Kisalföld logö

2018. 11. 13. kedd - Szilvia 9°C | 17°C Még több cikk.

Baltával törték el a rendőr orrát

Baltával támadtak egy szolgálaton kívüli rendőrre és társára. A rendőr orrát baltanyéllel eltörték, a másik férfinak pedig súlyos koponya- és arcsérüléseket okoztak.

Baltával támadtak egy szolgálaton kívüli rendőrre és társára a főváros VIII. kerületében kedd délután; a rendőrt és a vele lévő férfit kirabolták és bántalmazták - mondta Skoda Gabriella, a Fővárosi Főügyészség szóvivője. A két ismeretlen a VIII. kerületben lévő Köztársaság téren támadta meg a szolgálaton kívüli rendőrt és a vele lévő férfit. A rendőr szolgálatba helyezte magát, de nem sikerült megakadályoznia, hogy az elkövetők bántalmazzák, majd kirabolják őt és társát - tette hozzá. A rendőr orrát baltanyéllel eltörték, a másik férfinak pedig olyan súlyos koponya- és arcsérüléseket okoztak, hogy meg kellett műteni. Az elkövetők a sértettek értékeivel, mobiltelefonnal, laptoppal távoztak a helyszínről - részletezte Skoda Gabriella.

Az ügyben a nyomozóügyészség rablás bűntettének gyanúja miatt indított eljárást - tette hozzá a szóvivő.

Olvasóink írták

40 hozzászólás
12
 • 40. blaze 2009. március 18. 20:16
  „Na most lett volna erős a droid! Persze tüntetőt verni, azt könnyebb.”
 • 39. pancser 2009. március 18. 16:13
  „Úgy látszik a rendőr is meg volt félemlítve. Beleereszteni a tárat baltásba, aztán tárat cserélni és szitát csinálni a másikból is és igazság van téve. Itt a jogos önvédelem ténye forgott fenn. Csak a szerencsén múlott, hogy a rendőr nem látte a saját agyvelejét az ölében.”
 • 38. Gondolkodo 2009. március 18. 14:51
  „Papa ,engem senki nem bujtott fel,mert én nem a kolomp után megyek,mint egyesek
  56 ban éltél Te?mert én igen,anyámat a piacon majdnem megölték a "szabadságharcos fiatalok"mert piacra vitte az áruját.Én a BÉKÉT AKROM NEM VÉRONTÁST,ÉRTVE?tI CSAK IGY TUDTOK GONDOLKODNI!!! akasztani,Dunába löni.Nagyon ellentmondásosak vagytok,én se jobbra se balra nem huzok,mert a politika megöli az emberek lelkivilágát,”
 • 37. Kiskun 2009. március 18. 14:04
  „Olvastam: :-)))
  Nincs munkaviszonyom, nem vagyok dicsak és nem hordok 120 grammnál könnyebb aranyláncot. A világ egyik legegyszerűbb és legprimitívebb nyelvét beszélem, s rajtam kívül csak a megyénkben félmillióan értik, hogy mire gondolok, amikor azt mondom: ,,kandesz rakló".
  Magyarnak hisznek, ha külföldre megyek és nagyon örülök, hogy a magyar politika összekeveri az igazságszolgáltatást a rasszizmussal. Büszkén gondolok anyámra, mindkét apámra és a tizennégy különböző vezetéknevű féltestvéremre. Nem szeretem a Magyar Gárdát, a rosszul helyszínelő rendőröket és az olaszliszkai sofőröket. Itt élek Európa szívében, mégis azt mondják, nem vagyok idevaló.
  Enyingen mi vagyunk a császárok, és igenis nálunk vannak Európa legterrorizálhatóbb magyarjai... Magyarország, én benépesítelek!”
 • 36. jockey 2009. március 18. 13:17
  „34.

