Kisalföld logö

2017. 01. 24. kedd - Timót -6°C | -3°C Még több cikk.

Baltával, késsel támadtak a körzeti megbízottra

Baltával és késsel támadt egy házaspár az őket igazoltatni próbáló körzeti megbízottra csütörtökön, a Heves megyei Apc településen. A rendőr egyedül végzett ellenőrzést Apcon, a támadás azután történt, hogy egy autó utasai - egy házaspár - nem álltak meg a jelzésére. A rendőr beérte őket kocsijával és igazoltatni akarta a párt.

Soltész Bálint, a Heves Megyei rendőr-főkapitányság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy az apci körzeti megbízott éppen autókat ellenőrzött a településen. Az egyik kocsi nem állt meg a karjelzésre. A rendőr kocsival igyekezett utánuk. A másik autó utasai hazamentek, mert a kocsival a saját házuk udvarán parkoltak le, ott érte utol őket a körzeti megbízott. Igazoltatni akarta a párt, mire a férfi és a nő késsel és baltával támadt rá. A rendőr segítséget hívott és a kiérkező járőrök segítségével elfogták a házaspárt. A Heves Megyei Főügyészségen tettek ellenük feljelentést hivatalos személy elleni erőszak miatt, a férfit őrizetbe is vették.

Azt még nem tudni pontosan, miért támadtak a rendőrre. A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság egyébként éppen csütörtökön tartott évértékelőt, ahol Bencze József országos főkapitány bejelentette, hogy fél éven át napi 40 rendőrrel több teljesít majd közterületi szolgálatot a megyében. Soltész Bálint a Független Hírügynökség kérdésére elmondta, hogy ezek a rendőrök nem kívülről jönnek: napi nyolc órában a meglévő állomány a túlórakeret terhére fog többet dolgozni.

Olvasóink írták

22 hozzászólás
12
 • 22. Domestic 2009. február 28. 15:49
  „Hát ezt is megértük! Már ezt is lehez (de nem neked, meg nekem)!
  Van egy üveg pezsgőm rá, hogy egy hónapon belül, úgy el fog durvulni a helyzet, hogy meglesz az első rendőr áldozat is!
  Sajnos a morális helyzet olyanná vált, (hogy amit eddig nem tudtunk még elképzelni: hogy tetleg a rendőrök ellen fordulnak) és ezek a tisztelt honfitársaink szabadlábon védekeznek, vagy legfeljebb pihennek 24 órát előzetesben, majd két év múlva kapnak egy: "kétszer kimarad a dobásból" ítéletet, csak tovább bátorítja őket!”
 • 21. Fedayn 2009. február 27. 20:28
  „Mocskos cigányok!”
 • 20. arrabonai 2009. február 27. 16:53
  „Elfogták a tavalyi pécsi támadás cigány elkövetőjét. Természetesen csupán elkövető egyes lapokban...
  Álkommandósok támadtak roma házaspárra. Ha őket éri támadás, akkor romák, ha ők tesznek valamit, akkor elkövetők...
  A tatárszentgyörgyi eset miatt hörögnek a "jogvédők" és az értéktelen kisebbségi vezetők, holott semmi nem támasztja alá, hogy "rasszista indítékú".
  Veszprémben tanúk tucatjai voltak, kamerák felvételei, és csak nem akaródzott leírni, hogy cigányok tették...
  Valahogy az az érzése az embernek, hogy tovább akarják hergelni a népet, hogy legyen valami komoly összetűzés és akkor az erőviszonyok alapján lehet majd a fél világ lapjaiban fasisztázni a magyarokat. Mert azt nem gondolhatja komolyan senki, hogy ha nem olvasható 500 kommentből 490-ben ugyanaz mindenki szájából, akkor megváltozott a többségi vélemény.
  Igaza van nocomment41-nek. Petőfiék ugyanúgy elfoglalták volna a nyomdát, ha a Landerer és Heckenast helyett a Kisalfold nevet olvasták volna a bejárat felett.
  Persze az is lehet, hogy az elmúlt évek, hetek és különösen az elmúlt pár óra csak botlás volt a megyei napilap életében.”
 • 19. kdt 2009. február 27. 13:16
  „Elfogták a pécsi kézigránátos támadót - igen, ez is *******!!!
  a ***** helyére tudjátok mit kell gondolni!!!!

  http://kuruc.info/r/35/36126/”
 • 18. kdt 2009. február 27. 13:16
  „Elfogták a pécsi kézigránátos támadót - igen, ez is *******!!!
  a ***** helyére tudjátok mit kell gondolni!!!!

  http://kuruc.info/r/35/36126/”
 • 17. gagarin 2009. február 27. 11:47
  „Hát csak embert akartak faragni a törvényből??????????? Ki kellet volna venni a kezéből ÉS BELEÁLLÍTANI A HÁTÁBA! Vagy vizipisztolyt hordanak? Valakinek már meg kéne húzni azt a kurva ravaszt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!”
 • 16. Imcsi 2009. február 27. 10:43
  „A miniszter által bejelentett változások mikor éreztetik hatásukat? Már most el lehetne kezdeni a bekeményítést, gyorsítottan elítélni a támadót, kellő mértékű börtönbüntetéssel!”
 • 15. mindigatutit 2009. február 27. 10:43
  „és akkor azt bírom,hogy a nyugati média meg azt lökö 1000-rel,hogy milyen erőszak éri a romákat.komolyan mondom ,milyen egy ország ez és kik azok akik ezt komunikálják a nyugat felé.mert biztos nem maguktól írnak ilyeneket”
 • 14. kdt 2009. február 27. 09:53
  „Amikor a ******* -ést még kezelni tudták...

