Kisalföld logö

2018. 03. 21. szerda - Benedek -4°C | 5°C Még több cikk.

Bak (12.22 - 01.20)

Meglehetősen konzervatív ízlése, illetve szilárd erkölcsi meggyőződései vannak.
Vérmérsékletére a nyugodt visszafogottság jellemző. Csak hosszabb idő eltelte után mutatja ki érzelmeit, és csak ott nyílik meg, ahol biztonságban érzi magát.

A tartózkodás mögött azonban a külszínnél sokkal lágyabb lélek rejtőzik. Ez a látszatra komoly, fegyelmezett, visszahúzódó típus nagyon is mélyérzésű és temperamentumos - bár sosem lesz olyan könnyed és társaságbeli, mint némelyik csillagjegy szülötte. Komolykodó életfelfogása munkamániához vezethet, de akár derűs elégedettséghez is.

A Bak párkapcsolatai

A Bak és a Bak
Komor, megpróbáltatásokkal teli kapcsolat. Vállvetve támogatják egymást, ha aggódni kell, és gyakran egyformán sötéten látjátok a dolgokat. Ez azonban talán nem is jelent hátrányt, sőt! Az, hogy mindig a legrosszabbra számítotok, csak még konokabbá, szívósabbá tesz titeket. Amennyiben célotok megegyezik – vagy legalább nem keresztezitek egymás útját –, sikeres lehet az együttélés, és elégedettek lesztek a másikkal.

A Bak és a Vízöntő
Vidám, baráti kapcsolat. Egy Vízöntő nem hagyja, hogy búskomorságba süllyedj – nem vesz komolyan, amikor a “sötét jövőről" szónokolsz, és egyenesen kinevet, ha sápítozni kezdesz. Nógat, ha túl lassú vagy, meggyőz, hogy nincs lehetetlen, és ettől szárnyakra kapsz. Persze csak holmi bagoly-szárnyakra, s így józanságoddal társadnak is segítesz, hogy ne legyen túl bohém. Kedvesed gyakran megnevettet, ami ritkaság, s mint olyan, megbecsülendő.

A Bak és a Halak
Szeretetteljes, meghitt kapcsolat. Egy Halak erős kezekre, támaszra talál benned, te pedig szívesen veszed, ha valakit védelmezhetsz. Néha ugyan fáraszt, hogy társad ennyire félénk és kiszolgáltatott, sőt feldühít, amikor valamit nem mer megtenni. Bizony, ki is bukik ilyenkor belőled néhány keresetlen szó, amivel nagyon megbántod a másikat. Tudomásul kell vennetek egymás korlátait – ne várj túl sokat, s akkor biztosan nem csalódhatsz.

A Bak és a Kos
Őszinte, mély kapcsolat. Te – sokakkal ellentétben – kifejezetten rokonszenvesnek találsz egy Kost. Tetszik neked, hogy olyan merész, heves és konok, imponál az ereje és a nyíltsága. Érzed, hogy megbízhatsz társadban, amitől megkönnyebbülaz: feloldódsz és megnyílsz egy kicsit (hiszen egyébként zárkózott és bizalmatlan vagy). Hamar megtaláljátok egymás szívéhez az utat, és tűzön-vízen át, jóban-rosszban kitartotok.

A Bak és a Bika
Nyugodt, kényelmes kapcsolat – ha nem is érzelmileg, de egzisztenciálisan nem lehet okod panaszra. Társad kiválóan kézben tartja a pénzügyi dolgokat – szerinted már-már túlságosan is akkurátusan, de ennek tulajdonképpen örülsz, mert az anyagiakkal nem szívesen foglalkozol. Mindketten biztonságra és nyugalomra törekedtek, szem előtt tartjátok a jövőt, és csak nagyon ritkán kockáztattok. Ha érzelmileg békét köttök, kellemes és családias lesz a hangulat.

