Kisalföld logö

2018. 06. 23. szombat - Zoltán 12°C | 20°C Még több cikk.

báloznak

a tornászok

A győri Kristály étteremben február 24-én, szombaton rendezik hagyományos jótékonysági báljukat a városi tornászok. Az eseményen egykori neves sportolók is tiszteletüket teszik.

torna

Arnold Csaba, a városi szövetség elnöke elmondta, hogy ez lesz a 16. ilyen jellegq rendezvény, melynek teljes összegét a Győr Tornasportjáért Alapítvány kapja, hogy a nehéz anyagi körülmények között dolgozó győri tornasportot segítse a 2007-es versenyszezonban.
A bál fővédnöke az a Borkai Zsolt – jelenlegi polgármester – lesz, aki az első bálon, még mint versenyző, egy kitqnő lóshow-

val segítette a bál sikerét.

Lóshow most is lesz, a győri tornászokkal együtt fellép Berki Krisztián, a lólengés Európa-bajnoka is.
A színes mqsor mellett elismert egykori kiválóságok részvételére számíthatnak a bálozók. Jelezte érkezését többek közt Csányi Erika, dr. Magyar Zoltán, Guczoghy György, Élő Róbert és Fajkusz Csaba is, valamint a magyar tornasport teljes vezérkara is bejelentkezett az eseményre.
A mqsort zene, tánc, tombola és a már hagyományos kézen-

álló verseny is színesíti, amire egyébként a vendégek közül bárki benevezhet.
A 4000 forintos meghívókat hétköznap 15 és 18 óra között a Bercsényi-gimnázium tornatermében, illetve a Stelczer utcai Next Fashion kávézóban lehet megvásárolni.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Pályázati keret kistelepüléseknek

Száznyolcvanmillió eurós keretre pályázhatnak azon kistelepülések, amelyeknek egészségügyi… Tovább olvasom