Kisalföld logö

2018. 04. 27. péntek - Zita 8°C | 20°C Még több cikk.

Bálba indul a média

Pontosan négy évvel ezelőtt vette saját kezébe báljának szervezését a regionális média.
Ma már nyugtázható: az újságírók, nyomdászok, a hírügynökségek és rádiók, tévék munkatársai kellemes mulatságot hoztak össze három alkalommal. Most készülnek a negyedik nagy találkozóra a közélettel, a művészvilággal.

A Médiabál 2007. január 13-án a győri egyetemi csarnokban 19 órakor kezdődik.

A bál fővédnöki tisztét idén rendhagyó módon két megyei rangú tisztviselő vállalta. Szakács Imre, a megyei közgyűlés elnöke és Borkai Zsolt, Győr megyei jogú város polgármestere. Az ő köszöntőik után, no meg a szokásos újságírónyitányt követően a Győri Balett és a győri filharmonikusok közös, eddig még soha sehol nem látott produkciója következik.

A vacsora, melyet a Lamareda étterem és a Culinart mesterei biztosítanak, izgalmas ízkavalkádot ígér. Akárcsak az utána kezdődő minikoncert. Charlie is színpadra lép, akárcsak B. Tóth László.
A vendégek soraiban ott lesz a Nox együttes, és az ő dalaik is felcsendülnek majd eléggé rendhagyó módon. Divatos frizurák, koktélok és népzenei sarok, a Skatula Duó is színesíti majd a programot.
Az est háziasszonyának Somát kérték fel, zongorán közreműködik ifjabb Rátonyi Róbert.

A színész- és művészvilág több képviselője jelezte érkezését, és az országos médiából is jól ismert arcok is vesznek részt a 2007-es Médiabálon. A bál különlegessége a tombola, amelyen akár plazmatelevíziót is nyerhetnek a szerencsések, vagy éppen egy ülőgarnitúrát.

A bált szervező Média 2003 Alapítvány képviselőjétől a Kisalföld megtudta: a körülmények még inkább báliak lesznek, mint tavaly és természetesen a sokszínű programban mindenki megtalálhatja majd a kedvére valót.

Érdeklődni és a belépőjegyeket lefoglalni a 96/618- 060-as telefonszámon lehet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

nincs szakadás

kosárlabda

Nem olyan súlyos a Soproni sÖrdögök amerikai centerének, Calvin… Tovább olvasom