A Bak és az Ikrek
Vonzó, de nem könnyű kapcsolat. Izgalmasnak találod az Ikrek sokszínűségét, de nem látod át szándékaikat, és ez egy kicsit zavar. A másik energikussága egy ideig lelkesít, de aztán inkább idegesít ez a nyughatatlanság. Ha nem akarsz mindenáron lépést tartani társaddal, hanem hagyod, hogy a maga útját járja, visszaáll az egyensúly – kedvesed nem menekül majd annyira, és kifejezetten üdítő lesz, amikor néha felbukkan.

A Bak és a Rák
Értékes kapcsolat. Egy Rákot könnyű megbántani – ezt te már nyilván tapasztaltad. Ám szeretni is könnyű, hiszen ragaszkodó és önfeláldozó, még ha durcás is néha, de kesztyűs kézzel kell vele bánni, és ez neked nem túl könnyű feladat. Ám ha veszed a fáradságot, és odafigyelsz, hogy keménységeddel ne ijeszd meg folyton társad – sőt, inkább támogasd, amikor bizonytalan –, nagyon szép és boldog órákra számíthatsz.

A Bak és az Oroszlán
Viharos kapcsolat – mind érzelmileg, mind azért, mert egy Oroszlán képes téged feldühíteni egy szempillantás alatt. Társad önzőnek és nagyképűnek tartod, és talán nincs is olyan tulajdonság a világon, ami ennél jobban felbosszant. Ám bármennyire is azt hiszed, hogy téged a józan ész vezérel (ami minden egyéb esetben igaz!), most teljesen elkap a hév, és képtelen vagy a bevált módszereket alkalmazni – jobb, ha tudomásul veszed: te is lehetsz szerelmes néha.

A Bak és a Szűz
Nyugodt, gyakorlatias kapcsolat – semmi hév vagy lángoló szenvedély, ám annál több béke és egyetértés. Néha ugyan elhangzik egy-két hangos szó – mindketten könnyen “felhúzzátok" magatokat –, de az alapvető dolgokban meg tudtok egyezni, s így ritkán merül fel komolyabb probléma. Társad megbízható, gondos és megfontolt, amit te igen nagyra tartasz. Gyakran vagytok kettesben otthon, és átadjátok magatokat a hétköznapok nyújtotta örömöknek.

A Bak és a Mérleg
Inspiráló kapcsolat. Lefegyverez társad kedvessége és őszintesége, míg te rendíthetetlenségeddel imponálsz egy Mérlegnek. Feldob a másik ötletessége, erőt merítesz hitéből, és csodálod azért, amiért olyan lelkesen kitart az álmai mellett. Törődik veled, nem engedi, hogy elkeseredj, mindig van hozzád egy-két kedves szava. És attól sem kell tartanod, hogy társad félreért – olyan embert talált, aki igazán figyel rád minden pillanatban.

A Bak és a Skorpió
Érdekes, de feszült kapcsolat. Tiszteled egy Skorpió fegyelmét, elbűvöl, ahogyan bánni tud az emberekkel (veled is!), bár misztikus hajlamaival nem tudsz mit kezdeni, sőt, ez néha meg is riaszt. Inkább a tudományosan megalapozott dolgokban hiszel, és bánt, hogy társad ezzel nem ért egyet, ezért gyakran gúnyolódsz a másik érvein – amivel persze kiásod a csatabárdot, és számíthatsz a megtorlásra.

A Bak és a Nyilas
Tanulságos, ösztönző kapcsolat. Egy Nyilas hihetetlen ötletességgel tartja kézben a kormányrudat, bár néha kissé heves, amit a te józanságod féken tart. Előfordul ugyan, hogy nem értetek egyet – társad ravaszságán gyakran felháborodsz, bár be kell látnod, hogy az eredményesebb, mint az általad kitaposott utak. Így ketten együtt éppen jó irányba mentek: sikeres lesz az “együttműködés", boldog és elégedett a kapcsolat.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Első magyar internetes tananyagkészítő verseny

Jelentős az érdeklődés az első magyar internetes tananyagkészítő verseny iránt, a vetélkedőn 242… Tovább olvasom