Kisalföld logö

2018. 05. 28. hétfő - Emil, Csanád 18°C | 27°C Még több cikk.

Az MSZP és SZDSZ közös jelöltjei

Az MSZP és az SZDSZ soproni szervezetei további együttműködési szán- dékról tettek tanúbizonyságot. Tegnap a két helyi elnök sajtótájékoztatón mutatta be közös polgármesterjelöltjüket és képviselőjelöltjeiket.
Az őszi választások előtt ismét megállapodást kötött a Magyar Szocialista Párt (MSZP) és a Szabad Demokraták Szövetsége (SZDSZ) soproni szervezete. Tegnap sajtótájékoztatón mutatták be a közösen induló jelöltjeiket.
– Az elmúlt négy év bizonyította, hogy hasznos és kedvező mindkét félnek az együttműködés – mondta el Kránitz László, az MSZP helyi elnöke. – 2007-től rengeteg pénz áramlik az unióból hazánkba, amit a meglévő kapcsolataink segítségével tudunk Sopron számára hasznosítani. Továbbra is a megkezdett irányba kell haladnunk, ezt képviseliWalter Dezső, illetve a két párt közös képviselőjelöltjei: Kóczán Zoltán, Kertész Zoltán és Kalmár István.
– A városon látszik a fejlődés és az, hogy vége a pangás éveinek – tette hozzá Kóczán Zoltán.

– Fejlődik a csatornahálózat, megújulnak Sopron közútjai, mentőállomás, inkubátorház, mélygarázs épül. Folytatódhat a Deák tér rekonstrukciója, megszépül a Széchenyi-gimnázium. Meggyőződésem, hogy a soproniak helyeslik ezeket a fejlesztéseket.
Walter Dezső polgármester (és jelölt) is megerősítette a két párt helyi elnökeinek szavait, majd elmondta, szeretné, ha tovább fejlődne a város. Mint tegnap kiderült, a koalíció pozitív kampányt tervez, hiszen – mint kiemelték – a lakosság az elért eredményeik alapján minősíti a két pártot.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Izrael folytatja a háborút

Beleegyezett kedden Izrael, hogy engedélyezi humanitárius segélyek Libanonba szállítását, de… Tovább olvasom