Kisalföld logö

2018. 11. 21. szerda - Olivér 4°C | 6°C Még több cikk.

Az új tulajdonos még nem döntött

Az Ózon kemping többségi tulajdonosa egyelőre még nem döntött arról, hogy a szezon végén bezárják, esetleg tovább üzemeltetik a kempinget vagy értékesítik a területet. Ezekben a hetekben még fogadnak vendégeket az Erdei malom közben, de a jövő bizonytalan.
Az ország egyik legszebb környezetében működő kempingjének sorsa bizonytalan. Mint arról beszámoltunk (Tulajdonosváltás után bezár az Ózon? – Kisalföld, július 20.), új tulajdonoshoz került az Ózon kemping és nagy valószínűséggel a szezon végén bezárják. Dr. Dedinszky Zsolt többségi tulajdonos érdeklődésünkre elmondta, még nem döntöttek a hogyan továbbról.
– Cégünk nem tervezi, hogy akár a kempingben, akár a másfél hektáros területen fejlesztéseket hajtana végre – jelentette ki dr. Dedinszky Zsolt. – Ez azonban nem feltétlenül azt jelenti, hogy bezárjuk, de azért ennek van a legnagyobb esélye. Ebben a kérdésben még nem döntöttünk. Amennyiben bezárjuk, akkor valószínűleg eladjuk a területet, amennyiben akad vevő. Hangsúlyozom, mi ezen a területen itt nem tervezünk ingatlanfejlesztést.
A soproniak attól félnek, hogy lakópark épül a kemping helyett, erre azonban nem ad lehetőséget a szabályozási, illetve a rendezési terv. Ez azt is jelenti, hogy nehezebb lehet majd vevőt találni, de a többségi tulajdonos nem aggódik.
– Valóban, csak üdülési célú ingatlanokat lehet építeni, ha valaki egyáltalán ilyen jellegű fejlesztésben gondolkodik, de véleményem szerint a lehetséges befektető így is megtalálná számítását. Úgy, hogy a környéken lakók életét sem zavarnák és a város rendeletét sem szegnék meg. Persze Sopronban már előfordult, hogy az önkormányzat a Lövér körúton – igaz, saját érdekében, de – megszegte, pontosabban „átírta” saját rendeletét. Természetesen mi nem erre számítunk, már csak azért sem, mert mint mondottam, ha bezárjuk a kempinget, értékesítjük a területet.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Egy nagyvállalat lett a két korábbi versenytársból

Tímár Imre személyében új elnök-vezérigazgatója van május eleje óta a SOLE-MiZo Zrt.-nek. A Csányi… Tovább olvasom