Kisalföld logö

2017. 02. 27. hétfő - Ákos, Bátor 2°C | 14°C Még több cikk.

Baltával mészárolta le a családját, majd magával is végzett egy balmazújvárosi férfi

A balmazújvárosi férfi 8 és 10 éves kisfiaival és feleségével is végzett, szörnyű tette után felakasztotta magát.
Megölte a feleségét és a két fiát, majd magával is végzett egy  balmazújvárosi férfi csütörtökön - közölte a rendőrség a honlapján.  

A mentők jelezték a rendőrségnek, hogy Balmazújvárosban, egy  Szoboszlói utcai családi házban négy holttestet találtak. A  kirendelt orvosszakértő elsődleges megállapítása szerint a 36 éves  nő, valamint a 8 éves és a 10 éves kisfiú halálát idegenkezűség  okozta. A 42 éves férfi önkezűleg vetett véget életének.  

A nő és a két gyerek esetében emberölés bűntettének megalapozott  gyanúja miatt indított eljárást a rendőrség, a férfi esetében  közigazgatási hatósági eljárás keretében vizsgálják az ügyet -  közölte a hajdú-bihari rendőr-főkapitányság szóvivője a helyszínen  az MTI-vel. Dobó Dénes rendőr hadnagy a vizsgálatra hivatkozva  további részletet nem közölt.  

Családirtás Balmazújvárosban - az MTI felvételei.

Az MTI tudósítója a helyszínen más forrásból úgy értesült, hogy  az apa baltával ölte meg feleségét és két kisfiát, majd  felakasztotta magát.  

Helybeliek úgy tudják, hogy mindkét felnőttnek volt állása, de  az utóbbi időben gyakran veszekedés hallatszott a házból.  

A ház környékét a rendőrök lezárták, de a nyitott kapun  keresztül az MTI tudósítója rendezett portát látott.  

A házzal szemközti járdán egy asszony elutasította, hogy  nyilatkozzon az MTI-nek. Azt kiabálta: "menjenek innen, az unokáimat  már senki nem adja vissza!"  

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Adományokból vásárolt új laparoszkópos eszközöket a Szent Margit Kórház

Fél év alatt több mint 120 millió forint gyűlt össze az óbudai Szent Margit Kórház adománygyűjtő kampányában. Tovább olvasom