Kisalföld logö

2018. 05. 24. csütörtök - Eszter, Eliza 16°C | 27°C Még több cikk.

Az SZDSZ-ből négyen

Az SZDSZ csornai szervezetének négy képviselőjelöltje méreti meg magát önállóan október 1-jén az önkormányzati választáson. A jelölteket Abdai Imre, a párt helyi elnöke mutatta be sajtótájékoztatón.
– Dolgozó, hozzáértő képviselőket szeretnénk látni a képviselő-testületben, és az SZDSZ jelöltjei ilyenek – kezdte Abdai Imre, a 3-as körzet jelöltje. – Megvalósítható programot kínálunk a választóknak. Kérem, hogy a demokrácia érdekében éljenek jogukkal, menjenek el választani és szavazzanak az SZDSZ, illetve az SZDSZ–MSZP közös jelöltjeire és a közös polgármesterjelöltre, hiszen az utcai politizálás helyett az önkormányzati munkát kell előtérbe helyezni.
Ifj. Kalocsa László (2-es körzet) szerint fiatalokra, új erőre, lendületre van szükség Csornán. Dr. Karczag Margit (4-es körzet) úgy látja, hogy a legfontosabb feladat lesz a több tízezer embert ellátó és 300 alkalmazottnak munkát adó Margit Kórház átalakítása úgy, hogy a lakosok esélye a gyógyulásra ne csorbuljon. Dombi Lajos (5-ös körzet) azt javasolja, hogy a felkészültség, a tapasztalat és a városért történő munkásság alapján válasszanak október elsején. Olyan képviselőket és polgármestert kell a testületbe juttatni, akik együtt tudnak működni a város fejlődése érdekében.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Nyugdíjemelés novembertől

A kormány szerdai döntése értelmében 1,2 százalékos visszamenőleges kiegészítő nyugdíjemelést… Tovább olvasom