Kisalföld logö

2018. 08. 16. csütörtök - Ábrahám 17°C | 28°C Még több cikk.

Bemutatóórák

Győr. A Szabadhegyi Közoktatási Központ, Magyar–Német Óvoda, Általános Iskola és Gimnázium (Konini u. 2–4.) kedden délelőtt 8-tól 10 óráig bemutató foglalkozásokra várja a szeptemberben az általános iskola első osztályába lépő gyermekek szüleit. A bemutatók után az iskolavezetés tart tájékoztatót.

Gyászmise

Győr. A Győr-szigetiek Baráti Köre és az Egészséges Nemzedékért Alapítvány tiszteletbeli tagja, a január 7-én elhunyt dr. Veér András pszichiáter lelki üdvéért Győr-Szigetben, a Szent Rókus-templomban gyászmise lesz hétfőn este 5 órai kezdettel. A szentmisét bemutatja, és szentbeszédet mond: Zsebedics József kanonok, győr-szigeti plébános.

Napsugár klub

Győr. Szabóné Vörös Ágnes lesz az előadó a Napsugár klub következő, hétfőn délután 3 órakor a Herman O. utcai klubban kezdődő összejövetelének.

Cukorbetegeknek

Győr. A cukorbetegek győri klubjának tagjai hétfőn délután fél 4-kor találkoznak az ÁNTSZ Jósika u. 16. szám alatti székházában.

Német mise

Győr. A városi német önkormányzat német nyelvű hálaadó szentmisére vár mindenkit a Magyar Ispita-templomba (Rákóczi u. 6.) holnap este 5 órára. A hálaadás után szeretettel fogadják a résztvevőket az önkormányzat Kazinczy Ferenc u. 4. szám alatti épületében.

Ingyenes jogtanács

Győr. A Polgári Érdekvédelmi Egyesület jogi szakértője hétfőn délután 5-től 6 óráig ingyenes jogtanácsot ad a Szent István u. 10., fszt. 3. sz. alatti irodájában.
Győr. Az MSZP Győr és Környéke Szervezete kedden este 5 órától ingyenes jogi tanácsadást tart a Herman Ottó utcai székházban.

Véradás

Győrújfalu. Az Országos Vérellátó Szolgálat győri központja hétfőn délután 4-től este 7 óráig az önkormányzat épületében várja az önkéntes véradókat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hús és férj puhára főzve

Tóth Józsefné Erzsike mindig olyan ételt kínál vendégeinek, amiben benne foglaltatik a szíve, lelke… Tovább olvasom