Kisalföld logö

2016. 12. 08. csütörtök - Mária -3°C | 3°C

Az osztályát kívánta segíteni a sztriptízzel

Elnézést kér mindenkitől, akit megbántott az a zalaegerszegi tanárnő, aki a Széchenyi Középiskola gólyaavatóján sztriptízelt a diákok előtt. Videóval és bónuszként Szexi tanárnénivel.
A némettanárnő a Zalai Hírlap szerkesztőségébe küldött levelében azt írja, hogy a 2008. október 16-i gólyaavatón igen furcsa feladatokkal kellett szembenéznie, ilyen volt az utolsó is. "Nem ment fel, de az osztályomat akartam segíteni, mivel vetélkedőről volt szó.

Tettem az előrelátás teljes hiányát mutatta, mellyel nem mértem fel viselkedésem botrányos körülményeit. Bocsánatot kérek minden pedagógustól, diáktól és szülőtől, és mindazoktól, akiket ezzel a cselekedetemmel megbántottam. Tudom, hogy az igazgató erkölcsi tartalmú büntetése eléri célját. Szeretem a hivatásomat. Szeretek tanítani. Köszönöm mindenkinek, aki a médiahadjárat ellenére is kiállt mellettem, és magát a tettemet ítélte meg, nem az embert" - olvashatók a Zalai Hírlapban a tanárnő levelének sorai.

Korábban:

Zalaegerszegi sztriptizelő tanárnéni

Egy zalaegerszegi középiskolában vetélkedőt tartottak a gólyaavatón, a némettanár annyira belelendült a vetkőzős feladatba, hogy először ledobta a pulóverét, majd a pólóját, és melltartóban táncolt tovább. A nadrágjától csak azért nem szabadult meg, mert egy kollégája felismerte a kínos helyzetet. A tanárnő ellen fegyelmi eljárás indult.

A sztriptízért a tanárnő megrovást kapott. Azért nem bocsátották el, mert jó szakember, és az igazgató szerint úgyis a diákokon múlik, hogy a tanár a történtek után maradhat-e. A gólyaavató játékos vetélkedőjének összeállításában részt vevő pedagógus szóbeli figyelmeztetést kapott.

A felvételeket nyilvánosságra hozó diák után nem nyomoz az iskola. Az igazgató az érintett tanárnőre bízta, hogy ismeretlen tettes ellen tesz-e feljelentést a rendőrségen. A Független Hírügynökség egyébként úgy tudja, hogy nem, és a tanárnő állítólag már a vetkőzést is bánja.S, hogy szexi-e a tanárnéni? Itt a Szent László Gimnázium tanulóinak válasza még 2006-ból.
Olvasóink írták

 • 16. qeu 2008. november 07. 07:54
  „Úgy vélem nem biztos, hogy iskolába való a dolog, de ennek ellenére elég szimpatikus volt amitt tett az osztályért.
  Én nem rúgnám ki, mert nem ezen múlik, hogy milyen tanár.
  A strandon a dikákjai azt hiszem többet látnak a tanárnőből, mint itt ezen a fél sztiptízen.
  A leg nagyobb baj azt hiszem az volt, hogy ő lehet a legcsinosabb az iskolába és ő ezt be is bizonyította. Sajna féltékenyek rá.”
 • 15. Weinberger 2008. november 06. 20:29
  „Tudja valaki a tanárnő nevét? Amúgy nagyon profi a hölgy.”
 • 14. Gergő otthon 2008. november 06. 20:03
  „Inkább meg kellene köszönni a tanárnőnek, hogy nyelvtanárként ennyi idősen nem valami magániskolában tanít 10-szeres gázsiért.”
 • 13. dennisthemenace 2008. november 06. 18:10
  „Miert kell bocsanatot kerni? Szerintem nagyon jopofa volt,en orulnek,ha a fiamnak ilyen belevalo tanarnoje lenne.Eleg az elmaradott,alszent magyar dumabol!
  Eljen a sztriptiz,le vannnak szarva a vaskalaposok!”
 • 12. ddd 2008. november 06. 17:41
  „bezzeg nekem ilyen sos jutott:(”
 • 11. durva 2008. november 06. 16:41
  „elég szar a felvétel”
 • 10. PrettyWoman 2008. november 06. 16:14
  „Marcona Harcos (ismét) megfogalmazta a lényeget, úgy hogy nekem már nem kell.”
 • 9. Poltergeist 2008. november 06. 15:51
  „Nem is kell kirugni minek!A világ legtermészetessebb dolga ,hogy az iskolában a tanárnő vetkőzik már csak egy kis exet kellett volna adni a diákoknak és indulhat az orgia.”
 • 8. Gsxr-1000 2008. november 06. 14:52
  „Ha én ott lettem volna a tanárnéninek is örök élmény lenne, mert olyan szinten megdugtam volna a raktárba, ahogy még sosem volt..
  Szerintem amugy is csak az volt a baja.. Ne reagáljuk tul..”
 • 7. cikk-cakk 2008. november 06. 14:25
  „Láttam a videót.
  A tanárnőnek jó alakja van, az ott lévő srácok számára biztos emlékezetes élmény marad.
  Mobillal persze nem lehet túl jó minőségű felvételt csinálni, így a videót néző inkább csak sejti, mint látja a lényeget.
  Egyébként egy tanárnő ismerősöm mesélte, hogy ha órán bármi olyat tesz, ami poénos lehet kamaszoknak, azonnal féltucat mobiltelefon emelkedik a magasba és felvételek készülnek. Márpedig ami felvételt készítenek, azt ha akarják fölteszik az internetre, vagy egymásnak küldik körbe. Lehet szidni őket, de lehetetlen megakadályozni is meg kideríteni is, ki volt.
  A tanárnő egyébként olyan oldottan és profin csinálta, hogy biztos nem ez volt az első sztriptíztánca. Nagyon úgy tűnt, kifejezetten élvezi a helyzetet.
  Nemrég volt egy cikk itt a Kisalföldben, hogy némely egyetemista/főiskolás szex-szolgáltatással egészíti ki jövedelmét. Rögtön az jutott eszembe, talán a tanárnő is ezt tette.

