Kisalföld logö

2018. 01. 21. vasárnap - Ágnes -1°C | 3°C Még több cikk.

Az MSZP-s Szanyi Tibor nyert az egyetlen kérdéses választókerületben

Szanyi Tibor, az MSZP jelöltje nyerte a választásokat Budapest 19-es számú egyéni választókerületében.
A szavazatszámláló bizottság belekeverte a külképviseleteken leadott szavazatokat a 45. szavazókörben már leadott voksokat tartalmazó urnába és összeszámolta azokat. A valasztas.hu adatai szerint Szanyi Tiborra (MSZP) a végeredmény szerint 10.480, Szalay Péterre (Fidesz-KDNP) 10.246, Tordai Bencére (LMP) pedig 1.741 ember szavazott, ezzel Szanyi Tibor nyerte a választókerületi mandátumot.

Olvasóink írták

31 hozzászólás
12
 • 31. Sagittarius 2010. május 02. 18:47
  „30. kolombela 2010.05.02. 14:21

  Úgy ám!!! A saját szemükben a gerendát sem tudják-akarják meglátni, de nekünk még mindig osztanák az észt ezek a bal-lib kotonszökevények!!”
 • 30. kolombela 2010. május 02. 14:21
  „24. hozzászólás Eva- 2010.05.01. 19:24
  Mivel oly nagy tudással rendelkezel, illett volna Csányi Sándorral, vagy Kapolyival (bár látszólag nagyon a háttérben van, azért rendkívül hosszú a keze) kezdened a felsorolást, Széles csak ezután jöhetne szóba.”
 • 29. kolombela 2010. május 02. 14:18
  „22. hozzászólás Reális 2010.05.01. 13:16
  Büszke lehetsz édesanyádra, mert a "hallotakat" látja is , én csak hallani vagyok képes!”
 • 28. Sagittarius 2010. május 02. 11:57
  „27. Reális 2010.05.02. 11:24

  Egyet értek, de ha ezt a beírást "Eva-" hsz-ére szántad nyugtázásként, akkor tudatom veled, hogy ő a ballib tábor "reaktív" tagja. A beírását ehhez képest értelmezd! :-))”
 • 27. Reális 2010. május 02. 11:24
  „A legyőzött ellenfél nem tud veszteni!Sőt fel van háborodva,és legszívesebben leváltaná a népet!Nézzétek meg lendvai ildikó arckifejezését,amikor a népről beszél, a szemével falhoz állítana minden nem mszpést!Félelemkeltő,ahogy viselik(vagy nem viselik) a vereséget!”
 • 26. Eva- 2010. május 02. 00:26
  „25-höz

  ezt valaki már legalább egy hónapja körözgeti!
  Akkor még volt kampányüzenete.De ma?!

  meg nem is elegáns a módi!A legyőzött ellenfél az le van győzve!”
 • 25. lacim6 2010. május 01. 22:11
  „MA ÉRKEZETT EMAIL-BEN.

  Te, Feri!

  Igaz, plusz négy évünkbe került, de neked négy év alatt sikerült az, amit a botor magyar évtizedekig nem tudott megoldani. Megsemmisítetted az MSZP-t, a nemzetrontó rablóbandát. Remek magyar gyerek vagy Fecó.
  Én már-már azt hittem rólad, hogy egy elvetemült gazember vagy, de most látom, hogy a nemzeti oldal legnagyobbjai között kell, hogy számon tartsunk. Hiszen feláldoztad magad, jó hírnevedet, szavahihetőségedet annak érdekében, hogy a nemzet végre észbe kapjon, és 91 év után elzavarja az általad is gyűlölt, gazemberekből álló pártot, amely ellen te dolgoztál a legtöbbet az utóbbi években. Neked Feri sikerült és egy nemzet lehet hálás azért, mit négy év alatt tettél.
  Te tudtad Feri, hogy az előző választási kampányban, 2006-ban szembe kell hazudnod Orbán Viktort ahhoz, hogy az MSZP hatalmon maradhasson, és te véghez vidd az MSZP-t megsemmisítő négy esztendős hadjáratodat.

