Kisalföld logö

2018. 06. 25. hétfő - Vilmos 14°C | 22°C Még több cikk.

Az unió támogatja a vállalkozásbarát lépéseket

Tegnap indult útjára az Európai Vállalkozási Díj (European Enterprise Awards). Az Európai Bizottság ezzel kívánja jutalmazni a helyi és a regionális önkormányzatok vállalkozásserkentő kezdeményezéseit.
Nem véletlen, hogy a díjat éppen a brit elnökség alatt hirdették meg, hiszen az ötlet a Nagy-Britanniában tavaly megrendezett Enterprising Britain vállalkozó-versenytől származik. A kis- és közepes vállalkozások kedvező körülményének megteremtése pedig létfontosságú az únió gazdasági növekedése szempontjából. Ezt Günther Verheugen ipari biztos jelentette ki, aki nevezésre szólított fel minden résztvevő országot.

A tudomány és az üzleti szféra prominenseiből, valamint uniós politikusokból álló zsűri öt tevékenységi kör alapján felállított kategoriában oszt díjat. Jutalmazni lehet a szabályozási környezet egyszerűsítését, a humántőke fejlesztést, a vállalkozói kultúra javítását, a befektetőbarát környezet kialakítását és a vállalkozások társadalmi felelősségvállalását erősítő kezdeményezéseket

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

A bajnokság állása

1. Tovább olvasom