  ÉRDEMES ELOLVASNI!!!!!

  http://hunhir.hu/index.php?pid=hirek&id=17180”
 • 13. Hombre 2009. február 27. 07:22
  „Azért nem lehet hozzászólni,mert mindenki egyből elkezdett anyázni,amint a cigókról volt szó. A szerkesztőnek is van munkahelye amit félt,és ezért inkább szót fogad a felsőbb utasításnak. Megmondják neki, ehhez meg ehhez a cikkhez nem engeded a jónépet hozzászólni,és akkor nem kell hétfőn jelentkezned a munkanélküli hivatalba. Lényegtelen hogy engednek hozzászólni,vagy nem,az emberek véleménye és gyűlölete nem változik!!”
 • 12. blaze 2009. február 26. 22:51
  „18 éves harapós támadós (biztosan nem roma) cikkhez miért nem lehet hozzászólni? Gondolom ezek sem romák voltak! Éljen Draskovics, Bencze, Gyurcsány, Kolompár Orbán, Mohácsi Viktória, Horváth Aladár, és az egész SZDSZ!”
 • 11. jockey 2009. február 26. 22:46
  „Ebből is látszik, hogy nem a rendőrök létszámát kell feltétlenül növelni, hanem olyan törvényeket kell hozni, hogy megvédhessék magukat. Csak az első 3-4 esetben kellele, hogy szitává lőjék a rájuk támadókat, utána mindenki százszor is meggondolná, hogy mit csinál. legalábbis a normális ember. Aki pedig nem az, hadd fogyjon.
  Érdekes dolog ez a kettős mérce. Ha valaki nem hajlandó a felszólításra arrébb menni, annak kilövik a szenmét gumilövedékkel. Ha valaki késsel támad a rendőrre, azelől meg elszaladnak, ha tudnak.
  Nem létszámemelés, hanem normális törvények és a politikától független, szakmailag alkalmas vezetés!”
 • 10. k 2009. február 26. 21:32
  „Nem állt meg, nem állt meg.
  1 Nem ismerte a rendőri jelzést.
  2 Nem ismerte a rendőrt (idegeneknek nem áll meg )
  3 Nem is látták a rend éber őrét
  4 Fékeztek, csak hazáig tartott a fék út
  5 Csak haza ugrottak (pár méterért miért állnának meg )
  6 Nem volt támadás, csak az egyik fát vágott, a másik meg kenyeret, és véletlenül kezükben maradtak a szerszámok.”
 • 9. raffy2 2009. február 26. 21:13
  „na igen ez nekem is feltűnt,hogy nem lehet hozzászólni.esetleg a szerki majd válaszol.vagy lehet hogy nem is akar válaszolni.biztos ki van adva,hogy mihez lehet hozzászólni és mihez nem.na de ez nem így működik ám.szerintem.”
 • 8. Goldmund 2009. február 26. 21:05
  „Más cikkhez szólnék hozzá.

  A Nyitólap - Győr cikkek között van egy eset, hogy egy 18 éves fiatal megpróbálta elvenni egy nő táskáját, rugdosta, harapdálta stb.
  A cikkhez nem lehet hozzászólni, elég egyértelmű miért: az elkövetőt elfogták és K. Rolandnak említi a cikk.

  Az Apcon történteket is nyilván effélék követték el. Aki megtanult a sorok között olvasni, az tudja.

  Többet nem is akarok írni, mert olyan érdekes demokrácia van nálunk, hogy bizonyos jelenségekről csak virágnyelven lehet beszélni, különben kimoderálnak.”
 • 7. raffy2 2009. február 26. 21:05
  „nincs olyan nap,hogy mostmár ne vernék meg a rendőröket .valami nagyon nem működik.mi az ,hogy nem állnak meg a karjelzésre?lehet,hogy jogsija sincs neki.az ilyeneknek nem 3,hanem 1 csapás kellene.de az rögtön.”
 • 6. nocomment41 2009. február 26. 20:55
  „Beizgultál vörös görény ?”
 • 5. miracle 2009. február 26. 20:28
  „Kívánjuk, hogy a nocomment41 nicket töröljék a moderátorok, mielőtt szétoffolja az összes topikot.”
 • 4. miracle 2009. február 26. 20:27
  „Na, aztán mit kapnak? Egy felfüggesztett ejnye-bejnyét.
  Az agyonszidott USA-ban, ilyenkor a rendőr fegyvert húz elő és lő. Nálunk nem lehet és bünti sem lesz. Nem csoda, hogy ez van.”
 • 3. nocomment41 2009. február 26. 20:27
  „1. Kívánjuk a sajtó szabadságát, a censura eltörlését.
  2. Felelos ministériumot Buda-Pesten.”
22 hozzászólás
12
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bécsi történész: 'a válságért a szocialisták a felelősek'

A gazdasági válság keményebben sújtja Magyarországot, mint a többi uniós tagállamot: mintha csak az… Tovább olvasom