Kisalföld logö

2017. 06. 28. szerda - Levente, Irén 22°C | 33°C Még több cikk.

Bárczis vásár

jótékony céllal

Győr. Jótékony célú karácsonyi vásárt tartanak hétfőn délelőtt 9 és 12 óra között a megyeháza

aulájában. A megyei önkormányzat által fenntartott Bárczi Gusztáv Óvoda, Általános Iskola, Készségfejlesztő Speciális Szakiskola, Kollégium és Különleges Gyermekotthon tanulói – a hasonló céllal lebonyolított húsvéti vásár sikerén felbuzdulva – saját kezűleg készített karácsonyi ajándéktárgyakból rendeznek vásárt. A bevétel az intézmény alapítványának számláját („Az értelmi fogyatékosok fejlesztéséért” Alapítvány; Kereskedelmi és Hitelbank Rt., 10403356- 33511399-00000000) gyarapítja. Az intézmény 1977 óta a megye értelmileg akadályozott gyermekeinek nevelését, oktatását látja el, óvodáskortól a fiatal felnőttkorig.

Gyertyagyújtás

Győr. A Kereszténydemokrata Néppárt győri önkormányzati frakciójának kezdeményezésére holnap délután fél 5 órakor már a harmadik adventi gyertyát gyújtják meg a városháza erkélyén. Közreműködik a csanaki plébánia férfikara.

Ingyenes jogsegély

Győr. A Polgári Érdekvédelmi Egyesület ingyenes jogtanácsadást tart minden hétfőn délután 4 és 5 óra között a Szent István út 10. szám alatti irodában.

Régiségvásár

Győr. Aranyvasárnapon is megtartják a hagyományosan minden hónap harmadik vasárnapján rendezett régiségvásárt a Dunakapu téren. A téli szünetet követően márciusban lesz a következő Antikexpo.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Higuain: real

labdarúgás

Madridi információ szerint a Real Madrid 13 millió euróért leigazolta… Tovább olvasom