  Öszödön olyan beszédet mondtál el, ami önmagában is elég lett volna a párt bukásához, de te inkább bölcsen lövettél az emberekre, hogy alaposabb és mélyebb gyűlölet vegye körül ezt a rablóbandát. Feláldoztad magad Feri, de ügyes voltál ebben is. Remekül ingerelted az MSZP ellen az embereket, amikor azt mondtad, hogy el lehet innen menni, itt lehet minket hagyni.

  Jó voltál Feri!

  Azt is jókor sütötted el, hogy a mutterodnak spórolnia kell a gázzal... na, akkor is megundorodtak a pártodtól egy páran.
  De az is jó volt, amikor arra mentél rá, hogy a keresztények is kevesebbet imádkozzanak az MSZP-ért, és kioktattad a pápát, miután a kérdéses nevek között szereplő nejedet alig akarták beengedni a Vatikánba. Pedig nem is ő, hanem a faterja volt benne állítólag a pápa elleni merényletben. De, nagyon jól csináltad Feri.
  Még a papokból is kiszedted az utálat magvacskáit.
  Annyira jó voltál Feri, hogy nem csak a nemzetnyomorító MSZP-t sikerült kirúgatnod a hatalomból, hanem Dávid Ibolykáékat, és szorgalmi feladatként az SZDSZ-t is. Persze az utóbbiba besegített a Kóka Jani, aki hozzád hasonlóan remekül tette a dolgát a nemzet érdekében. Nem hiába ferences diák volt. Igaz, a tablóképén mindig száraz párizsi díszeleg, szegény takarítónők bosszankodására, mert a diákok is félreismerték a Janit. Pedig, ha ő nincs, akkor az SZDSZ még egyben van és tovább rontja a politikai levegőt Magyarországon.

  Te Feri!

  A Janit is a nemzeti lelkiismeret vezette, mint téged, vagy ő fizetést kapott a Fidesztől a szadesz szétveréséért? Persze nem kell válaszolnod...
  Azt is nagyon jól adtad elő, hogy a kettős állampolgárság a magyarországiaknak csak hátrányt jelent... na, ezért is gyűlölik az MSZP-t az emberek, de nem csak itt, hanem az egész Kárpát-medencében. Feri, te zseniális vagy, komolyan mondom. Jobb voltál, mint az egész 56-os forradalom, mert az bukott, és nagy megtorlásokat csinált utána Kádár. Te viszont fél kézzel elintézted a vén bolsikat, Horn Gyulától Kapolyiig.

  Ma már azért sem neheztelek rád Feri, hogy alaposan megszívattad az idős embereket, az egyetemistákat, a kismamákat, a nagycsaládosokat, az egyházakat és mindenkit, akit értél, mert tudom, hogy ezt is azért tetted, hogy elnémítsad a vörös ördögöket, hogy kitétesd a Parlament falai közül a rákosista-kádárista, milliomosra dagadt lopós bolsikat. Becsületes ember vagy Ferkó, csak így tovább.
  Feri! Most a választások után már világos, hogy te voltál a Fidesz bújtatott embere, a belső bomlasztó.

  És tudod, mi tetszik még? Az, hogy úgy engedted elmélyülni ezeket a gazembereket a lopásban és a csalásban, hogy minden tettük visszavetül az MSZP-re és az SZDSZ-re, de ők maguk is büntetést fognak kapni. Remek dolog volt ez Feri. Félreismertünk, amikor szidtunk. Pedig te ,,megcsináltad. Elkúrtad az MSZP-t. Nem kicsit, nagyon" - hogy mint jobboldali, a nemzetért küzdő zsenit, téged idézzelek.

