Kisalföld logö

2017. 06. 25. vasárnap - Vilmos 22°C | 32°C Még több cikk.

Baltával gyilkolt a családfő - 9 hónapos kisfiát megfojtotta

Szeged, Gyálarét - Baltával agyonverte 23 éves élettársát, majd megfojtotta 9 hónapos kisfiát egy 22 éves szegedi férfi. A rendőrök pénteken délelőtt őrizetbe vették a férfit, és kezdeményezték előzetes letartóztatását. Fotók a helyszínről.


A tettes a kettős gyilkosságot úgy próbálta leplezni, hogy a 2 holttestet a kert végében elásta, majd bement a rendőrségre és bejelentette, hogy élettársa közös gyermekükkel eltűnt. A rendőrség először eltűnés miatt nyomozott, de amikor szemlét tartottak a házban, a vérnyomok és a kertben a friss ásás miatt már gyilkosságra gyanakodtak. Végül a kert végében megtalálták a holttesteket. Még a tapasztalt rendőröket is megdöbbentette az a brutalitás, ahogy a tettes elkövette a kettős gyilkosságot.

A 22 éves férfi a kertbe ásta el élettársát, Katalint és 9 hónapos gyermekét
A 22 éves férfi a kertbe ásta el élettársát, Katalint és 9 hónapos gyermekét.

Szekeres Tibor alezredes, Csongrád Megyei Főkapitányság bűnügyi osztályvezetője a elmondta: a 22 éves fiatalember, amikor bejelentette az eltűnéseket, ellentmondásba keveredett. Végül részletes, beismerő vallomást tett. A férfi családi konfliktussal magyarázta a kettős gyilkosságot. Azt is bevallotta, hogy gyilkosság előtt sokat ivott.

A rendőröket is sokkolta a brutalitás

Még a tapasztalt rendőröket is megdöbbentette a brutalitás, ahogy a férfi elkövette a kettős gyilkosságot. Szekeres Tibor alezredes, a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság bűnügyi osztályvezetője elmondta: a 22 éves fiatalember az eltünések bejelenésekor ellentmondásba keveredett.

Végül részletes beismerő vallomást tett. A férfi családi konfliktussal magyarázta a gyilkosságokat. Azt is bevallotta, hogy tette elött sokat ivott.

Korábban

Néhány hónapos gyermekével, és élettársával végzett egy gyálaréti férfi. A rendőrség már őrizetbe vette a gyanúsítottat és kezdeményezte előzetes letartóztatását. A Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság pénteken 11.00 órakor rendkívüli sajtótájékoztatót tart. További részletek később.

A rendőröket is sokkolta a brutalitás.
A rendőröket is sokkolta a brutalitás.Olvasóink írták

 • 12. fortuna54 2008. november 17. 16:49
  „Mar nyugateuropaban is egyre tobben kovetelik,a halalbuntetes ujra torvennyesiteset.
  Erol mert nem irnak ki egy nepszavazast vilagszerte?”
 • 11. Judytka 2008. november 17. 10:02
  „Az ilyenek mért nem végzik ki?Minek tartjuk súlyos állampénzem(a mi adónkból!!!) életben??”
 • 10. jirzi1 2008. november 14. 19:27
  „jockey Teljesen azonos a véleményünk.Ebből már nem lesz ember.Aki a saját családjával így bánik mit várhat más tőlle.A kötél is jutalom neki”
 • 9. jockey 2008. november 14. 18:18
  „4.

