Kisalföld logö

2017. 01. 23. hétfő - Zelma, Rajmund -7°C | 2°C Még több cikk.

Az anyatigris pillantása

Az az érzésem, hogy lemaradtunk valamiről: világra jött Palik Vilmos, és a nézők, azaz a kamerák kint maradtak a szülőszobából. Mi történt? Az a kimeríthetetlen, legendás kíváncsiságunk már nem is számított?
Az az érzésem, hogy lemaradtunk valamiről: világra jött Palik Vilmos, és a nézők, azaz a kamerák kint maradtak a szülőszobából. Mi történt? Az a kimeríthetetlen, legendás kíváncsiságunk már nem is számított? Vagy valami furcsább történt: a szülők, Marsi Anikó és Palik László úgy gondolták, azért csak van valami az életükben, amit nem mutatnak meg?
Mindenesetre most megpróbáltak bennünket kárpótolni, és mialatt vasárnap kihozták újszülött gyermeküket a kórházból, összecsődítették a sajtó képviselőit, és ünnepélyesen megmutatták Vilmoskát.

Az édesanya izgatott volt, mint a Fókusz híradásában elhangzott, mint ahogy az is, hogy anyatigrisként óvta és védte csöppsége biztonságát. Jól is tette, mert különben az a vad, hírekre és érdekességekre, Anikóval kapcsolatos bármilyen információra kiéheztetett médiaétvágy befalja egy szempillantás alatt. Ő csak a tálalásnál szokott segédkezni: máris megígérte, ha fia megerősödik – újra megmutatják. Szegény gyerek – sztárbabának született.
Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Tavaly tizennégyezren részesültek segélyben

„ Amennyiben a kormány megszorító intézkedései a helyi támogatási rendszerre is kihatnak, idén… Tovább olvasom