Kisalföld logö

2018. 04. 26. csütörtök - Ervin 13°C | 24°C Még több cikk.

Az MSZP Csányi Sándorhoz fordul magánnyugdíjpénztár-ügyben

Az MSZP-s Török Zsolt az OTP elnök-vezérigazgatójához fordul magánnyugdíjpénztár-ügyben; azt kéri, hogy a bankár adjon neki és 800 ezer tagtársának tanácsot.
A szocialista politikus, akinek a magánnyugdíj-pénztári befizetéseit az OTP kezeli, budapesti vasárnapi sajtótájékoztatóján azt mondta, nyílt levélben azt kéri a bank elnökétől, hogy adjon neki tanácsot: valóban jó kezekben van-e nyugdíjpénztári megtakarítása.

Valóban tud-e garantálni hozamot ez a cégcsoport? - tette fel a kérdést utalva arra, hogy Selmeczi Gabriella nyugdíjvédelmi kormánybiztos korábban azt mondta: nincsenek jó kezekben nyugdíjpénztári megtakarítások.

Nyílt levelében azt is megkérdezi Török Zsolt, hogy az OTP valóban eltőzsdézte-e a megtakarításait, mint ahogy azt a kormányfő szóvivője állította. Arra is választ vár, hogy realizált-e az OTP hozamot a megtakarításai után.

Tudja-e garantálni, hogy az elmúlt 12 évben valóban volt-e reálhozama a megtakarításainak? - mondta. Török Zsolt ismét hangsúlyozta: ha az MSZP kormányra kerül, akkor kárpótolni fogják a magánnyugdíj-pénztári tagokat.

Olvasóink írták

 • 7. gjozsi88 2010. december 13. 14:42
  „julianusz!
  A befizetett nyugdij járulékodat kifizette a nyugdijasoknak, sőt még egyébb bevételekből kipótolta évente 500 milliárddal.(ami a magánnyugdij pénztárba megy az 360 milliárd, azaz minusz 140 milliárd még mindig hiányzik)...amit a magánnyugdij pénztárba fizettél be, azt meg most akarja a Fidesz beönteni a költségvetésbe....azaz az is megvan!
  Mit loptak el?”
 • 6. Julianusz 2010. december 13. 13:11
  „Az "MSP"-nek vissza kéne rakni a befizetett nyugdíjjárulékainkból átcsoportosított, majd ilyen olyan jogtalan jogcímeken felvett, magyarul ellopott pénzeinket, akkor nem lenne üres a mai nyugdíjkassza, és lehetne fizetni ma a nyugdíjakat, valamint nem kellett volna kötelezően rámkényszeríteni, és sokakra a magánpénztárat, mert nem volt választás, kényszer volt, diktatúra!!! Ez nem az!!!! Választhatsz, mész vagy maradsz!!!!”
 • 5. fióka 2010. december 13. 10:47
  „2. sutyi100 2010.12.12. 18:11--->szerintem járjál utánna Csányi úr ,hogy intézi üzleti ügyeit asszem írhatnák itt pár dolgot amitől jó pár embernek leesne az álla nem más ez az ember mind gátlástalan hataloméhes üzletember aki úgy gyalogol át máson ahogy akar ,mert megteheti,de szerintem jó pár vállakozó is tudna mesélni igaz te a TV-ben nem ezt látod ,de ez is megszokható már a médiában az alap nálunk,hogy az igazságot elferdítik hazudnak.”
 • 4. sztiv 2010. december 13. 06:28
  „"ha az MSZP kormányra kerül, akkor kárpótolni fogják a magánnyugdíj-pénztári tagokat. "

  Ezt mondjuk hallottam első szent Orbántól is, amikor közölte, hogy a 14 havi emenypémet majd kompeznzálja.
  És jééé, tényleg, már az egészet elvette :d :d :D
  "Mocskos kommunista banda, mért nincsenek ezek felakasztva?! Dúli-dúli felakasztva..."
  Szaros pufajkás mind, csak most a posztó színe vörösből narancsba váltott...”
 • 3. mracer 2010. december 12. 22:35
  „Hehe, ez jó, ügyes.. :)”
 • 2. sutyi100 2010. december 12. 18:11
  „Jandex!!!!!!!!!!Azért az felettébb furcsa,hogy az OTP nagyfőnöke amióta a fociban is utazik mindent elnéz a "nagyvezírnek",és beletörődik,hogy az OTP magánnyugdíjpénztárat letörölje a fityisz a térképről!Eddig azt hallottam Csányi úrról,hogy felelősen gondolkodik munkatársairól!!Mi történt vele?Meghasonult mivel a vezír kinevezte?Felettébb fura helyzet,és mi fog történni ű,ha az Ő szeméről is lehull a narancsos homály?????????”
 • 1. Jandex 2010. december 12. 16:27
  „Na mi van?Rájöttek,hogy ki irányítja valójában az országot vagy csak a csányit akarják kellemetlen helyzetbe hozni? :)))”

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Gázolás, karambolok: hét sérült

Heten sérültek meg közlekedési balesetekben szombaton Debrecenben és környékén, közülük hat ember… Tovább olvasom