Kisalföld logö

2018. 07. 22. vasárnap - Magdolna 19°C | 27°C Még több cikk.

Balatonfüred

3 (1) Jánossomorja 2 (0)

Balatonfüred, 100 néző. V.: Borbás.


Radnai – Pavelka, Takács, Németh, Szabó (Taba), Kuti, Molnár, Papp, Gunter, Sneider (Gosztola), Benedek. Edző: Nyitrai Ferenc.
Pánczél – Plachy, Göblyös, Nagy, Zalka (Tóth), Drobnitsch, Hegedűs, Németh (Szeitz), Németh I Zs., Görgits, Molnár (Németh II Zs.). Edző: Lenzsér Zsolt.
Gsz.: Gunter, Benedek, Molnár, ill. Németh I Zs., Plachy.
A 11. percben Zalka buktatta Molnárt a 16-oson belül, tizenegyes. A megítélt büntetőt Gunter értékesítette. 1–0. Az 55. percben Németh I Zs. szép játék után lőtt a hálóba. 1–1. Három perc múlva Hegedűst buktatták a 16-oson belül, ez is tizenegyes. A megítélt büntetőt Plachy lőtte a hálóba. 1–2. A 82. percben egy jobb oldali beadás után Benedek lőtt a hálóba és egyenlített. 2–2. A 93. percben egy felettébb lesgyanús helyzetből Molnár lőtt a hálóba és állította be a végeredményt. 3–2.
A két ellentétes félidő után a döntetlen eredmény talán igazságosabb lett volna.
Jók: Gunter, Molnár, ill. Németh I Zs., Nagy, Görgits.
Nyitrai Ferenc: – Az első félidőben eldönthettük volna a mérkőzést, a másodikban a feljavuló Jánossomorja ellen szerencsés győzelmet arattunk.
Lenzsér Zsolt: – A második félidőben egygólos vezetésünk után el kellett volna döntetni a mérkőzést, de az utolsó pillanatok után esett, véleményem szerint lesgóllal elúszott sajnos a mérkőzés.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Véradás Pinnyén és Nagylózson

A Vöröskereszt soproni szervezete, valamint a területi vérellátó véradást szervez holnap 16 és 19… Tovább olvasom