Kisalföld logö

2017. 03. 30. csütörtök - Zalán 8°C | 19°C Még több cikk.

Belső vérzés miatt halt meg a hatvani kismama

A császármetszés után úgy tűnt minden rendben, az anyuka meg is szoptatta újszülöttjét. Xénia aztán rosszul lett, életét két műtéttel sem tudták megmenteni.
Mint tegnap beszámoltunk róla, egy hatvani kismama császármetszés után vesztette életét a Gyöngyösi kórházban. Három gyermeket hagyott árván.

A Bors úgy tudja, hogy zavartalan terhességet követően ment be az édesanya a gyöngyösi kórházba, hogy a megbeszélt időpontban császármetszést hajtsanak végre rajta. A műtét jól sikerült és a 32 éves asszony egészséges, majdnem négykilós kislánynak adott életet.

– A császárt követően semmi gond nem volt, a menyem még mellre is tette a kislányt – idézi fel a szülést követő perceket Xénia anyósa –, ezután azonban nagyon rosszul lett, ezért azonnal betolták a műtőbe és megoperálták. Rájöttek, hogy a lépén van egy ér, amely megrepedt, és nagyon vérzik.

A gyöngyösi kórház. Fotó: Kricskovics Antal
A gyöngyösi kórház. Fotó: Kricskovics Antal

- Azt hittük, a műtétet követően minden rendben lesz, de a menyem újra rosszul lett, ezért megint megműtötték. Sajnos azonban nem sikerült a beavatkozás és az imádott menyem meghalt. Úgy gondoljuk, olyan belső vérzése volt, melyet nem tudtak az orvosok megállítani. A kislányt Annarózának neveztük el, így egybeírva. Csodálatosan szép baba, már nagyon várjuk, hogy itthon legyen.

A család még tájékozódik, nem állítják egyértelműen, hogy az orvosok hibáztak.

– Addig, míg nem vagyunk minden létező információ birtokában, nem szeretnénk vádaskodni. Majd a fiam eldönti, hogy tesz-e további lépéseket. Nekünk most a legfontosabb, hogy segítsünk neki a három gyermeket tisztességgel felnevelni. Ezért feladjuk a régi életünket és ideköltözünk a gyerekekhez.

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Megöltek egy 22 éves nőt Pocsajban

A nő holttestére szerdán este fél nyolc körül egy személygépkocsiban találtak rá. A rendőrök a… Tovább olvasom