Kisalföld logö

2018. 01. 22. hétfő - Vince, Artúr -7°C | 2°C Még több cikk.

Az év vállalkozója

Ismét a Szintézis Rt. vezérigazgatója, Szabó István nyerte el Az év vállalkozója kitüntető címet.

A Vállalkozók Országos Szövetsége 1998 után másodszor is Szabó Istvánt, a győri központtal tevékenykedő Szintézis Rt. vezérigazgatóját érdemesítette Az év vállalkozója kitüntető címre.

Szabó István a társaság által gyártott notebookkal
A cím elnyerése alkalmából a pénteken Győrött rendezett találkozón a meghívott vendégek körében Balogh József, Győr polgármestere gratulált a kitüntetett Szabó Istvánnak, s egyben méltatta munkásságát.
A díjazott az elismerő szavakra válaszolva arról beszélt, hogy munkatársai segítették az elismeréshez, név szerint említve vállalkozótársait.

A Szintézis „jogelődje" az 1985-ben a SZÜV-ből kivált kis csoport volt, amely egy szakcsoportból vált igen rövid idő alatt nemzetközi vállalatcsoporttá. A Szintézisnek ugyanis működik társasága Romániában, Szlovákiában, az utóbbi az egyik leggyorsabban fejlődő.
A cégcsoport a múlt évben három rangos díjat is kiérdemelt, s Magyarországon egyedüliként minősített beszállítója a NATO-nak. A társaságnak van kirendeltsége Sopronban, Budapesten, Szombathelyen, s jelenleg éppen alapítás alatt a salgótarjáni és a tiszaújvárosi részlege.
Ígéretesnek mutatkozik az az út, amelyet a cégcsoport magának kijelölt s amely kétszeresen is a városhoz köti: a társaság által üzemeltetett Revita Televízión és a XXI. század technikáját képviselő „Digitális Győrön" keresztül.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Premierfilm: Polar Expressz

Egy kisfiún erőt vesz a kétség. Már majdnem biztos benne, hogy a Télapó nem létezik és a karácsony… Tovább olvasom