Kisalföld logö

2017. 12. 15. péntek - Valér 4°C | 8°C Még több cikk.

Az ingatlanpiac helyzetéről

A Széchenyi István Egyetem pénzügyi és számviteli tanszéke 2003. február 21-én, pénteken 10 órától „Az ingatlanpiac helyzete Magyarországon” címmel tart szakmai rendezvényt az egyetem konferenciatermében (éttermi épület, I. emelet).
A nyitó előadást Horst Tomann, a Berlini Szabadegyetem professzora „Lakásszövetkezetek Németországban" címmel tartja. Hegedűs József szociológus, városkutató a lakásfinanszírozás és a támogatási rendszer kapcsolatát elemzi. Dobricza Anikó PhD-hallgató, a Széchenyi István Egyetem oktatója a nemleges hitelbírálat utáni helyzetet jellemző dilemmákról és megoldásokról szól. Dr. Zelkó Lajos széchenyis professzor a valutaárfolyam és az ingatlanpiac kapcsolatát mutatja be.

A Nyugat-Magyarországi Egyetem oktatói – dr. Lentner Csaba egyetemi docens, intézetigazgató és dr. Vágyi Ferenc Róbert egyetemi adjunktus az ingatlanpiaci dilemmákról, a finanszírozási formákról, a spekulációs lehetőségekről szólnak. Huszár Lilla a 2000-ben indult lakástámogatási rendszer és a lakásingatlan-értékesítés kölcsönhatását elemzi, Németh Mária a Vas megyei ingatlanforgalom jellemző tényeit mutatja be. Mindkét előadó a soproni központú Nyugat-Magyarországi Egyetem PhD-hallgatója.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Előkerült a 8 és fél ''alternatív'' zárójelenete

Negyven évvel a film megjelenése után kerültek elő Gideon Bachmann újságíró archívumából azok a… Tovább olvasom