  Nem valószínű. A rendőrök is undorodnak valamitől. Meg félnek is. Sajnos.”
 • 35. zoltanz 2009. március 18. 13:02
  „Nyócker.....”
 • 34. tejfelesszájú 2009. március 18. 12:57
  „"A kedd esti ellenőrzéskor egy 25-30 emberből álló csoport gyűlt össze a helyszínen, kiabálással és a rendőrök fenyegetésével akadályozva az intézkedést. Ezért a járőrök az ittas sofőr mellett előállítottak további két személyt, egy férfit és egy nőt a rendőri intézkedés akadályozása miatt.
  Mindhárom ember ellen szabálysértési eljárás indult."

  VAJON ŐKET IS LEVETKŐZTETTÉK????”
 • 33. lolika_ 2009. március 18. 12:46
  „A kérdésem költői és merőben ironikus volt. Úgy látszik sokan nem értik. Én kérek elnézést.
  PaPa: köszönöm, de az én nevemben ne ragadjon senki fegyvert. Fogja meg és mondja azt, hogy igen, magamért teszem, vállalja érte a felelősséget. Legyen bátor, de ne az én hátam mögött!”
 • 32. adner 2009. március 18. 12:37
  „Tessék ez már napi szinten így lesz
  http://www.hirszerzo.hu/cikk.intezkedo_rendoroket_fenyegetett_a_tomeg_egerben.101631.html
  Intézkedő rendőröket fenyegetett a tömeg Egerben
  MTI
  2009-03-18 12:10
  A járőrök az ittas sofőr mellett előállítottak egy férfit és egy nőt a rendőri intézkedés akadályozása miatt.
  Forgalomból kivont autót vezetett ittasan és jogosítvány nélkül egy férfi Egerben.
  A sofőr először nem tett eleget a járőr megállító jelzésének, ám néhány utcasarokkal arrébb mégis megállt. Ekkor derült ki, hogy az autót már kivonták a forgalomból, a vezető jogosítványát pedig már korábban bevonták, továbbá az alkoholszonda ittasságot mutatott ki - közölte a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság.
  A kedd esti ellenőrzéskor egy 25-30 emberből álló csoport gyűlt össze a helyszínen, kiabálással és a rendőrök fenyegetésével akadályozva az intézkedést. Ezért a járőrök az ittas sofőr mellett előállítottak további két személyt, egy férfit és egy nőt a rendőri intézkedés akadályozása miatt.
  Mindhárom ember ellen szabálysértési eljárás indult.”
 • 31. taki 2009. március 18. 12:29
  „lolika! javaslom nézz körül a neten, és megleled az elkövetők hovatartozását, ne csak a kisalföldet meg az szdsz.hu olvasd mert zajlik ám az élet körülötted.”
 • 30. PaPa 2009. március 18. 12:26
  „Gondolkodo 21. Sajnos ezért tartunk itt mert még vannak ilyen személyek akiket nem érdekel sem a gyereke se az ország sorsa. Kérdezem milyen beruházást Magyar gyárakat hozott ez a kormány abból a hitelből amit felvetünk(helyete eladták még azokat a gyárakat amik még megvoltak, tönkreteszik azokat a vállakozókat akik még dolgoztatnak)(mert az adóságot még az unákáink is nyőgni fogják) nem tudom melyik országból küldöd az rásodat de ha ebben a gyönyörü országba élsz és mégis ezen a véleményen vagy nagyon sajállak a felbújtodal együtt.
  lolika 29. Javasolnám, hogy költözél velük egyfedél alá és majd megismered őket.
  Pontosan a 3 éves lányod jövöjéért mennek ki azok az emberek aki vannak olyan bátrak, hogy ki merjenek menni a Magyar szabadságért. Csak sajnos nagyon kevesen vannak aki kimernének menni, lázsd Győrben alszanak és megvárják, hogy a pesti srácok kiharcolják a szabadságot (1956)”
