Kisalföld logö

2018. 03. 23. péntek - Emőke -5°C | 8°C Még több cikk.

Bemutatkoznak a polgármesterjelöltek

A Kisalföld Kapuvár és Csorna polgármesterjelöltjeinek három kérdést tett föl. Naponta közreadjuk a válaszo- kat. Így kívánjuk segíteni olvasóink döntését az október elsejei önkormányzati választások előtt. Ezúttal a csor- nai jelöltek válaszolnak: „Mi az ön legnagyobb erénye és legnagyobb hiányossága?”
Horváth Ernő (független):
– Előnyös tulajdonságom a kompromisszumkész, konszenzuskereső kommunikációs készségem. Emberszerető, empatikus, problémamegoldó magatartás és intuíciós készség jellemez. Hátrányom, hogy még szűk a kapcsolatrendszerem, s heves jellem vagyok.
– Sokéves vállalkozói múlttal, ezáltal kellő mennyiségű irányítási tapasztalattal rendelkezem, elsajátítottam a gazdasági mechanizmusokat. Sokszor kellett egyedül gyors, de megfelelő döntést hoznom. Ebből fakad az „önfejűség”, amivel ragaszkodom az elképzeléseimhez. Észérvekkel meggyőzhető vagyok, a vitapartnert ellenfélnek és nem ellenségnek tekintem. Az építő kritikát elfogadom.
– Aki a polgármesterségben a feladatot és nem a pozíciót látja, az legyen tisztességes, türelmes, menedzserszemléletű szervező, rendelkezzen nagy tapasztalattal és kapcsolatrendszerrel. Legyen határozott programja, de legyen nyitott mások gondolatainak befogadására is. Úgy érzem, rendelkezem ezekkel az erényekkel, de ennél fontosabb, hogy a csornaiak már három polgármester-választáson gondolták így. A munkamániám sajnos nagyon sok időt vesz el a családtól. Lehetnék keményebb az ellenséges megnyilvánulásokkal szemben.
– Erénynek tartom határozottságomat, eltökéltségemet. Amiről meggyőződtem, hogy hasznos és véghezvihető, azt meg is valósítom. Szo-

ciális érzékenységem meghatározza jellememet. Hátrányosnak tartom túlzott szókimondásomat, hirtelen természetemet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Szépítő fűszerek

Zsálya, kakukkfű, rozmaring, menta. Az illatos zöldfűszerek a konyhánkban már kivívták méltó… Tovább olvasom