Kisalföld logö

2018. 08. 21. kedd - Sámuel, Hajna 21°C | 32°C Még több cikk.

Barokk igen ezrek előtt

Több mint egy évtizede rendeztek először barokk hétvégét Győrött, amely akkor a nemzetközi barokk évhez kapcsolódott. Tekintse meg képriportunkat a ceremóniáról.
Azóta bebizonyosodott, hogy az ilyesfajta rendezvényre nagy igény van a megyeszékhelyen és környékén, s tizenegy esztendő után a legfontosabb programpontok már nagy hagyománnyal bírnak. A mostani „fesztivál" fénypontja természetesen a vasárnap késő délutáni barokk esküvő volt. Ezúttal – a meghívó szövegét idézve – „Auer Ferenc és Farkas Ágnes lánya, Krisztina, illetve Sümegi Tibor és Nagy Margit fia, Norbert köttetett öszve a házasság szentségének kötelivel háromszáz év előtti ceremónia szerént".

 Kattintson a képekre >>


 
 
 
 

A 24 éves ara a kajárpéci általános iskola matematika–technika–számítástechnika tanára, a nála kilenc évvel idősebb férj a Rábahír Rt. területi képviselőinek vezetője. Mindketten szombathelyi származásúak, de már több éve Győrben élnek. Négy esztendeje ismerték meg egymást, s a mostani esküvő a június 7-i eljegyzést követte.

A hivatalos szertartás után barokk táncház és tűzijáték várta az egybesereglett tömeget. Utóbbi a legfényesebb, de nem biztos, hogy a leglátványosabb eseménye volt a hétvégének, erre a címre ugyanis a péntek esti barokk szerenád vagy a szombati ügyességi torna is joggal pályázhatna.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Az Európai Unió energiatermelésének forrásai

Tovább olvasom