  Valami sejtésem volt már négy éve is, amikor megalakítottad a második kormányodat. Akkor azt írtam, hogy ,,azok fogják a ,,Gyurcsányi" miatt megbuktatni az MSZP-t, akik rájuk szavaztak". Igen! Feri, én felismertem nemes céljaidat már négy éve. És te teljesítetted az elvárásainkat. A nemzeti oldal ma a te nevedet áldja Ferkó. Hiszen te képes voltál még hazudozni is, hogy megmentsd Magyarországot. Pedig, neked a hazudozás rettentően nehéz. Mert te becsületes MSZP-ellenes magyar jobboldali tökös gyerek vagy, a Fidesz és a Jobbik előretolt hadosztálya, és jobboldaliként az ember nem hazudik. Te azonban ezt az áldozatot is meghoztad a nemzetért.

  Kedves Feri!

  További sikereket kívánok neked. A bérmálkozást meg ne hagyd abba, ha időd van, csak menjél bérmálkozni, mert az jót tesz mindenkinek. Egyszer azért próbáld ki a konfirmálást is. Bár szerintem az utolsó kenet a legjobb, buli, azt vedd föl... Köszönettel a pártmunkádért, érzéseim veled kapcsolatban maradnak olyanok, mint régen:

  Stoffán György - Európai idő - Sepsiszentgyörgy”
 • 24. Eva- 2010. május 01. 19:24
  „16-hoz

  Az oligarcha szó egy nagyobb országrészen önhatalmúlag uralkodó főnemest, kiskirályt jelent. Rendszerint a királyi privilégiumokat is használ, függetlenül a király jóváhagyásától. Magyarországon az oligarchák fénykora a tatárjárás és Csák Máté halála közötti időszakban volt. Ezt a korszakot néha "feudális anarchiának" is nevezik, utalva a központi (királyi) hatalom meggyengülésére.

  A mai szóhasználatban

  Ma oligarchák alatt, főleg a sajtónyelvben, az államhatalomtól jelentős mértékben független, nagyhatalmú üzletembereket, milliárdosokat értik, például Oroszországban.[1

  Sorolj fel néhányat, akik az államhatalomtól függetlenek!
  Kezd Széles Gáborral!”
 • 23. vanessa 2010. május 01. 13:18
  „bocs,javitás,halottak is voltak”
 • 22. Reális 2010. május 01. 13:16
  „Nincs jelentősége!Szerencsére a szocik nem fognak labdába rúgni az elkövetkező 4 évben!Akár ki is vonulgathatnak,úgyis fájt nekik,hogy a fidesz kivonult a hazug beszédei alatt!A baloldalon ugyanaz a magyargyűlölő banda fog ülni,aki eddig 8 évig gyalázta a nemzetet!”
 • 21. vanessa 2010. május 01. 13:16
  „szép napot!ezek vagytok,ha nincs nyerés akkor is mocskolodás van ha nyerés akkor is.ezért szolják le a magyarokat mindenhol, magatokat minősititek a kommentekkelamugy régen a lovasrendörök,csendörök bementek a tüntetö munkások közés és kardlappal végigvágtak rajtuk,akkor még hallotak is voltak,édesanyám látta anno,”
 • 20. Sagittarius 2010. május 01. 10:36
  „19. laposibenö 2010.05.01. 09:59

