Kisalföld logö

2018. 11. 16. péntek - Ödön 2°C | 10°C Még több cikk.

az integrál-dac szerződést bontott a győri eto-val

Az Integrál-DAC NB II-es csapata egyoldalúan felbontotta az ETO-val nyáron kötött szerződést. A kék-fehérek önálló úton járnak tovább.

labdarúgás

„ Nyáron nagy reményekkel kötöttünk együttműködési szerződést a Győri ETO-val, ám menet közben kiderült, hogy ez rossz házasság. Nem tudtunk egyetérteni az ETO vezetőinek gondolkodásmódjával, ezért egyoldalúan felbontottuk a klubbal kötött megállapodást” – fogalmazott Imre István, az Integrál-DAC tulajdonosa.
Kifejtette, hogy ennek okát abban látták: az ETO menet közben különböző indokokkal több játékost visszarendelt és ez a tendencia folytatódna a jövőben is. Ez pedig akadályozza a patinás klubnál végzett szakmai munkát, gátja az eredményes szereplésnek. Ráadásul nekik drága megoldás is.
„ Nincs bennünk harag, ám tavasszal az ETO-játékosok nélkül, a régi maggal és új fiúkkal vágunk neki a pontvadászatnak. Ebben a bajnokságban vérmes reményeink már nem lehetnek, ennek ellenére bízom a tavaszi jó szereplésben.”
A két klub története során már több alkalommal történt hasonló próbálkozás, miszerint a DAC az ETO fiókcsapataként szerepelt. És valamennyi „házasság” hasonlóan rövid idő alatt kudarccal végződött.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Hétszázmilliárd a pólusvárosoknak

A következő hét évben 600–700 milliárd forint áll rendelkezésre a pólusvárosok fejlesztésére,… Tovább olvasom