 • 29. lolika_ 2009. március 18. 11:48
  „Már bocsi, de hol van hogy cigány volt az elkövető?
  Utálom az általánositást. Igenis tudomásul kell venni, hogy vannak köztük rendesek is. Vagy mindket nem bánt, amikor külföldre utazunk és a szó legrosszab értelmében használják a "magyar" megnevezést?
  Azonkivül pedig, nem akarok forradalmat és azt sem szeretném, ha a forradalomban a rendőrök is részt vennének. Nem akarom, hogy a 3 éves gyerekem óvóhelyen bujkálna és attól retteghetnénk, hogy mikor lőnek fejbe az utcán! Ostoba ember az aki igy akarja megszerezni a hatalmat.”
 • 28. jockey 2009. március 18. 11:25
  „A következőt kellett volna cselekednie. Első nekifutásra kilőhette volna a szemét gumilövedékkel, utána megbilincselését követően üthette volna viperával, meg rúgdoshatta volna bakanccsal. Ezután már csak meztelenre kellett volna vetkőztetnie. Miért nem tette? Ja, mert ez egy cigány bűnöző volt, nem pedig egy a kormánnyal elégedetlen ember.”
 • 27. taki 2009. március 18. 11:19
  „ja mesélte, és látta, értem”
 • 26. nanemá 2009. március 18. 10:57
  „Gondolkodo 2009.03.18. 10:26
  Azért tartunk ott ahol tartunk, mert az ilyen vörös agyú gyurcsány seggnyalók szaladgálnak csukott szemmel az utcákon!”
 • 25. Gondolkodo 2009. március 18. 10:50
  „nem nézem a az atvt,se a hir tvt,de aki ott lakik pesten az mesélte,mert látta,ennyi”
 • 24. Szilágyi_Zsolt 2009. március 18. 10:49
  „PaPa, én pont ebben bízom, hogy még egy-két ilyen rendőrverés (már tudniillik hogy őket kalapálják el a "védett" cigányok) előfordul, és ők is az istenadta nép mellé állnak - ha kell, akár a kormány elzavarásában is.”
 • 23. Szilágyi_Zsolt 2009. március 18. 10:45
  „Tapmancs, őszintén elkeserít, hogy nem tudtam újat mutatni. :)”
 • 22. taki 2009. március 18. 10:39
  „Gondolkodó, hol láttál te márc15-én molotov koktélt, kődobálást? atv-n néztél valami retro hiradót?”
 • 21. Gondolkodo 2009. március 18. 10:26
  „azért érdekes,hogy sehol a világon nem kell a rendörnek kitüzött viselni,de itt a "békés"tüntetök"ezt kérikde a randalizoknak az arcát eltatakarják,na ezt nem veszi be a gyomrom,nézzétek meg hogy mit müvelnek a "békés" tüntetök,ja ünnepelni nem molotovkoktéllal kell menni,meg kődarabokkal,usában a rendör elöbb lő utána kérdez,még se hurcolják meg a rendöröket,nem értem egyes emberek gondolkodását,nem vagyok Gyurcsány rajongo,csak tisztán láto ember,csak a kuruc infora hivatkoztok?saját szemmetekkekl kell látni,Mit gondoltok más kormánynál nem lenne megengedve a rendöröknek hogy kiemeljék a delikvenseket,érdekes nekem soha nem volt bajom a rendörökkel,törvénytisztelö állampogár vagyok,A gyorshajtásért ha megbüntetnek valakit megérdemli,mert sokszor van ám ebből tragédia,és ki az áldozat?a vétlen,Nem kéne mindenbe a politikát belekeverni,se jobbrol se balrol.Magyaroknál az a baj hogy az egymásra mutogatás van nem összefogás,ezért vagyunk itt ahol vagyunk”
40 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Császár kész átülni az MDF-be

Egyelőre ellentmondásosak a hírek arról, hogy Császár Antal független képviselő átül-e később az MDF… Tovább olvasom