  Én "gratulálok", de nem a csizmaképű szanyi "úrnak", hanem a kerületében élő, és még ezek után is rá szavazó szerencsétlen agymosottak tömegének. Sajnos ezért kellett anno véres fejjel, kilőtt szemmel az utcákat járni a budapestieknek, mert hozzájuk hasonlók még mindig nem fogták fel csekély értelmükkel, hogy ideje az X-et máshova húzni! Részvétem!
  Bár, már úgy is csak pár hónap, és szanyi is a börtön ablakán fog kinézegetni.”
 • 19. laposibenö 2010. május 01. 09:59
  „A politkibáa soha ne mond hogy soha. ittmeg ezvolt a választoi akarat. Nem a csakafidesz! Leesne a nyelvetek ha gratulállnátok Szanyi urnak? Persze az intelligencia fejlteszthető csak ahoz némi eröfeszités kelene ami a magatokfélének már igensak büdös. Csak a prosztoságog terjed magátol mint a dudva a született demokratáéknál!”
 • 18. sprite 2010. május 01. 08:32
  „De azért valljuk be, ez a XIII. kerület nem semmi.
  Szinte ledönthetetlen szoci bástya. Ha most nem buktak ott, akkor soha.”
 • 17. Levi104 2010. május 01. 08:11
  „Sokra nem mennek vele a vörös patkányok...”
 • 16. adalfold 2010. május 01. 01:54
  „Egy oldalon vagyunk?

  nem hinném. mi nem vagyunk oligarchák, mi látunk, mi nem vagyunk likud barát keresztények, mi nem vagyunk likud barát zsidók. Mi szeretjük Magyarországot, s nem marketing az identitás-tudatunk. Mi demokraták vagyunk...
  ha kell, mi, mérnök barátaimmal... vonulunk.

  És meg lehet nézni a mediános statisztikát a jobbik szavazótáboráról: messze több egyetemi végzettségű, mint a fideszében.Na ki a link párt?
  Meg lehet nézni az ,,intelligens" LMP-t, hányszorosan több egyetemi tanárt küldött most a jobbik a parlamentünkbe...Ja, hogy az lmp-ben nincs is egyetemi tanár. elnézést.Csak keresztényeket karácsonykor kiirtani akaró rádiósok.

  szebb jövőt.”
 • 15. Túrabakancs 2010. április 30. 23:45
  „Patriot!
  Nem, nem sajnálom tőlük! :) Egyszerűen csak a csalódottságom
  végett jegyeztem meg azt, amit leírtam. A 12-es hozzászólónak
  csak annyit: a magyar választók szavazatinak összeszámolásánál azt hiszem Szanyi 120-körüli vokssal vezetett a Fideszes jelölt ellen, a külhoniak összeszámolásánál ez 230-re nőtt. Tehát ebből azért levonható szerintem ez+az. Bár messzemenő következtetéseket azért valóban nem szabad levonni.”
 • 14. Sagittarius 2010. április 30. 23:14
  „10. mc 2010.04.30. 22:30

  Na igen! :-))))

  Bevallom pár éve én is fontolóra vettem hogy belépek az Emeszpébe! Na nem azért, mert elvtársaim, vagy mert "elgörbűlt a gerincem!"
  Hanem azért, hogy belülről rohasszam, és minél előbb felfordúljon! wehehehehehe.....”
 • 13. nasi12 2010. április 30. 22:54
  „Én egyszerűen felháborítónak tartom, hogy a jobbik az MSZP-nek behódolt, hogy a Fidesznek kárt okozzon.
  Ha ezen állításom igaz, akkor ez az én szememben a hazaárulással ér fel!”
 • 12. :/ 2010. április 30. 22:50
  „túrabakancs: én úgy tudom, hogy egy választókör úrnájába dobták bele a külföldön leadott voksokat, szóval nem lehet tudni, hogy az adott választókörben az mszp szavazók voltak többségbe vagy a külföldi voksok voltak töbnyire mszp-s szavazatok. Ha nem voltam érthető akkor egyszerűen: nem lehet ebből megállapítani hogy a külképviseleteken leadott szavazatok emelték a különbséget az mszp javára, vagy az itthon leadott voksok.”
31 hozzászólás
12

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Rongálás: késnek a vonatok a Bp.-Győr-Hegyeshalom vonalon

Húsz-huszonöt percet késnek a vonatok a Budapest-Győr-Hegyeshalom és a Budapest-Esztergom… Tovább olvasom