  Mindenesetre meg fog bűnhődni érte, szerintem hosszú távon nem is tud majd tanítani. Mert még évek múlva is úgy fogják számon tartani, hogy ő a "vetkőzős" tanárnő. Az újabb gólyák is mindig megtudják, hogy ő volt az, aki valaha egyszer ilyet tett. A szemtelenebbek majd mindig újra szóba hozzák előtte, úgyhogy biztos előbb-utóbb megelégeli és elmegy olyan helyre, ahol új életet kezdhet.

  Egyébként én sokkal inkább bűnösnek tartom azt, aki ezt a feladatot tanárként kitalálta vagy jóváhagyta. Ez a tanárnő tkp. csak végrehajtotta a feladatot.”
 • 6. páctivald 2008. november 06. 13:59
  „Nekem mér nem vót ilyen tanárnénim?!”
 • 5. Joco40 2008. november 06. 13:59
  „Számomra - volt felsőoktatási tanár - egyáltalán nem volt botrányos a tanárnő bemutatott vetkőzése: a kétrészes női fürdőruhánál nem mutatott be többet!!! Csak a buta sajtó felfújta ezt az ügyet!!!!!! Joco40”
 • 4. Magyari 2008. november 06. 13:31
  „De az is lehet hogy egyszerűen csak homokos a szerencsétlen,
  és megsértődött azon, nem egy férfi tanár vonaglik előtte! :)”
 • 3. Magyari 2008. november 06. 13:28
  „Szerintem az a hülyegyerek követett el bűncselekményt aki
  nyilvánossá tette a videót! Ugyanis engedély nélkül tette!
  Remélem megbuktatják ezt a rosszindulatú kölket!”
 • 2. Harcona Marcos 2008. november 06. 11:59
  „´A felvételeket nyilvánosságra hozó diák után nem nyomoz az iskola.´

  ...az addig rendben is volna hogy nem nyomoznak, de valaki elmondhatná a hülyegyereknek, hogy ez nem valami űbervagány cselekedet volt, hanem indiszkréció. Magyarul: suttyóság.
  A tanárnéni nem az országnak vetkőzött, hanem egy zártkörű buli résztvevője volt, és éppen a diákjai kedvében (´érdekében´) tette.
  Szóval simán bunkóság volt felrakni a hálóra.

  Most pedig - mélyen megbotránkozva persze - az egész ország ezen liheg. Itt is.”
 • 1. csutka 2008. november 06. 11:57
  „Ezt a videót (az utóbbit), jobb lett volna, ha fel sem teszi a Kisalföld! Gratulálok!
  A tanárnő pedig lehet, hogy a gólyaavatón tea helyett rumot ivott és kicsit elszállt a sztriptízzel... azért reméljük börtönbüntetést nem kap... :)”
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Kik a leggazdagabb és legszebbek nők?

Gyönyörűek, magasak, híresek, és mindezért még halálra is keresik magukat. Nem csoda, hogy… Tovább olvasom