 26. 21:06
  „molotov koktélt dobtak egy házra törökszentmiklóson és kiírták meghaltok magyarok. ezt is kérjük a média a sajtó címlapjaira vastag betűkkel”
 • 11. lótusz 2009. augusztus 26. 20:53
  „olyat mondanak ismerősei a testvérpárnak hogy antirassista pólóban is dobolt. érdekes nem?”
 • 10. lótusz 2009. augusztus 26. 20:35
  „senki nem hisz már benczééknek meg a hamisbizonyítékokat mutogatóknak.érdekes hogy a romákat akiket előtte gyanusítottak a gyilkossággal most kiengedték és kártérítést követelnek.miért volt csend erről is.itt már nem lehet hinni ennek a rendőrségnek. senki nem hisz”
 • 9. hehe08 2009. augusztus 26. 19:33
  „ezt abból következtették ki, hogy a telefonadótornyok tárolt információja szerint arra járt?????????
  háááát bizonyítéknak nagyon gyenge.....”
 • 8. pancser 2009. augusztus 26. 14:32
  „A Rendőrség annyira lejáratta már magát, hogy nem hiszek Benczének!”
 • 7. Esther 2009. augusztus 26. 14:15
  „JO csak vicceltem:Dlehet hogy olyan informaciok birtokaban van a rendörseg amit nem osztottak meg az embereket, csak reszleteket arultak el, ebböl meg csak talalgatni lehet”
 • 6. kolombela 2009. augusztus 26. 14:05
  „Ezt honnan tudja? Bevallotta valamelyikük is,”
 • 5. Esther 2009. augusztus 26. 12:57
  „a bence törölte az izzadsagcseppeket löves közbe az elkövetöröl:)”
 • 4. a.h.a. 2009. augusztus 26. 12:56
  „folytatnám kolombela hozzászólását.
  ...de ha nem, akkor majd fog. Remélem!”
 • 3. kolombela 2009. augusztus 26. 12:50
  „3. kahane1 2009.08.26. 12:20
  Gondolom te már részesűltél benne, hogy ilyen tájékozott vagy.”
22 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A maffia is vadászott a halálbrigádra

A rendőrség elárulta: a gyilkosságokat követően nemcsak ők, hanem az alvilág is hajszát indított a… Tovább olvasom