Kisalföld logö

2018. 05. 21. hétfő - Konstantin 13°C | 23°C Még több cikk.

Az Erzsébethez kerül a Zánkai Új Nemzedék Központ

Január 1-jén a vagyonkezelést korábban ellátó gazdasági társaságoktól az Erzsébet Vagyonkezelő Kft.-hez kerül a Zánkai Új Nemzedék Központ, valamint fonyódi, siófoki, balatonvilágosi, balatonberényi és nyíregyházi állami ingatlanok vagyonkezelői joga
Koszorús László és Kovács Ferenc fideszes képviselők erről szóló törvénymódosítását hétfőn 290 igen szavazattal, 46 nem ellenében, 3 tartózkodás mellett fogadta el a Ház.

Az Erzsébet Vagyonkezelő Kft. 2015-től - ugyancsak ingyenesen - vagyonkezelői jogot kap balatonőszödi és balatonszemesi ingatlanokra is.

A kft. korábban éppen azért jött létre, hogy elvégezze az alapítvány feladatainak ellátásához szükséges ingatlanok vagyonkezelését.

A Fidesz szerint a zánkai központ átadása - különösen szociális üdültetési feladatok, valamint gyermek- és ifjúságvédelmi programok ellátására - biztonságos jogi keretet ad az Erzsébet-program balatoni bázisának megteremtéséhez. Emellett a többi ingatlan is a hátrányos helyzetű csoportoknak biztosít üdülési, táborozási lehetőséget.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

1% csak előzetes regisztráció után

A jövőben csak azoknak a civil szervezetek lehet felajánlani az szja 1 %-át, amelyek előzetesen regisztráltak erre. Tovább olvasom