  Lehet, hogy a halálbüntetés nem visszatartó erő, két hatalmas előnye még akkor is van. Egyrészt nem kerül súlyos milliókba a szemétláda börtönben tartása, másrészt jó magaviseletéért nem jöhet ki kb. 20 év múlva - amikor ez a férfi ereje teljében lévő 42 éves lesz - és nem ölhet meg további ártatlan embereket.”
 • 8. Swani 2008. november 14. 18:13
  „"Szemet szemert fogat fogert"! Sajnos Europa liberalis politikaja nem fogja megengedni a halalbuntetest. Inkabb elnezik a brutalitast az aldozatok ellen. Mindig a gyilkosok emberi jogaira hivatkoznak, de az aldozatok jogairol nem beszelnek!! :-(”
 • 7. Joe76 2008. november 14. 17:08
  „Teljesen egyertértek Veletek...
  Nagy traumát okozhatott ebben a szemétben a családja "elvesztése"...
  Még képes volt utána hazudozni az eltűnésről...
  Lobbo71 ötletével egyetértek, csak annyit változtatnék, higy időközben azért még egyszer felgyógyítanám és még egyszer megkapná mindezt...csak akkor már véglegesen...

  Joe”
 • 6. era25 2008. november 14. 16:12
  „Lobbo71!

  Hát ez szuper lenne.Az összes abberrált barommal ezt kéne tenni a pedofilokatis beleértve”
 • 5. adelusz 2008. november 14. 16:08
  „Szerintem is vissza kellene hozni a halálbüntetést.
  Majd még mi tartjuk el a pénzünkből a börtönben nem.
  Persze.
  Villamosszék az kellene az ilyeneknek,aztán mindenki elgondolkodna.”
 • 4. soproni 2008. november 14. 15:08
  „Ismét egy brutális gyilkosság,ártatlan áldozatokkal .Nem hinném,hogy a halákbüntetés visszatartó erő lenne az alkohol hatására felbőszült és felbátorodott ,magából kivetkőzött állatnak,(az ilyent embernek nem nevezném)mert aki részegen gyilkol,azt nem az foglalkoztatja,hogy mi lesz a következménye.!Ennek ellenére sajnálom,hogy nem úgy végzi,mint ahogy azt Lobbo71 javasolta.”
 • 3. Lárika 2008. november 14. 14:31
  „Egyetértek az előttem szólókkal. Hozzátenném, hogy természetesen nyilvános lenne mindez.”
 • 2. 1olvasó 2008. november 14. 13:02
  „Nekem ne mondja senki, hogy nem lenne visszahúzó erő a halálbüntetés! Akkoe is lennének gyilkosságok, de ennyi biztosan nem. Bizony, az ilyenek kínozni kellene sokáig.”
 • 1. Lobbo71 2008. november 14. 12:31
  „Karóba húzás

  Egy kihegyezett, 2,5-3 méteres nyársat a célszemély végbelébe helyeztek, majd folyamatosan tolva elvezették a gerincoszlop mellett. A kimeneti nyílás általában a lapocka és nyak között keletkezett, azonban egyes ábrázolások arról tanúskodnak, hogy a végrehajtók kivételes hozzáértése esetén a karó az áldozat száján, míg ha a műveletet elhamarkodták, úgy a mellkas vagy a has magasságában bújt elő. A büntetést mindig több hozzáértő, ereje teljében lévő férfiember végezte - esetenként állati erő bevonásával -, mivel a végrehajtáshoz igen komoly erőre volt szükség, valamint a farudat úgy kellett végigvezetni az elítélt testén, hogy életfontosságú belső szervei ne sérüljenek meg (a szív vagy a máj elrepesztése ugyanis az áldozat gyors halálát vonta volna maga után, márpedig a cél az elítélt haláltusájának minél hosszabbra nyújtása volt). A felnyársalt elítéltet a karóval felállították, majd a rudat kikötötték. Súlyosabb büntetést jelentett az, ha a lábak alá egy kereszrudat tettek, így a felnyársalt személy nem tudott lecsúszni a rúdon. A halál gyakran csak órák, néha napok múltán állt be, közvetlen oka a testet ért súlyos sokk és a folyamatos vérveszteség, vagy ha ez kevésnek bizonyult (és ezért az áldozat napokig szenvedett), akkor a vérmérgezés volt.

  Forrás: wikipedia”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Bond girls, girls, girls... Galéria

Szépek, csinosak, de veszélyesek: ők a James Bond filmek lányai. A kisalfold.hu galériába gyűjtött… Tovább olvasom