Kisalföld logö

2018. 06. 22. péntek - Paulina 16°C | 29°C Még több cikk.

Az erőnlét javítása az első nagy feladat

A Kapuvári Sportegyesület labdarúgó-szakosztályában jelentős változások történtek az elmúlt év végén. Új edző irányítja csapatot, s átalakult a szakosztályvezetés is.
Decembertől Böcskör György vezeti az edzéseket, a szakosztályvezető Bokor László lett, az intézői, valamint a pályázati referensi feladatokat továbbra is Varga András látja el, technikai vezetőként Tóth József tevékenykedik.
Licskai József, az egyesület elnöke elmondta: az eddigi edző, Csorba János munkáját megköszönte az elnökség, s az edzői teendők ellátására a csapat egykori labdarúgóját, Böcskör Györgyöt kérték fel. Az elnök szerint az edzőváltás oka egyértelműen az eredménytelen szereplés volt. Bízik abban, hogy az új edző irányításával sikeresebb lesz Kapuvár labdarúgása. A KSE vezetése fontosnak tartja a fiatalítást, támaszkodni szeretnének a helyi utánpótlásra, és visszavárják azokat a labdarúgókat, akik az elmúlt években hagyták el az egyesületet. A tavaszi szezonban szeretné, ha stabil középcsapattá válnának, s a kiesés réme nem fenyegetné az együttest.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Vásárol szezon végi kiárusításokon?

Tovább olvasom