Kisalföld logö

2018. 03. 23. péntek - Emőke -5°C | 8°C Még több cikk.

Augusztus 20 - kedvezményt ad a MÁV a budapesti ünnepségre érkezőknek

Ötven százalékos kedvezménnyel lehet vasúton Budapestre utazni az augusztus 20-i ünnepi eseményekre
Ötven százalékos kedvezménnyel lehet vasúton Budapestre utazni az augusztus 20-i ünnepi eseményekre, a MÁV-START a megnövekvő forgalom miatt mentesítő vonatokat is indít - közölte a vasúttársaság pénteken az MTI-vel.

A MÁV-START a Szent Jobb-körmenetre, a szentmisére, valamint a tűzjátékra tartóknak 50 százalékos alkalmi menettérti kedvezményt biztosít a Budapest-Keleti, -Déli és -Nyugati pályaudvarokra.

A kedvezmény másodosztályon vehető igénybe, legkorábban augusztus 19-től. A fővárosba utazást augusztus 20-án, a menetrend szerint legkésőbb 20 óráig megérkező vonattal, a visszautazást pedig augusztus 21-én 24.00 óráig kell befejezni.

A tűzijáték után mentesítő járatok indulnak. A Nyugati pályaudvarról Szegedre 23:30 perckor, Tatabányáról Oroszlányba (csatlakozva a Déli pályaudvarról 23:21 perckor Tatabányára induló vonathoz) augusztus 21-én 0:20 perckor.

A Virágkarneválról hazautazókat segítve Debrecenből 17:50 perckor indul mentesítő vonat Miskolcra. Ezen felül egyes vonatok a menetrendben meghirdetettnél hosszabb útvonalon közlekednek.

Az ünnep kapcsán változik a vonatok közlekedési rendje is: vasárnap ünnepnapi, hétfőn pedig vasárnapi menetrend lesz érvényben. Ezen felül a MÁV-START a vonatok szerelvényeit plusz kocsikkal közlekedteti.

hirdetés

Kövessen minket, kommentelje híreinket a Kisalfold.hu Facebook oldalán!

hirdetés

hirdetés

A címoldal témái

Önnek ajánljuk

Csintalan megvenné a Népszabadságot

A Magyar Nemzet információi szerint Csintalan Sándor megvásárolja a Népszabadságot. Tovább olvasom