Kisalföld logö

2017. 08. 21. hétfő - Sámuel, Hajna 13°C | 22°C Még több cikk.

Az első pályázat

Folytatás az 1. oldalról.

„ Nem gondoltam volna, hogy mi leszünk az elsők” – mondta Olgyay Beatrix, az Oxford nyelviskola vezetője. Majd hozzátette: „Természetesen azért igyekeztünk, hogy időben legyünk. Harmadszor pályázunk a díjra, kiváló lehetőségnek tartjuk.”
Nyilván ma már nem elég jónak lenni, jónak is kell látszani. Az első pályázó ezért tesz meg mindent. Három éve pályáztak először, akkor kicsit csalódtak, a következő évben nem is próbálkoztak újra. Ám azóta látják, hogy a pályázat elkészítése, beküldése már önmagában hasznos dolog, hiszen több helyen megméretnek, persze arra nem gondoltak, hogy már a benyújtás is nyilvánosságot jelent.
Tavaly a Primag Kft. nyújtotta be elsőként a pályázatát. Idén sem tétlenkedtek, ám csak a második hely jutott nekik. Tegnap késő délután hozták el hozzánk pályázatai-

kat. Most azonban már nem egy, hanem három kategóriában pályáznak, hiszen ezt a kiírás értelmében megtehetik.
A Kisalföldi Presztízs Díj azoknak a vállalkozásoknak, amelyek azt valamelyik kategóriában elnyerik, az erkölcsi sikeren túl a Kisalföld napilapban több mint fél éven keresztül tartó intenzív médiajelenlétet biztosít.
Olvasóink előtt ismert, hogy a Kisalföld napilap kiadója, a Lapcom Lapkiadó és Nyomdaipari Kft. kezdeményezésére öt további cég – az Audi Hungaria Motor Kft., a Graboplast Holding Rt., az Integrál Hexa Magasépítőipari és Fővállalkozói Zrt., a Rába Járműipari Holding Rt., valamint a Győr-Moson-Sopron Megyei Iparkamara – 2002-ben megalapította a Kisalföldi Presztízs Díjat. A díjra minden évben pályázhatnak azok, akik úgy érzik, munkájuk alapján, eredményeik tükrében megérdemlik azt! Tavaly már félszáznál is több vállalkozó és vállalkozás élt ezzel a lehetőséggel.
A beküldési határidő pénteken,

vagyis október 13-án lejár, de ez csak a postára adást jelenti!

A beküldésről információ a 96/504-445-ös számon kérhető.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Milyen színházba járna szívesen?

Tovább olvasom