Kisalföld logö

2017. 02. 20. hétfő - Aladár, Álmos 0°C | 9°C Még több cikk.

Az új név: SEAT ETO

Kézilabda

Múlt héten tartotta tisztújító közgyqlését az ETO FKC, melyen a győri közgyqlés gazdasági bizottságának elnökét, Szijjártó Pétert választotta meg a klub első emberének. A SEAT Foton Győr női kosárlabdacsapatánál hasonló pozíciót betöltő sportvezető megválasztásakor elmondta: várhatóan ezen a héten új névadója lesz a férfi kéziseknek.


Szijjártó Péter tegnap lapunknak úgy nyilatkozott: megállapodott a Porsche Hungáriával, így a jövőben SEAT ETO-ként szerepel a Budapest Bank-férfiligában Tóth László együttese.
A támogatás nagyságáról annyit mondott a klubelnök, hogy nagyságrendileg ugyanannyi pénzt – hét számjegyq összegről van szó – kap a kézilabdacsapat, mint a női kosár. A pénz a megállapodás értelmében napokon belül megérkezik a klubhoz, amiből rendezni lehet a felgyülemlett tartozásokat. Ezenfelül ma a meglévő szponzorok mellett új támogatókkal is tárgyal Szijjártó Péter, aki hozzátette: a szurkolói ankéton korábban tett ígéretének megfelelően módosító indítványt nyújtott be a közgyqlés elé. Ennek megfelelően jelentősen növekszik a férfi és a női kézilabdacsapat alap- és eredményességi támogatása.
„ Úgy érzem, nyugodt szívvel kijelenthető: a viharos szél elfújta a sötét felhőket a győri férfi kézilabda fölül” – fogalmazott Szijjártó Péter.
Pénteken – immár új néven – sorsdöntő mérkőzést játszik a győri csapat a bajnokságban. Este hat órakor a Debrecen együttesét fogadják a zöld-fehérek. A cél eléréséhez, ami az első nyolcba jutást jelenti, mindenképpen győznie kell a SEAT ETO-nak.
Ugyanez érvényes a női kosarasokra is. Gálos László együttese szombaton a Zala Volán-ZTE-t fogadja. Ezen a találkozón a már nemzetközi kupaszereplést jelentő hatodik hely elérése múlhat.
A nagy tétre való tekintettel a már egy égisz alatt lévő klubok vezetése úgy döntött: megszervezi az „Összefogás hétvégéjét”, azaz a két találkozóra nem szed belépőt. A szurkolók azonban adományokat helyezhetnek el, az így befolyt összeg pedig teljes egészében a férfikézilabda-klub bevéte-

lét gyarapítja.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rákgyógyítás, egyénre szabottan

A genetikai program, melyet az osztódás során továbbad az utódsejteknek, már nem ugyanaz, mint az eredeti – mondja dr. Haracska Lajos, az MTA Szegedi Biológiai Központjának főmunkatársa, a rákkutatással foglalkozó mutagenezis- és karcinogenezis-csoport vezetője. A sejt elveszti kontrollját, elkezd korlátlanul szaporodni, túlnövi a többi sejtet – s ez már maga a rákos folyamat. Tovább olvasom